Με την τελευταία αναβάθμιση πήρε ελληνικά επίσημα σήμερα
Mi Band 4
-
-
Όντως. Μετά την αναβάθμιση του Mi Fit app από το Play Store και με το που το "έτρεξα" έγινε αναβάθμιση και στο Mi Band. Ελληνικά πλέον κανονικά!!!!
-
Επιτέλους επίσημα Ελληνικά. Το μοντέλο με το NFC δεν πήρε την αναβάθμιση ακόμα αλλά λογικά θα την πάρει προσεχώς. Μπράβο τους!
-
Και σε μένα εμφανίστηκαν για λίγο τα Ελληνικά. Αλλά μόλις μου ήρθε μια ειδοποίηση, έγινε πάλι Αγγλικό. Κάνω επανεκκίνηση τηλεφώνου, πάλι ελληνικά. Αλλά μόλις έρθει ειδοποίηση, αγγλικά. Έχω το κινέζικο mi band.Αν αλλάξω τη γλώσσα του τηλεφώνου και την ξαναβάλω ελληνικά γίνεται το ίδιο
-
Αν χρησιμοποιείς ταυτόχρονα και το Notify & Fitness, βάλε εκεί τη γλώσσα του Mi Band 4 στο Default.
-
Το ίδιο πρόβλημα
-
Επιτέλους έχουμε επίσημα ελληνικά.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
ελληνικα και εγω δεν εχω band!!!!!
-
Και τώρα που δωθηκαν τα επίσημα ελληνικά, η ερώτηση είναι η εξής.
Τα κινέζικα band γυρνάνε και αυτά σε ελληνικά ή μόνο τα international?
Ας μας απαντήσει κάποιος φίλος που έχει κινέζικη έκδοση
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Το δικό μου που είναι κινέζικο άλλαξε, αλλά μόλις μου ήρθε μια ειδοποίηση ξανάγινε αγγλικά. Μόνο στον καιρό που κάποτε εμφάνιζε Αγγλικά με κινέζικα, τώρα εμφανίζει ελληνικά. Κατά τα άλλα όλα τα άλλα είναι στα Αγγλικά, και όταν η ειδοποίηση έχει ς το δείχνει κουτάκι. Δεν ξέρω αν αυτό είναι πρόβλημα μόνο του δικού μου BAND. Με Notify το ίδιο πρόβλημα
-
Για τον Καιρό που δείχνει πλέον Ελληνικά, υπεύθυνο είναι το Mi Fit. Μάλιστα μετά την 4.0.13, δεν υπάρχει λόγος πια να βγάζουμε custom Mi Fit πέρα από την Ελληνική ομιλία στις προπονήσεις. Θα δούμε... ίσως σταματήσουμε να βγάζουμε την εφαρμογή. Έτσι δεν θα έχετε πρόβλημα και με τα 2 bug που έχουν όλες ανεξαιρέτως οι custom εφαρμογές με το ξεκλείδωμα του κινητού και με το Google account.
Για κάνε καθαρισμό δεδομένων και στις 2 εφαρμογές να δεις αν φτιάξει η μετάφραση... -
Να κάνω και εγώ μια ερώτηση, μέχρι τώρα αν άλλαζα watchface τότε η ημερομηνία άλλαζε σε Αγγλικά τώρα που υποστηρίζει επίσημα ελληνικά αλλάζει αυτό;Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0