κοντα μια ωρα ειναι.μηπως πρεπει να κανω κατι
Mi 9 Τ
-
-
-
Καλησπέρα στην ομάδα, να ρωτήσω οσους δουλεύουν το Netflix, μετα τημ τελευταία beta ή τη τελευταία stable το widevine level πηγε απο 1 σε 3; Γιατί στο φόρουμ της xiaomi. eu υπάρχουν κάποιες σκόρπιες πληροφορίες και ψαχνω να δω τι γίνετε; Είμαι με τη 9.12.5 και εκει ειναι ακομα στο L1
Στάλθηκε από το Redmi K20 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να μου πει πού θα βρω το WiFi calling?
Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Καλησπέρα.Μπορεί να μου πει κάποιος τι κάνω για να λειτουργήσει το fingerprint στο winbank?You are what you are and what you are is OK!
Pido dido. -
Ο/H chrispsil έγραψε:
Καλησπέρα.Μπορεί να μου πει κάποιος τι κάνω για να λειτουργήσει το fingerprint στο winbank?
Σβήνει τότε την εφαρμογή κάνεις ρεσταρτ...κατεβάζεις μετα ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΟΊΓΕΙΣ...πας στο ροοτβτην κάνεις hide ξανά ρεσταρτ και μετά την ανοίγεις...
Εάν δεν δουλεψε έτσι τοτε δεν δουλεύει...Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Ο/H Octaviastikos έγραψε:
Ο/H chrispsil έγραψε:
Καλησπέρα.Μπορεί να μου πει κάποιος τι κάνω για να λειτουργήσει το fingerprint στο winbank?
Σβήνει τότε την εφαρμογή κάνεις ρεσταρτ...κατεβάζεις μετα ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΟΊΓΕΙΣ...πας στο ροοτβτην κάνεις hide ξανά ρεσταρτ και μετά την ανοίγεις...
Εάν δεν δουλεψε έτσι τοτε δεν δουλεύει...
You are what you are and what you are is OK!
Pido dido. -
-
Τα έκανα ολα αυτά κανονικά αλλα και πάλι δε λειτουργεί. Πως το ελεγχω αν είμαι ροοτ!?You are what you are and what you are is OK!
Pido dido. -
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
You are what you are and what you are is OK!
Pido dido.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα