Αα κατάλαβα. Εγώ απλά θέλω όταν έχω το band να συνδέω και τα airdots.
Mi Band 4
-
-
Ο/H NiTroGen έγραψε:
Νέο non-public firmware v1.0.6.06 με resources v62:
cinco_1.0.6.06_cinco
cinco_v62_res.pack
Γλώσσες: zh,en,es,ru,it,fr,de,id,pl,in,th,vi,uk
Προστέθηκαν τα Ταϊλανδέζικα, Βιετναμέζικα και Ουκρανικά.
Άντε στο επόμενο να δούμε και ελληνικά!!!!
(Εννοείται πως με ...έτρωγε να το δοκιμάσω!) -
Ο/H NiTroGen έγραψε:
Ο/H NiTroGen έγραψε:
Βρήκα το Xiaomi Mi Band 4 (δεν λέει ξεκάθαρα ποια έκδοση είναι, αλλά μάλλον η κινέζικη) στα 19,90€ και δωρεάν μεταφορικά εδώ marketphones.com/en/xiaomi-mi-band-4-black-12328 με χρήση του κουπονιού BAND420:
Δεν έχει πληρωμή με Paypal, παρά μόνο με πιστωτική κάρτα. Το ξέρει κανείς το μαγαζί; Να τους εμπιστευτούμε;;;;
EDIT: Τα reviews για το MarketPhones.com στο διαδίκτυο είναι ανάμεικτα. Οι περισσότεροι είναι δυσαρεστημένοι λόγω καθυστερημένης παραλαβής των εμπορευμάτων, κάτι που είναι λογικό γιατί αν και το μαγαζί φαίνεται Ισπανικό, στην πραγματικότητα αποστέλλει από Κίνα. Είναι μικρό το ρίσκο των 20€, αλλά δε δίνεις κι έτσι απλά τα στοιχεία της κάρτας σου εκτός Paypal. Εγώ έκανα την απόπειρα μέσω virtual card από Revolut, την οποία και κατάργησα μετά τη συναλλαγή!
Από μένα το μαγαζάκι αυτό έχει 5 αστέρια!!!
Δεν ξέρω αν ισχύει το κουπόνι ακόμη, αλλά πραγματικά ήταν ευκαιρία. Όποιος ενδιαφέρεται ας δοκιμάσει. Προσοχή μόνο στο ότι δεν έχει PayPal, αλλά δέχεται μόνο κάρτα. Χρησιμοποιήστε μια virtual ή προπληρωμένη. -
Εδώ κ μία βδομάδα μου βγάζει λάθος τα μέτρα στην 50αρα πισίνα. Για ένα μήνα δούλευε με ακρίβεια, κάποια στιγμή το χρησιμοποίησα στην πισίνα με μπαταρία κάτω από 13% κ από τότε ότι να ναι. (Δε ξέρω αν έχει σχέση με αυτό). Αρχικά έχανε κανένα 50ρι στα 1000μ. Σήμερα στο χιλιαρι έβγαλε 1556 στο ελεύθερο κ στα 300μ ύπτιο 562!
Μεγάλη απογοήτευση
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H manik έγραψε:
Εδώ κ μία βδομάδα μου βγάζει λάθος τα μέτρα στην 50αρα πισίνα. Για ένα μήνα δούλευε με ακρίβεια, κάποια στιγμή το χρησιμοποίησα στην πισίνα με μπαταρία κάτω από 13% κ από τότε ότι να ναι. (Δε ξέρω αν έχει σχέση με αυτό). Αρχικά έχανε κανένα 50ρι στα 1000μ. Σήμερα στο χιλιαρι έβγαλε 1556 στο ελεύθερο κ στα 300μ ύπτιο 562!
Μεγάλη απογοήτευση
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Στο 4PDA κάποιος ανέφερε για επίσημη αναβάθμιση σε 1.0.6.12. Εμένα δε μου αναβαθμίστηκε ακόμη και στο GeekDoing δεν αναφέρθηκε κάτι μέχρι στιγμής.
EDIT: Όσοι βιάζεστε μπορείτε να το βρείτε εδώ και να το δοκιμάσετε. Ελληνικά πάντως δεν έχει ακόμα! Τουλάχιστον στη νέα ελληνική μετάφραση θα υποστηρίζονται οι τονισμένοι χαρακτήρες. -
Ελληνικά πάλι δεν έχει
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ελληνική μετάφραση για το Mi Band 4 (τρέχουσα έκδοση resources v62) και με τόνους πλέον στα μενού του Mi Band 4.
-
Καλημέρα. Παιδιά όλα καλά με την ελληνική μετάφραση αλλά το νου σας στο νέο mifit 4.0.8 έχουν μπλοκάρει τα costum watchfaces και δεν μπορείς μέσα από το mifit να τα βρεις και να τα βάλεις !!Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Ο/H geozn8 έγραψε:
Καλημέρα. Παιδιά όλα καλά με την ελληνική μετάφραση αλλά το νου σας στο νέο mifit 4.0.8 έχουν μπλοκάρει τα costum watchfaces και δεν μπορείς μέσα από το mifit να τα βρεις και να τα βάλεις !!
Προσωπικά βρίσκω πιο αποδεκτό κοινώς το νέο MiFit στο θέμα των watch faces, γιατί ο καθένας θα μπορούσε να φτιάξει το δικό του χρησιμοποιώντας ένα από τα 3 templates και δικό του background. Οι περισσότεροι (μη ψαγμένοι) μια φωτογραφία του "μωρού" τους θέλουν ή της οικογένειάς τους.
Για τους υπόλοιπους, υπάρχει το Notify & Fitness. -
-
Ο/H teopanta1 έγραψε:
Επιλέγω watchface μέσα από την εφαρμογή mi band 4 και μετά στο mi fit μου έχει μόνο ένα να επιλέξω τι έγινε άλλαξε κάτι και δεν με αφήνει να το βάλω στα αγαπημένα;
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δες στις παρακάτω εικόνες τι πρέπει να κάνεις:
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0