Και πώς τσεκαρουμε την καινούρια αναβάθμιση καθώς η αρχική επιλογή στο mifit έχει αφαιρεθεί
Mi Band 4
-
-
-
-
-
Ο/H sgatz έγραψε:
Έχετε κανείς πρόβλημα με τον καιρό; Δύο μέρες τώρα ενώ συγχρονίζει το ρολόι ο καιρός δεν παίζει....
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
-
Καν του restart και του κινητού και του band και αν δεν φτιάξει τράβα του και μια επαναφορά εργοστασιακών μέσα από το band μπορεί κάτι να έχει σκαλώσει που θα πάει θα το βρει..
Αλλιώς αν επιμένει δοκίμασε λέω εγώ ίσως και κάποιον παλιότερο συνδυασμό firmware και res και μετά τον τελευταίο που θες !! Πάντα με το ελληνικό mi fit Non Ota καλύτερα !!Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
-
-
Έχω μια απορία. Πριν κάνα μήνα που το αγόρασα αλλα και σήμερα που έκανε την νέα ενημέρωση, όταν η εφαρμογή είναι στο στάδιο "Updating Firmware > Updating Resources" μετά το band πετάει το μήνυμα "connect to MiFit to update again", αλλά δεν μπρικάρει. Συνδέεται ξανά επιτυχώς στο MiFit και ολοκληρώνει την αναβάθμιση.
Είναι κάτι φυσιολογικό; Το έχετε προσέξει και εσείς; -
Ο/H sgatz έγραψε:
Σε ευχαριστώ πολύ geozn8. Θα τα δοκιμάσω όπως τα έγραψες
Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο/H horrendous έγραψε:
Έχω μια απορία. Πριν κάνα μήνα που το αγόρασα αλλα και σήμερα που έκανε την νέα ενημέρωση, όταν η εφαρμογή είναι στο στάδιο "Updating Firmware > Updating Resources" μετά το band πετάει το μήνυμα "connect to MiFit to update again", αλλά δεν μπρικάρει. Συνδέεται ξανά επιτυχώς στο MiFit και ολοκληρώνει την αναβάθμιση.
Είναι κάτι φυσιολογικό; Το έχετε προσέξει και εσείς;
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
-
Ίσως δεν το εξήγησα καλά εγώ.
Ποτέ μου δεν χρησιμοποίησα το notify and fitness, αναφέρομαι στις επίσημες σταθερές αναβαθμίσεις μέσω του MiFit, όπου και την πρώτη φορά που το πήρα στα χέρια μου αλλά και χτες που μου ήρθε η νέα 1.0.6.24, όταν το MiFit περάσει τα resources στο band τότε για 2-3 δευτερόλεπτα χάνει την σύνδεση και πετάει το μήνυμα "connect to MiFit to update again" και χωρίς να κάνω τίποτα συνδέεται ξανά μόνο του, κάνει επανεκκίνηση και ολοκληρώνει την αναβάθμιση.
Αυτό το στιγμιαίο χάσιμο της σύνδεσης Bluetooth αναρωτιέμαι αν είναι φυσιολογικό. -
Ο/H horrendous έγραψε:
Ίσως δεν το εξήγησα καλά εγώ...
Αυτό το στιγμιαίο χάσιμο της σύνδεσης Bluetooth αναρωτιέμαι αν είναι φυσιολογικό.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0