Υπάρχει κάποιο πρόβλημα και η συσκευή μας έχει μείνει με την 20.9.17?
Mi 9 Τ
-
-
-
Αν το kia μου (9t), έχει αυτή τη μηδαμινη διαφορά σε επιδώσεις και καμία μα καμιά στην εμφάνιση με το mercedes (9t pro) και μου έχει κοστίσει και τα μισα, εγω πρέπει να πίνω τις μπύρες. thanks.
-
Μια βοήθεια. Για κάποιο άγνωστο λόγω όταν προσπαθώ αν μπω σε twrp μου γράφει οτι κρασάρει. Μετά ομως στην ρομ επανέρχεται κανονικά. Ειμαι με την 20.11.12 κι ηθελα να πέρασω με twrp την 20.12.2 . Δεν εχω γνώσεις για πολλά πολλά. Τι να κάνω?
-
-
Πρέπει να ηταν συμπτωματικό γιατί μπήκα ξανά και όλα οκ. Βοήθησε με ομως και σε κάτι αλλο. Θέλω να απεγκαταστήσω το magisk. Ο λόγος ειναι οτι μάλλον δεν τρέχει σε android 11 και δεν θέλω να μπω σε περιπέτειες. Μόνο για να κόβω διαφημίσεις το χρησιμοποιούσα Μου ειπε κάποιος να βρω και να φλασαρω το Magisk-uninstaller-20201003.zip. Το έκανα άλλα περίεργος παρέμεινε. Να το κάνω απεγκατάσταση όπως γίνονται νορμαλ οι εφαρμογες;χχ
-
αυτο αφαιρει το Magisk module. τον Manager θα τον βγαλεις οπως μια εφαρμογη.Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό...
-
Ο/H baxalo έγραψε:
αυτο αφαιρει το Magisk module. τον Manager θα τον βγαλεις οπως μια εφαρμογη.
-
To συμπέρασμα μου μετά από δυο σχεδόν μήνες με rooms σε android 11 είναι ότι θα επιστρέψω στην τελευταία με 10 ,την 12.20,9,17. Πολλά τα προβλήματα .. Ένα nandroid backup που έχω με την τελευταία σε 10, την κάνω restore από twrp κανονικά ή θα μου δημιουργήσει πρόβλημα;
-
-
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Βαλε ξανά το twrp που είχες όταν πήρες το αντίγραφο, πέρασε καθαρή τη rom που είχες όταν πήρες το αντίγραφο και κάνε επαναφορά του αντιγράφου μετά από μια επανεκκίνηση σε twrp...
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Κανε και το σταυρό σου κ ξεκινά..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα