ευχαριστω,θα το κοιταξω.
Mi 9 Τ
-
-
Δίνω το δικό μου, 6/128 Απριλίου. PM.
-
Να κάνω μια ερώτηση ρε παιδιά,
κατά την διάρκεια μιας κλήσης αν πατήσω το κουμπί "volume up", μου βγάζει την ένδειξη "Επιτυχής ενίσχυση έντασης" και ο ήχος που ακούγετε ο συνομιλητής μου γίνεται πιο δυνατός και καθαρός. Υπάρχει τρόπος να είναι μόνιμα ενεργοποιημένη η ενίσχυση έντασης; Έχω την MIUI Global 12.0.2 EU. -
Κανονικά, εφ'όσον αυξάνεις την ένταση στο ακουστικό, αυτή θα έπρεπε να μένει μόνιμα στο επίπεδο που επέλεξες.
-
Δυστυχώς δεν μένει.
Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H sotsp έγραψε:
Δυστυχώς δεν μένει.
-
Σε αναμονή λοιπόν. Ευχαριστώ
Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλησπέρα!
Έχω την V12.0.2.0.QFJEUXM στο Mi9t davinci και εχω αρκετο battery drain απο android system.
Δοκιμασα οτι υπαρχει στο internet αλλα δεν θελω να μπω σε διαδικασια custom rom.
Θα μπορεσω να κανω manual update στην V12.0.3.0.QFJMIXM (Global) ή θα εχω θεματα? -
Μαλλον δε θα σε αφήσει. Είσαι με eea και θέλεις να πας σε global.
Συνήθως με unlocking bootloader... -
Ο/H amavroudis έγραψε:
Μαλλον δε θα σε αφήσει. Είσαι με eea και θέλεις να πας σε global.
Συνήθως με unlocking bootloader...
Απ οτι βλεπω αν το προσπαθησω και πετυχει θα πρεπει μην κλειδωσω ξανα τον bootloader.
Με τρωει να το κανω μηπως και λυθει το θεμα της μπαταριας.
Μηπως ξερετε τι προβληματα μπορει να εχω αν αφησω bootloader ανοιχτο (απο ενα search δεν βρηκα κατι ανησυχητικο) -
Ο/H devi-ji έγραψε:
Απ οτι βλεπω αν το προσπαθησω και πετυχει θα πρεπει μην κλειδωσω ξανα τον bootloader.
Μηπως ξερετε τι προβληματα μπορει να εχω αν αφησω bootloader ανοιχτο
Αλλά δε θα πετύχεις και κάτι αν το κλειδώσεις.
Καλλίτερα με ξεκλειδωτο να μπορείς να επέμβεις αν γίνει στραβή... -
Για να πας απο eea σε global θέλει ξεκλείδωτο bootloader για να δουλέψει το mi flash tool. Μόλις περάσεις global μπορείς να κλειδώσεις πάλι (είναι official σε official και δεν είναι ανάγκη ο ξεκλείδωτος bootloader μετά την αλλαγή).
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα