Διαφήμιση

Mi Band 4

• Καλησπέρα παιδιά! Έχω παραγγείλει το mi band 4 απο aliexpress. Με κάποια κουπόνια μου βγήκε στα 19 €. Έχει όμως περίπου μια εβδομάδα που έχει φτάσει Ελλάδα και απο ότι τσεκαρω με το tracking number στην εφαρμογή 17track λέει αποφόρτωση-περιμένοντας τελωνειακό έλεγχο. Είναι φυσιολογικό τόσο καιρό; Επίσης αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα δεν θα με είχαν ενημερώσει; Πάντως στο aliexpress δίνει σαν estimate delivery time:15-29 Σεπτεμβρίου. Δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο αυτό.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H teobitoulas έγραψε:

Καλησπέρα παιδιά! Έχω παραγγείλει το mi band 4 απο aliexpress. Με κάποια κουπόνια μου βγήκε στα 19 €. Έχει όμως περίπου μια εβδομάδα που έχει φτάσει Ελλάδα και απο ότι τσεκαρω με το tracking number στην εφαρμογή 17track λέει αποφόρτωση-περιμένοντας τελωνειακό έλεγχο. Είναι φυσιολογικό τόσο καιρό; Επίσης αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα δεν θα με είχαν ενημερώσει; Πάντως στο aliexpress δίνει σαν estimate delivery time:15-29 Σεπτεμβρίου. Δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο αυτό.

Μη φοβάσαι είσαι κάτω από 22 ευρώ. Οπότε όπως θα μπεί τελωνείο, έτσι θα βγεί :)
    • Είναι όμως φυσιολογικό να κάνει τόσο καιρό? Ας πούμε τα airdots που είχα παραγγείλει μέσα σε μια μέρα είχαν περάσει.

• Διαφήμιση
    • Ναι, είναι φυσιολογικό, όλα τα δέματα με tracking number (και όχι μόνο) περνάνε από έλεγχο :)
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H teopanta1 έγραψε:

Επιλέγω watchface μέσα από την εφαρμογή mi band 4 και μετά στο mi fit μου έχει μόνο ένα να επιλέξω τι έγινε άλλαξε κάτι και δεν με αφήνει να το βάλω στα αγαπημένα;

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Το έχουν τροποποιήσει για να δουλεύει στην έκδοση Mi Fit 4.0.8 και κάνει ότι προτείνει και ο @MagicalUnicorn στο post που έχει αναρτήσει εδώ. Και ναι μόνο ένα-ένα προς το παρόν.Δες στις παρακάτω εικόνες τι πρέπει να κάνεις:

Καλησπέρα

Διάβασα πριν λίγο στο facebook σε παρόμοια σελίδα να μην αναβαθμίσουμε στο mifit 4.0.8 για να έχουμε τα watchface. Το έκανα αλλά μου βγάζει την νέα μετάφραση με τους τόνους και γυρνάει πίσω στην παλιά έκδοση. Είδα που το γράφετε αυτό να μην πάμε πίσω στην 4.0.7 γιατί αυτό θα γίνει αλλά δεν γίνεται κάπως να το ξεπεράσουμε και να έχουμε τα νέα Ελληνικά με το παλιό mifit?

Ευχαριστώ
    • Θα πρέπει να βάλεις τα προηγούμενα resources v60 με το firmware που σου εγκαθιστά το MiFit 4.0.7. Δυστυχώς τα προηγούμενα firmware δεν υποστηρίζουν τόνους στα μενού.

Αν θέλεις το νέο firmware με το παλιό MiFit, μπορείς να το εγκαταστήσεις μέσω Notify, αφού έχεις μπλοκάρει την πρόσβασή του MiFit στο internet με κάποιο firewall, για να μη σου κάνει υποβάθμιση. Βέβαια θα πρέπει να είσαι ήδη logged in και χάνεις την ανανέωση της πρόγνωσης καιρού (την οποία μπορείς να έχεις από το Notify). Εναλλακτικά, δουλεύεις μόνο το Notify, χωρίς το MiFit, αλλά απαιτεί κάποια διαδικασία.

