Για εμένα το Honor Band 4 είναι ανάμεσα στο Mi Band 3 και 4.
Καλύτερο από το 3 δηλαδή αλλά κατώτερο από το 4.
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΑντίστοιχα, το Honor Band 5 είναι κάτι ανάμεσα στο Mi Band 4 και το επερχόμενο 5.Ο/H knight666 έγραψε:
Για εμένα το Honor Band 4 είναι ανάμεσα στο Mi Band 3 και 4.
Να ξεκινήσω από το κομμάτι του ύπνου και εγώ το έχω παρατηρήσει ότι δύσκολα καταγραφεί όταν ξυπνήσεις για μερικά λεπτά. Παίζει να μου το έχει καταγράψει μόνο μια φορά στο ένα μήνα με δύο που το δοκίμαζα. (Πλέον δεν κοιμάμαι μ' αυτό).Ο/H apo.stam έγραψε:
Καλησπέρα. Σήμερα καθώς πήγαινα με το αμάξι για μπαλα, κούνησα το χέρι κ είδα κ εγώ ότι μου έγραψε περίπου 100 βήματα έτσι για πλάκα.Κ κάτι ακόμη: πριν ξεκινήσω την μπάλα έβαλα στο band προπονηση->άσκηση κ κάποια στιγμή απενεργοποιήθηκε μόνο του. Για να πατηθηκε μόνο του, δύσκολο. Η μόνη εξήγηση ίσως είναι ότι με το που έπιασε τον στόχο των βημάτων μου, απενεργοποιήθηκε!
Επίσης παρατηρώ εδώ κ καιρό ότι τα ξυπνήματα μου κατά την διάρκεια της νύχτας είτε για τουαλέτα, είτε γιατί πρέπει να πάω στο μωρό που κλαίει, δεν καταγράφονται.
Δοκίμασα κ τώρα να κουνήσω το χέρι μου κ έγραψε 8 βήματα.
Έχω την ελληνική 4.0.7 κ fw v1.0.5.66
Ο/H NiTroGen έγραψε:
Καλησπέρα. Μη ζητάς συγγνώμη, είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε, όπως μας βοήθησαν κι εμάς άλλοι κάποτε:Ο/H koofinhio έγραψε:
Καλησπέρα παιδια...
ζητω προκαταβολικα συγνωμη που θα κανω ερωτησεις newbie αλλα σας παρακαλω βοηθηστε με
1) Το miband 4 λαμβανει ολα τα notifications απο κλήσεις, sms, viber και whatsapp?
2) Αν ναι... λαμβανει μονο τα notifications η μπορεις να διαβασεις και το μηνυμα/sms/viber/whatsapp?
3) Επειδη έχω επαφές στα ελληνικα με το firmware του φορουμ αν βαλω θα τα δειχνει τα ονοματα σωστα?
4) Global εκδοση ε?
Συγνωμη ξανα και ξανα για τις χαζες ερωτησεις μου αλλα θα το εκτιμησω πολυ να με βοηθησετε
1) Εκτός από κλήσεις και SMS, μπορείς να του ορίσεις να δέχεται ειδοποιήσεις από οποιαδήποτε εφαρμογή, από Viber μέχρι Bejeweled!
2) Εμφανίζει ότι εμφανίζεται στο κινητό σου. Αν έχεις ενεργοποιήσει την εμφάνιση ολόκληρου του μηνύματος εκεί, θα το δείξει και το band.
3) Σωστότατα!
4) Εγώ θα έλεγα την κινέζικη, λόγω τιμής. Πιστεύω πως θα πάρει κι αυτή επίσημα ελληνικά. Κι αν δεν πάρει έχουμε το forum.Αν βρεις και τη global αρκετά φθηνά, πάρε αυτή. Η κινέζικη έχει έξτρα το Alipay, το οποίο αν και δε λειτουργεί στην Ελλάδα, το barcode είναι μια χαρά ... φακός για τη νύχτα!