Τα ξυπνητήρια έσβησε, αν κατάλαβα καλά, και όχι τους ήχους.
Mi 9 Τ
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Μπααα το έκανα και αυτό.
Ε αυτό είναι ,bug...
Δεν γίνεται να έχει άλλη ρύθμιση και να παίζει άλλη -
Παιδιά καλησπέρα. Νέος χρήστης του τηλεφώνου εδώ και λίγες ημέρες, το επέλεξα κυρίως γιατί δεν ενδιαφέρομαι για gaming στο τηλέφωνο και λόγω λίγο καλύτερης αυτονομίας, από το pro, όπως είδα σε συγκριτικά στο youtube. Προς το παρόν πάντως το μόνο που δεν μ' έχει ενθουσιάσει είναι η αυτονομία. Τα screenshots, είναι με την τρίτη φόρτιση και σε μέρα που δούλεψα αρκετά το 4g, με 40 λεπτά gps, και bluetooth ανοιχτό. Το μέγιστο sot που πιάνω είναι 6 ώρες, κάτι που δεν απέχει πολύ από το χιλιοταλαιπωρημένο note 4x που είχα. Βλέπω σε ξένα φορουμ για κάτι χρόνους οθόνης πάνω από 10 ώρες και ανησυχώ. Το κινητό πάντα δουλεύει δίκαρτο, με volte και vowifi, πάντα wifi και δεδομένα ανοιχτά, με έκδοση miui 10.3.12. Επίσης έχω κάνει την ρύθμιση για LTE/WCDMA μόνο για το battery drain.
-
Ίσως δεν έχεις καλό σήμα σε καμία από τις δύο σιμ
Εγώ μια χαρά την βλέπω την μπαταρία.
Από χτες το πρωί με Bluetooth και data ανοικτά την μισή μέρα , είμαι στα μισά
Άνετα δύο μέρες
-
Κάτι στις ρυθμίσεις σου είναι λάθος. Δεν έχω τωρα σκρινσοτ να σου δείξω αλλά οι 10ωρες sot που διαβάζεις στα φορουμ δεν είναι καθόλου υπερβολικά.
-
Μηπως χρησιμοποιεί τόσο ενέργεια το volte και το vowifi?
-
Όχι.
-
Εάν δεν χρειάζεσαι το dual 4G απενεργοποίησε το
-
Όταν ενεργοποιώ την συσκευή δεν ανοίγει με το δακτυλικό αποτύπωμα.
Πρέπει την πρώτη φορά να βάλω το κωδικό μου.
Υπάρχει τρόπος να μην γίνεται αυτό και να ανοίγει από την αρχή με το αποτύπωμα; -
Όχι. Είναι έτσι σε όλες τις συσκευές. Μια φορά με μοτίβο και μετά με δακτυλικό.
Αν το αφήσεις χωρίς να το ανοίξεις κάποιες ώρες γίνεται το ίδιο. Θέλει pin ή μοτίβο πάλι... -
Αυτό το εικονίδιο με τους 2 κύκλους που εμφανίζει κατά καιρούς στην μπάρα ειδοποιήσεων, ξέρει να μου πει κανένας τι είναι;
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα