Είναι "feature" του Android 10! Το αναφέρουν και σε άλλα φόρα.
Mi Band 4
-
-
Ο/H NiTroGen έγραψε:
Είναι "feature" του Android 10! Το αναφέρουν και σε άλλα φόρα.
-
Ο/H ranioti έγραψε:
Κατι που παρατήρησα σήμερα που πήρε update σε android 10 το pocophone που έχω, άμα δεν ανοίξω το διακόπτη για τοποθεσία δεν ενώνετε με το band (ενώ πριν και χωρίς οn το διακόπτη)με όλα τα δικαιώματα on έπαιζε κανονικά,τη παίζει τώρα?
-
Προσωπικά είχα έναν διάλογο με κάποιον στο forum του Geekdoing, ο οποίος έλεγε πως χρειάζεται το GPS ανοιχτό κι εγώ του έλεγα πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Τελικά είχε Android 10, ενώ εγώ έχω 9. Μάλιστα η ίδια η Magical Unicorn είπε ότι με το 10 έχει κι αυτή το ίδιο πρόβλημα. Όμως αν ανοίξεις το GPS για να συνδεθεί το Mi Fit και μετά το κλείσεις, η σύνδεση με το Band παραμένει ενεργή μέχρι να κλείσει το Mi Fit.
-
Ο/H NiTroGen έγραψε:
Προσωπικά είχα έναν διάλογο με κάποιον στο forum του Geekdoing, ο οποίος έλεγε πως χρειάζεται το GPS ανοιχτό κι εγώ του έλεγα πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Τελικά είχε Android 10, ενώ εγώ έχω 9. Μάλιστα η ίδια η Magical Unicorn είπε ότι με το 10 έχει κι αυτή το ίδιο πρόβλημα. Όμως αν ανοίξεις το GPS για να συνδεθεί το Mi Fit και μετά το κλείσεις, η σύνδεση με το Band παραμένει ενεργή μέχρι να κλείσει το Mi Fit.
-
Παιδιά υποστηρίζει το band 4 την λειτουργία antilost? Δηλαδή με το που απομακρυνθεί το τηλέφωνο από το band και χαθεί η σύνδεση, να σε ειδοποιεί το band. Στο mi band 2 ή στο 3 την είχε αυτή την λειτουργία
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H kosvou έγραψε:
Ο/H ranioti έγραψε:
Κατι που παρατήρησα σήμερα που πήρε update σε android 10 το pocophone που έχω, άμα δεν ανοίξω το διακόπτη για τοποθεσία δεν ενώνετε με το band (ενώ πριν και χωρίς οn το διακόπτη)με όλα τα δικαιώματα on έπαιζε κανονικά,τη παίζει τώρα?
-
Χαιρετώ παίδες,
Νέος κάτοχος του 4, και προσπαθώ να συγχρονίσω τις δραστηριότητες μου με το Google Fit, αλλά δεν τα καταφέρνω.
Έχω συνδεθεί εννοείται από τις ρυθμίσεις, και ξεκινάω από το band μια δοκιμαστική δραστηριότητα, πχ περπάτημα. Την σταματάω μετά από λίγη ώρα, συγχρονίζει κανονικά με το Mi Fit, αλλά στο Google Fit δεν φαίνεται καθόλου. Ο καρδιακός ρυθμός από την άλλη συγχρονίζεται κανονικά κάθε 5-10 λεπτά.
Είναι κάτι άλλο που πρέπει να κάνω, ή μήπως το Mi Fit συγχρονίζει στο Google μόνο καρδιακό ρυθμό και δεδομένα ύπνου;
Στάλθηκε από το Mi A2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλημέρα τελικά δεν βλέπω να ασχολούνται να διορθώσουν τη σύνδεση του Mi Band 4 με Android 10 συσκευές. Έχει τώρα πόσες ημέρες και φοράω ένα άχρηστο Mi Band χωρίς να παίρνει ειδοποιήσεις παρά μόνο αυτές των κλήσεων. Κρίμα.
-
Εάν χρησιμοποιείς προς το παρόν το Notify & Fitness δεν διορθώνει το πρόβλημα;
Δεν έχω android 10 για να το δοκιμάσω. -
Ο/H knight666 έγραψε:
Εάν χρησιμοποιείς προς το παρόν το Notify & Fitness δεν διορθώνει το πρόβλημα;
Δεν έχω android 10 για να το δοκιμάσω.
-
Ερώτηση γιατί αρχίζω να τρελαίνομαι.
εχω απο τον οκτώβρη το 4αρι και σημερα που έγινε μια στραβή με κάτι ρυθμίσεις bluetooth στο κινητό, μπερδεύτηκα και το διέγραψα απο τις συσκευές.
Το εκανα πάλι Pair, αλλά δεν ξέρω γιατί, μου ζητάει να εχω ενεργή την τοποθεσία για να το βρει αλλιώς με ΒΤ μόνο δεν το βλέπει και ούτε στις συσκευές μπορώ να το βρω ακόμα κ αν κάνω αναζήτηση.
Για να το βρω στις συσκευές προς συζευξη πρέπει να το κάνω κατάργηση απο το μι φιτ, αλλά αν το βρώ μεσω ΒΤ δεν με αφήνει να κάνω σύνδεση.
Μέσα απο το μι φιτ μου λέει να ενεργοποιήσω την τοποθεσία αλλιώς δεν.
Τι επεισόδια έχω χάσει; τι πράμα είναι τούτο;
ουτε στο 3αρι μου το ειχα δει να το κάνει αυτό, ούτε κ όταν πήρα το 4.
Διάβασα και τα παραπάνω που γράφετε οπότε μάλλον κάτι πρέπει να παίζει με την εφαρμογή γιατί και εγω 9αρα εχω στο α2 λαιτ.
Να δοκιμάσω με παλαιότερη έκδοση;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0