Διαφήμιση

Mi Band 4

• Ο/H NiTroGen έγραψε:

Και απ' ότι φαίνεται και η μετάφραση δεν είναι απόλυτα σωστή, πχ. το Alarm το έχει σαν Συναγερμό, όχι Ξυπνητήρι.

Όπως και νά'χει όμως είναι επίσημη υποστήριξη και δε θα χρειάζεται να καταφεύγουμε σε αλλαγές γλώσσας μέσω notify, κτλ.

Ας ελπίσουμε να ενεργοποιηθούν σύντομα...
      Το δικό μας custom resources είναι ήδη λειτουργικό και πάνω στο Mi Band 4 αλλά θέλει ακόμα αρκετές μεταφράσεις. Όπως και να έχει εμείς θα το τελειώσουμε πλήρως για παν ενδεχόμενο γιατί από ότι βλέπω στο μοντέλο με το NFC, δεν δείχνει Αγγλικά αλλά Κινέζικα αν η γλώσσα του κινητού δεν είναι Αγγλικά.

Όταν αυτοματοποιηθεί και η διαδικασία, θα μπορούμε να σας δίνουμε άμεσα τις επόμενες εκδόσεις. Εγκυκλοπαιδικά, στο Mi Band 3 από 3 με 4 ημέρες που μας πήρε να περαστεί η πρώτη μετάφραση, τώρα χρειαζόμαστε 15 δευτερόλεπτα και για τα 6 firmware (3 διαφορετικά μοντέλα στα Ελληνικά και Αγγλικά) :D

Εύχομαι ειλικρινά να μην χρειαστούν τα παραπάνω και να υπάρχει πλήρης επίσημη υποστήριξη από την ίδια την εταιρεία... Είναι κάτι που το θέλουμε όλοι μας. ;)
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Όπως και να έχει εμείς θα το τελειώσουμε πλήρως για παν ενδεχόμενο γιατί από ότι βλέπω στο μοντέλο με το NFC, δεν δείχνει Αγγλικά αλλά Κινέζικα αν η γλώσσα του κινητού δεν είναι Αγγλικά.
      Όπως και στην απλή κινέζικη έκδοση χωρίς NFC.

Ο/H apopet26 έγραψε:

Με το νέο σύστημα που έχει το 4 θα γίνεται να έχει κάποιος κινητό και βραχιόλι στα αγγλικά αλλά φουλ υποστήριξη χαρακτήρων στα ελληνικά?
      Όχι αν δεν αλλάξει το font. Δες τα προηγούμενα post μου σχετικά με αυτό και το custom font που δίνω, που αν και δε διορθώνει τους ειδικούς χαρακτήρες, τουλάχιστον δεν έχει τα κενά.
    • Διαφήμιση
    • Καλημέρα. Σήμερα στο band 4 με το που έκανε σύνδεση με mi fit ελληνικό, έκανε ενημέρωση αυτόματα στο καινούργιο fw 1.0.5.55. Το είχα μέχρι τώρα συνδεδεμένο με το notify. Το πρόβλημα με τα ελληνικά παραμένει
    • Καλημέρα. Το ίδιο και από εμένα. Πήρε αναβάθμιση πρωί πρωί αλλά ελληνικά δεν έχει. Νομίζω όμως ότι προστέθηκαν αρκετές γλώσσες ακόμα πλην των ελληνικών. Τουλάχιστον έτσι μου δείχνει το notify. Με την προηγούμενη έκδοση ήταν ποιο λίγες οι γλώσσες. Θέλω να πιστεύω ότι στην επόμενη αναβάθμιση θα τα ενεργοποιησουν τα ελληνικά αφού ηδη τα έχουν περάσει μέσα

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • καλήμερα σε όλους έχω το εξής πρόβλημα και θα ήθελα μια βοήθεια στην κατοχή μου έχω το amazfit stratos 2 και πρόσφατα αγόρασα το miband 4 το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι όταν πάω και κάνω συγχρονισμό με την εφαρμογή amazfit απενεργοποιεί το band 4 και σωστά για να συγχρονίσει το stratos ως εδώ εντάξει άλλα όταν πάω να συνχρονισω το mi band 4 μου το ενεργοποιεί ναι μεν αλλα ταυτόχρονα μου κάνει restore το band και χάνω τα δεδομένα ξέρει κάνεις κάποια λύση? μήπως πρέπει να έχω μόνο μια εφαρμογή για συγχρονισμό ? Το Mifit χρειάζεται?
    • Ο/H dskoumis έγραψε:

