Δουλεύει σε όλα τα μοντέλαΟ/H geozn8 έγραψε:
Εγώ δεν έχω το μοντέλο με το NFC δεν πειράζει να το βάλω σωστά ??

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΔουλεύει σε όλα τα μοντέλαΟ/H geozn8 έγραψε:
Εγώ δεν έχω το μοντέλο με το NFC δεν πειράζει να το βάλω σωστά ??
Καλησπέρα σε όλους. Έβαλα τελικά χτες βράδυ το fw 1.0.7.06 & το ελληνικό res v68 με το Mifit 4.0.10 RU no OTA. Μπήκε μια χαρά και αν και αρχικά μου δούλευε ο αισθητήρας από κάτω σχεδόν μόνιμα κάνοντας μια επαναφορά ρυθμίσεων σταμάτησε δεν μου ξανά άνοιξε και ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ είδα σήμερα μετά το γυμναστήριο ότι μετράει και αποθηκεύει στο αρχικό watchface της θερμίδες που είχε θέμα στα προηγούμενα firmware και όλα τα άλλα σουπερ!! Μπράβο στην Xiaomi που το έφτιαξε και στα παιδιά τα δικά μας για την ελληνική μετάφραση!!Ο/H dnomikos έγραψε:
Έχουμε ήδη βγάλει στα Ελληνικά την τελευταία beta. Θα την βρεις εδώ και εδώ. Θα χρειαστείς την εφαρμογή MiFit-4.0.10-Greek_MB4-RU-lang_no-OTA.apk για να την δοκιμάσεις αλλιώς το κλασικό Mi Fit θα σου επαναφέρει την τελευταία επίσημη.
Έχουμε μόνο το International (Global) και το NFC αλλά λογικά δουλεύει και στο απλό Κινέζικο. Δεν έχω ακόμα διαβάσει πουθενά αναφορά ότι δεν δούλεψε στο απλό Κινέζικο. Στο NFC όντως δεν παίζει το είδαμε εμείς...παραμένει στα Κινέζικα ενώ πχ αν το γυρίσεις στα Ρώσικα τα δείχνει σωστά. Πιστεύω ότι θα το φτιάξουν και σε αυτό.Ο/H teobitoulas έγραψε:
Το λινκ για κάποιο λόγο δεν ανοίγει. Ενεργοποιήθηκε και για την Chinese version?
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Δοκίμασες για αρχή να κλείσεις και να ξανανοίξεις το Bluetooth; Ίσως και μια επανεκκίνηση του κινητού; Επίσης να βάλεις το επίσημο MiFit και όχι κάποια non-OTA έκδοση. Και κάνε απεγκατάσταση το Notify για να μην σου προκαλεί "παρεμβολές".Ο/H dj pug έγραψε:
καλησπερα παιδια, καποιος που να ξερει πως ξε brikari το band???
το ξεχασα στο χερι μου και πηγα κουζινα την ωρα που εκανε αναβαθμιση και κολησε, δεν το βλεπει το τηλεφωνο καθολου!!!!
γραφει (συνδεθειτε στο mi fit για ενημερωση ξανα) και τιποτα αλλο, καμια ιδεα?
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην NiTroGen: Ανάρτηση της beta2 έκδοσης. ().