Γενικά, πολύ φασαρία που δεν αξίζει τον κόπο. Θέλοντας και μη θα αναγκαστείς κάποια στιγμή σε αναβάθμιση του MiFit και σέ νεότερο firmware. Οπότε καν'την και χρησιμοποίησε το Notify για τα watchfaces.
      Files
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Kostas Kourelis έγραψε:

Καλησπέρα

Διάβασα πριν λίγο στο facebook σε παρόμοια σελίδα να μην αναβαθμίσουμε στο mifit 4.0.8 για να έχουμε τα watchface. Το έκανα αλλά μου βγάζει την νέα μετάφραση με τους τόνους και γυρνάει πίσω στην παλιά έκδοση. Είδα που το γράφετε αυτό να μην πάμε πίσω στην 4.0.7 γιατί αυτό θα γίνει αλλά δεν γίνεται κάπως να το ξεπεράσουμε και να έχουμε τα νέα Ελληνικά με το παλιό mifit?

Ευχαριστώ
      Μη δίνεις σημασία...ότι σου είπε και ο @NiTroGen παραπάνω. Εξάλλου μόλις η σελίδα που διάβασες ανεβάσει μετάφραση v62 για τη δική της γλώσσα, θα αλλάξει γραμμή πλεύσης και θα λέει το ανάποδο. Πιθανώς να ανεβάσει και κανα βίντεο με νότες αυτοθαυμασμού που θα "σπάει το κατεστημένο για πρώτη φορά παγκοσμίως" και θα περνάει watchfaces στη έκδοση Mi Fit 4.0.8 όπως γράφουμε παραπάνω.
    • Καλησπέρα παιδιά!! Πριν λίγες μέρες είχα ρωτήσει παλι σχετικά με το τελωνείο για το band που περιμένω. Τελικά ολα καλά πέρασε και έχει φτάσει Θεσσαλονίκη. Όμως σμρ στην εφαρμογή του aliexpress λέει delivery failed. Μπαίνω στο 17 track και στην σελίδα απο τα ΕΛΤΑ και το τελευταίο που βγάζει είναι το εξής που φαίνεται στην φώτο. Ξέρουμε μήπως τι γίνεται?

Καλησπέρα παιδιά!! Πριν λίγες μέρες είχα ρωτήσει παλι σχετικά με το τελωνείο για το band που περιμένω. Τελικά ολα καλά πέρασε και έχει φτάσει Θεσσαλονίκη. Όμως σμρ στην εφαρμογή του aliexpress λέει delivery failed. Μπαίνω στο 17 track και στην σελίδα απο τα ΕΛΤΑ και το τελευταίο που βγάζει είναι το εξής που φαίνεται στην φώτο. Ξέρουμε μήπως τι γίνεται?

Δείξε μας καθαρά και τα πιο κάτω (να φαίνονται και οι ημερομηνίες) γιατί κάτι δεν μου αρέσει. Σαν να βλέπω ότι ήταν προς παράδοση και μάλλον δεν σε βρήκαν άφησαν ειδοποίηση, πέρασε ο χρόνος και επιστρέφει πίσω.
    • Διαφήμιση

Σε αυτή την περίπτωση τι κάνω?

Εντάξει καλά πάει :) Ήρθαν από Μ.Δ. και δεν σε βρήκαν οπότε σου άφησαν ειδοποίηση να παραλάβεις μετά από 1-2 ημέρες από το ταχυδρομείο σου. Αν δεν βρήκες ειδοποίηση, πήγαινε στο ταχυδρομείο σου με τον αριθμό αποστολής όταν δεις Κ.Κ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Θ 21) ΑΦΙΞΗ ΣΕ