καλήμερα σε όλους έχω το εξής πρόβλημα και θα ήθελα μια βοήθεια στην κατοχή μου έχω το amazfit stratos 2 και πρόσφατα αγόρασα το miband 4 το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι όταν πάω και κάνω συγχρονισμό με την εφαρμογή amazfit απενεργοποιεί το band 4 και σωστά για να συγχρονίσει το stratos ως εδώ εντάξει άλλα όταν πάω να συνχρονισω το mi band 4 μου το ενεργοποιεί ναι μεν αλλα ταυτόχρονα μου κάνει restore το band και χάνω τα δεδομένα ξέρει κάνεις κάποια λύση? μήπως πρέπει να έχω μόνο μια εφαρμογή για συγχρονισμό ? Το Mifit χρειάζεται?
      εάν θύμαμαι καλά δεν δουλεύουν ταυτόχρονα σε ένα λογαριασμό...
      Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
      Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
    • Διαφήμιση
    • Ο/H apo.stam έγραψε:

Καλημέρα. Σήμερα στο band 4 με το που έκανε σύνδεση με mi fit ελληνικό, έκανε ενημέρωση αυτόματα στο καινούργιο fw 1.0.5.55. Το είχα μέχρι τώρα συνδεδεμένο με το notify. Το πρόβλημα με τα ελληνικά παραμένει

Ο/H echaosad έγραψε:

Καλημέρα. Το ίδιο και από εμένα. Πήρε αναβάθμιση πρωί πρωί αλλά ελληνικά δεν έχει. Νομίζω όμως ότι προστέθηκαν αρκετές γλώσσες ακόμα πλην των ελληνικών. Τουλάχιστον έτσι μου δείχνει το notify. Με την προηγούμενη έκδοση ήταν ποιο λίγες οι γλώσσες. Θέλω να πιστεύω ότι στην επόμενη αναβάθμιση θα τα ενεργοποιησουν τα ελληνικά αφού ηδη τα έχουν περάσει μέσα

Μάλλον δεν είναι ενεργές ακόμα...Αν προσέξετε στην προηγούμενη σελίδα τις χθεσινές εικόνες που ανέβηκαν, θα δείτε το κείμενο GreekΜΕ (ΜΕ = DND δηλαδή Μην ενοχλείτε) στο v56 resources και το κείμενο Russian ruΜηνενοχλείτε στο v55 resources πάνω στο οποίο δουλεύουμε. Στο v56 λογικά θα έπρεπε να ήταν Greek elΜΕ δηλαδή Greek el όπως είναι αντίστοιχα English en, Italian it, German de, Russian ru κλπ...
    • Όλα είναι πιθανά.. Τουλάχιστον έχουμε ευχάριστα νέα ότι τα ελληνικά είναι έτοιμα και τα δικά μας φυσικά αλλά και τα σχεδόν επίσημα.. Ας τα δώσουν και λίγο αργότερα δεν χάλασε ο κόσμος :P
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

• Μέσα στον Αύγουστο θέλω να πιστεύω ότι θα τα δώσουν επίσημα. Μόνο που έχω και ένα φόβο, μην τα δώσουν μόνο στη ρώσικη έκδοση. Xiaomi είναι αυτή, δεν ξέρουμε τι σκέφτονται τα κινέζικα μυαλουδακια τους. Γενικά κάνουν ένα χαμό με τις εκδόσεις και τις rom.

• Διαφήμιση
    • Ο/H echaosad έγραψε:

Μέσα στον Αύγουστο θέλω να πιστεύω ότι θα τα δώσουν επίσημα. Μόνο που έχω και ένα φόβο, μην τα δώσουν μόνο στη ρώσικη έκδοση. Xiaomi είναι αυτή, δεν ξέρουμε τι σκέφτονται τα κινέζικα μυαλουδακια τους. Γενικά κάνουν ένα χαμό με τις εκδόσεις και τις rom.

Είναι πολύ εύκολο να "ελεγχθεί" πια συσκευή μπορεί να τα εγκαταστήσει ή μάλλον καλύτερα να τα εμφανίσει μέσω πχ ειδικού HW revision που θα έχει μόνο ο δικός μας "επίσημος" εισαγωγέας αλλά δεν πιστεύω "να το τερματίσουν" τόσο πολύ.. Πάντως ότι και να γίνει, εδώ είμαστε εμείς ;)