Σύνδεση με το τηλέφωνο μήπως να πάρει δεδομένα; Τι εννοείς με το να "δείχνει σωστά ο καιρός";
Mi Band 4
-
-
Ο/H echaosad έγραψε:
Οσο έψαχνα τιμές και μαγαζιά για να αγοράζω το Band πουθενά δεν είδα ρωσική έκδοση. International και κινεζική μόνο. Κάτι μου λέει ότι η "ρωσική" έκδοση θα έρθει Ελλάδα μέσω info quest. Το θεμα είναι αν έχει το Band μέσα ελληνικά. Γιατί μου κάνει εντύπωση που τα χαρακτηριστικά του είναι στα ελληνικά.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο/H amavroudis έγραψε:
Σύνδεση με το τηλέφωνο μήπως να πάρει δεδομένα; Τι εννοείς με το να "δείχνει σωστά ο καιρός";
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Γεια στην ομάδα.
Διάβασα το νήμα για το band 4 από την αρχή. Έχω china version εδώ και 15 μερες. Έκανα όλες τις δοκιμές για ελληνικά με παράλληλα τα προγράμματα που αναφέρονται πιο πρίν. Αυτό που βλέπω είναι ότι αλλάζει όποτε συγχρονίσει από μόνο του από αγγλικά σε china. Το καλύτερο είναι το mifit να έχει εντολή ανεξάρτητη για επιλογή γλώσσας. Αυτό που κάνει με την χώρα που εγκαθίσταται είναι πρόβλημα. -
Αυτό που έχω παρατηρήσει στην θάλασσα είναι ότι αν δεν το βάλεις pool τότε την ώρα που κολυμπάς μπορεί να σου μετράει τους παλμούς. Ακόμα και στην ντουζιέρα το ίδιο. Αλλάζει το μενού από την επαφή με το νερό όταν κάνεις κινήσεις.
Δεν είναι τίποτα κακό απλά τελείωνει την μπαταρία.
Αυτό για τις ερωτήσεις περί θάλασσας.
15 μέρες το έβγαλα μόνο για φόρτιση. -
Καλησπερα παιδιά.μπαινω σήμερα στο mi band face και δεν μου βγάζειτιποτα μόνο μετά από κάνα λεπτό ένα φάρο στη μέση της οθονης.ξερει κάνεις κάτι γι'αυτό;;;θέλω να κατεβάσω κάνα face και δεν μπορω
-
Το watchface που έχει όταν παίρνεις το band; γίνεται να αλλάξει η ημερομηνία από 7/31 σε 31/7;
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H geozn8 έγραψε:
Μετά από πολύ ψάξιμο στο alliexpress και βρήκα σίγουρα 2 μαγαζιά που έχουν την ρώσικη συσκευή ( SKU ID: MGW4057RU ) μάλιστα το ένα απο αυτά το έχει και σαν τίτλο. Του έστειλα και μήνυμα για επιβεβαίωση αν και το είδα και απο φώτο τον χρηστών !! Το θέμα είναι απο alliexpess συνήθως εγώ τουλάχιστον ψωνίζω ψιλολογια γιατί με την alliexpess standart method (Singapore post) 1ον έτσι δεν έχουμε φόβο για τελωνείο ΦΠΑ κλπ ?? και 2ον το φλέγον θέμα είναι αν αυτή η έκδοση έχει σίγουρα ελληνικά όπως έχει το κουτί της και μέσα στο band 4 η τσάμπα ο κόπος ??
Αφού το ρώσικο κουτί έχει πάνω ελληνικά τότε πιστεύω ότι την ίδια εκδοσή θα φέρει και η infoquest!
Αν θέλεις στείλε μου εδώ η σε προσωπικό μήνυμα το link από τα μαγαζιά που βρήκες το ρώσικο -
Τζάμπα αγχώνεστε παιδιά.
Αυτό που έχει ελληνικά στο κουτί το πήρε φίλος μου και είναι ίδιο με το δικό μου στις γλώσσες που είναι το international. -
-
4.0.7 έκδοση επίσημη mifit 30/7 ? Για να δούμε
-
Ο/H fatsas7 έγραψε:
Καλησπερα παιδιά.μπαινω σήμερα στο mi band face και δεν μου βγάζειτιποτα μόνο μετά από κάνα λεπτό ένα φάρο στη μέση της οθονης.ξερει κάνεις κάτι γι'αυτό;;;θέλω να κατεβάσω κάνα face και δεν μπορω
Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
Ήρθα και εγώ στον κόσμο του mi band 4 σήμερα το πρωί απο Ελληνικό κατάστημα skroutz. Όντος και εμένα το ίδιο θέμα έχει με τα faces. Εαν κατεβάσεις το Amazfaces (app) και βάλεις ενα skin τότε το έχει. Θέλω να μου πείτε εάν έχετε βρει κάτι για custom faces. Βρήκα μία άκρη αλλά δεν μου αρέσει η γραμματοσειρά.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0