Αν είχαν αυτή τη λογική δε θα μπορούσε να εμφανιστεί άλλη ευρωπαϊκή γλώσσα στην κινεζική έκδοση του band. Οπότε, όπως μπήκαν πχ. τώρα τα πολωνικά σε όλες τις εκδόσεις, έτσι φαντάζομαι θα μπουν αύριο τα ελληνικά. Το μόνο κακό παραμένει η χρήση συντμήσεων...
Mi Band 4
-
-
Αν μπει και επίσημα η ελληνική γλώσσα φαντάζομαι θα αλλάξει και η γλώσσα του mi band 4 σε πλήρως ελληνικά ( ενοω για τα menu ) , οχι τίποτα άλλο αλλά εμείς που έχουμε iphone δεν έχουμε εναλλακτική για άλλη γλώσσα
-
Εννοείτε ότι θα αλλάξει στο μενού αυτό είναι που έχει και ιδιαίτερη σημασία τα ελληνικά παντού και στο μενού!!Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Ο/H NiTroGen έγραψε:
Μέχρι στιγμής όλα τα firmware έχουν την ίδια έκδοση font (έκδοση 1). Αυτή περιέχει 2 ειδών γραμματοσειρές, μια "μεγάλη" για αγγλικά και κινέζικα και μια "μικρή" για τις υπόλοιπες γλώσσες. Η "μεγάλη" γραμματοσειρά ΔΕΝ μπορεί να αποδώσει σωστά τα ελληνικά - εμφανίζει κενά ανάμεσα στα γράμματα και δεν εμφανίζει ειδικούς χαρακτήρες (τονισμένα γράμματα, τελικό σίγμα, κτλ). Η μικρή γραμματοσειρά ΔΕΝ έχει κανένα από αυτά τα προβλήματα. Μπορείτε να κάνετε μια δοκιμή ως εξής: Διαβάστε μια ελληνική ειδοποίηση πχ. από Viber, Whats App, SMS (όχι με GSM αλφάβητο, μόνο unicode), έχοντας μια φορά τη γλώσσα του κινητού στα αγγλικά και μια φορά στα γαλλικά (ή αλλάξτε τη γλώσσα του band από το Notify). Θα δείτε ότι στα γαλλικά όλα φαίνονται σωστά με λίγο μικρότερη γραμματοσειρά!
Για όποιον θέλει το band στα αγγλικά, δε θέλει κενά ανάμεσα στα γράμματα και δεν τον ενοχλεί η έλλειψη των ειδικών χαρακτήρων, μπορεί να περάσει το font από εδώ. Με αυτό, η απόδοση της "μεγάλης" γραμματοσειράς γίνεται χωρίς κενά. Κατά τα άλλα, δεν αλλάζει τίποτα. Εγώ, αν και όπως είπα έχω το band στα γαλλικά, έχω περάσει και αυτό το font.
Το band είναι στα αγγλικά (δείτε τα "Tomorrow" και "Mon" στη δεύτερη εικόνα) και εμφανίζονται σωστά οι λέξεις "Ιωάννινα" και "Αίθριος".
Bonus: Το font περιέχει και smilies.
Αποσυμπιέστε το συνημμένο zip και περάστε το font με το notify. Δεν έχει σημασία ποιο firmware χρησιμοποιείτε.
Να σημειώσω πως το font αυτό έχει καλύτερη εικόνα όταν το band είναι στα αγγλικά ή κινέζικα, δηλαδή όταν χρησιμοποιείτε την μεγάλη γραμματοσειρά. Σε άλλη γλώσσα οι χαρακτήρες είναι ελάχιστα μικρότεροι, με λίγο μεγαλύτερα διαστήματα ανάμεσά τους (όχι κενά), ενώ τα smilies είναι λίγο κομμένα από δεξιά. Αν χρησιμοποιείτε άλλη γλώσσα εκτός των αγγλικών ή όταν ενεργοποιηθεί η ελληνική, καλύτερα να βάλετε το προηγούμενο font που σας έδωσα (έχει smilies) ή το original. -
Θεός. Το έβαλα και δουλεύει μια χαρά.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H NiTroGen έγραψε:
Μετά από ψάξιμο στα φόρουμ του ...Πούτιν και αρκετές δοκιμές, έχω λύση και για όποιον θέλει το band στα αγγλικά, δε θέλει κενά ανάμεσα στα γράμματα και τον ενοχλεί η έλλειψη των ειδικών χαρακτήρων. Δηλαδή ένα font που τα εμφανίζει σωστά τα ελληνικά με τη γλώσσα του band στα αγγλικά:
Το band είναι στα αγγλικά (δείτε τα "Tomorrow" και "Mon" στη δεύτερη εικόνα) και εμφανίζονται σωστά οι λέξεις "Ιωάννινα" και "Αίθριος".
Bonus: Το font περιέχει και smilies.
Αποσυμπιέστε το συνημμένο zip και περάστε το font με το notify. Δεν έχει σημασία ποιο firmware χρησιμοποιείτε.
Να σημειώσω πως το font αυτό έχει καλύτερη εικόνα όταν το band είναι στα αγγλικά ή κινέζικα, δηλαδή όταν χρησιμοποιείτε την μεγάλη γραμματοσειρά. Σε άλλη γλώσσα οι χαρακτήρες είναι ελάχιστα μικρότεροι, με λίγο μεγαλύτερα διαστήματα ανάμεσά τους (όχι κενά), ενώ τα smilies είναι λίγο κομμένα από δεξιά. Αν χρησιμοποιείτε άλλη γλώσσα εκτός των αγγλικών ή όταν ενεργοποιηθεί η ελληνική, καλύτερα να βάλετε το προηγούμενο font που σας έδωσα (έχει smilies) ή το original.
-
Αν τρέχεις το notify για ειδοποιήσεις, έχει επιλογή να τους κρύβει. Ξετικαρε το
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H mohito6 έγραψε:
Μπράβο σου ρε τσάκαλε που ασχολείσαι και βρίσκεις λύσεις! Λοιπόν έβαλα το τελευταίο font που ανέβασες αλλά και πάλι δεν μου εμφανίζει τους τονισμένους χαρακτήρες. Μήπως στο zip εβαλες καταλάθος το προηγούμενο font που δεν είχε τους τονισμένους; Επειδή ούτε τα emoji εμφανίζει. Παρ' όλα αυτά, συγχαρητήρια για την καλή δουλειά!
Ευχαριστώ! Σύμφωνα με το προηγούμενο post από τον @3ftw, εκτός από "τσάκαλος" είμαι και "θεός", γιατί το font δουλεύει μια χαρά. Σίγουρα έγινε σωστά η εγκατάσταση; -
Ο/H 3ftw έγραψε:
Αν τρέχεις το notify για ειδοποιήσεις, έχει επιλογή να τους κρύβει. Ξετικαρε το
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο/H NiTroGen έγραψε:
-
Ενεργοποιησε τότε την επιλογή να σου εμφανίζει τα smilies.
-
Επειδη δεν τα ξέρω καλα,που πάω στο notify για να τρέξω αυτό το αρχειο;;;και αυτό που λέτε για τους τόνους που το γράφει στο notify ρε παιδιά;;
-
Ερώτηση προς κατόχους η οθόνη έχει καλή φωτεινότητα την ημέρα; γιατί με το 3 στο φως του ήλιου δεν βλέπεις τίποτα
Στάλθηκε από το EML-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0