Διαφήμιση

Mi Band 4

• Ο/H fatsas7 έγραψε:

Επειδη δεν τα ξέρω καλα,που πάω στο notify για να τρέξω αυτό το αρχειο;;;και αυτό που λέτε για τους τόνους που το γράφει στο notify ρε παιδιά;;
      Ανοίγεις notify, πατάς πάνω αριστερά το εικονίδιο με τις 3 παύλες, πατάς settings. Στην καρτέλα που θα σου ανοίξει, 5η επιλογή από το τέλος γράφει Mi Band firmware version. Εκεί πατάς update. Έπειτα επιλέγεις Custom Firmware και θα σε βάλει να επιλέξεις αρχείο. Εκεί θα πας να βρεις το ft αρχείο που υπάρχει εδώ στο άρθρο και το περνάς!

Ο/H nikoseggo έγραψε:

Ερώτηση προς κατόχους η οθόνη έχει καλή φωτεινότητα την ημέρα; γιατί με το 3 στο φως του ήλιου δεν βλέπεις τίποτα

Στάλθηκε από το EML-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Φιλε μου η φωτεινότητα του είναι μια από τις καλύτερες αναβαθμίσεις σε σχέση με το 3, μαζί με την έγχρωμη οθόνη. Σήμερα μέρα μεσημέρι κάτω από ήλιο, με τη φωτεινότητα στο τέρμα έβλεπα την οθόνη πεντακάθαρα!!
    • Έβαλα και γω το font του φίλου αλλά έχω θέμα με τις ειδοποιήσεις. Δεν μου εμφανίζει καμία ειδοποίηση στο band. Πάντως τα γράμματα όπως τα είδα στο καιρό είναι κομπλέ. Πολύ καλή δουλειά έκανε ο φίλος

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Βασικά λάθος μου. Δεν μου εμφανίζει τις ειδοποιήσεις από το viber αλλά μάλλον έχει να κάνει από δικιά μου βλακεια που ακόμα την ψάχνω να βρω τι έκανα λάθος.

• Διαφήμιση
    • Ο/H echaosad έγραψε:

Βασικά λάθος μου. Δεν μου εμφανίζει τις ειδοποιήσεις από το viber αλλά μάλλον έχει να κάνει από δικιά μου βλακεια που ακόμα την ψάχνω να βρω τι έκανα λάθος.

Το έχεις επιλέξει στο mifit στο μενού τον ειδοποιήσεων??
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

• Παιδιά, οι ειδοποιήσεις του Viber σε εμένα δεν εμφανίζονταν επειδή είχα βάλει στο Mi Fit να έρχονται μόνο όταν η οθόνη του κινητού είναι κλειστή. Το Viber όμως ανοίγει την οθόνη, ακόμα και αν είναι κλειδωμένο, σε εισερχόμενο μήνυμα, και πιθανολογώ ότι γι' αυτό δεν έρχονται και οι ειδοποιήσεις στο band. Αν βάλεις είτε το Mi Fit να στέλνει ειδοποιήσεις ακόμα και αν είναι ανοιχτή η οθόνη, ή αλλάξεις την αντίστοιχη επιλογή του Viber, οι ειδοποιήσεις έρχονται κανονικά (όλα αυτά θεωρώντας πως η βελτιστοποίηση μπαταρίας είναι απενεργοποιημένη όσο για το Viber όσο και για το Mi Fit).
    • καλήμερα σε όλους εχει παρατηρήσει κανείς με το τελευταίο update ότι δεν μετράει τα βήματα σωστά?
    • Ο/H NiTroGen έγραψε:

Μετά από ψάξιμο στα φόρουμ του ...Πούτιν και αρκετές δοκιμές, έχω λύση και για όποιον θέλει το band στα αγγλικά, δε θέλει κενά ανάμεσα στα γράμματα και τον ενοχλεί η έλλειψη των ειδικών χαρακτήρων. Δηλαδή ένα font που τα εμφανίζει σωστά τα ελληνικά με τη γλώσσα του band στα αγγλικά:

Το band είναι στα αγγλικά (δείτε τα "Tomorrow" και "Mon" στη δεύτερη εικόνα) και εμφανίζονται σωστά οι λέξεις "Ιωάννινα" και "Αίθριος".

Bonus: Το font περιέχει και smilies. :D

Αποσυμπιέστε το συνημμένο zip και περάστε το font με το notify. Δεν έχει σημασία ποιο firmware χρησιμοποιείτε.

Να σημειώσω πως το font αυτό έχει καλύτερη εικόνα όταν το band είναι στα αγγλικά ή κινέζικα, δηλαδή όταν χρησιμοποιείτε την μεγάλη γραμματοσειρά. Σε άλλη γλώσσα οι χαρακτήρες είναι ελάχιστα μικρότεροι, με λίγο μεγαλύτερα διαστήματα ανάμεσά τους (όχι κενά), ενώ τα smilies είναι λίγο κομμένα από δεξιά. Αν χρησιμοποιείτε άλλη γλώσσα εκτός των αγγλικών ή όταν ενεργοποιηθεί η ελληνική, καλύτερα να βάλετε το προηγούμενο font που σας έδωσα (έχει smilies) ή το original.
      Για εμας που εχουμε iPhone, αν το κανουμε πρωτα σε καποιο Android και μετα το κανουμε παλι συζευξη με το iPhone, θα παιξει ?
      Κώστας
      Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
      Think different, think macuse.net
    • Διαφήμιση
    • Ο/H fatsas7 έγραψε:

Που πάω ρε παιδιά στο notify και κάνω ενεργοποίηση τα smiles;;;;;;
      Ανοίγεις notify, πας στις 3 παύλες πάνω αριστερά, πατάς settings. Μετά πας στην τελευταία καρτέλα που λέγεται advanced. Εκεί πρέπει η 3η επιλογή να είναι απενεργοποιημένη (είναι για να σου εμφανίζει τους τονισμένους χαρακτήρες) και 4η επιλογή πρέπει να είναι ενεργοποιημένη (για τα smilies)
    • Μια ερώτηση ακόμα θέλω να κάνω.τι πρέπει να κάνω και να δείχνει σωστά ο καιρός;;δηλαδή μένω Χαλάνδρι και πάω κηφισιά.ο καιρός του κινητού δείχνει της περιοχές σωστά και σωστή θερμοκρασία αλλά το band όχι,δηλαδή μένει κολλημένο στο Χαλάνδρι και όχι στην Κηφισιά που είμαι μετά
    • Είχα το Mifit της κοινότητας και πέρασα το font του φίλου. Νομίζοντας ότι κάτι δεν πάει καλά με τις ειδοποιήσεις, έβαλα το original Mifit από το playstore.
      Δουλεύει μια χαρά και στο Mifit του playstore το font του φίλου.
      Οπότε πιθανόν θα δουλέψει και σε iPhone αν μπει το font πρώτα σε Android (εικασία κάνω, δεν το γνωρίζω πραγματικά)
      Ξέρει κανείς να μου πει τι ρύθμιση πρέπει να κάνω ώστε να μου εμφανίζει στο band το μήνυμα που μου στέλνουν στο viber και όχι απλά την ειδοποίηση ? Άλλαξα ρομ πρόσφατα και έχασα όλες τις ρυθμίσεις και ακόμα ψάχνομαι

• Διαφήμιση