Καλησπέρα, έχω το mi band 4 και ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει η δυνατότητα όταν το βάλω να μετρά τα βήματά μου, να μπορώ να έχω και ενεργό τον music player. Μπορώ δηλαδή να μετράω βήματα και ταυτόχρονα να αλλάζω την μουσική?
Mi Band 4
-
-
Τα βήματα εφόσον περπατάς τα μετράει έτσι κ αλλιώς, δεν σταματάει ποτέ, εκτός κ αν το βγάλεις απο το χέρι.
-
Ναι έχεις δίκιο, εγώ προσπαθούσα να το βάλω να μετρά βήματα και δεν μπορούσα να βγω χωρίς να το κλείσω, αλλά τώρα είδα μέσα στο app πως μέτρησε κανονικά τα βήματα. Ευχαριστώ (και sorry για την αυτονόητη ερώτηση)!
-
Καλημέρα. Έχω την τελευταία έκδοση στο mi band 4 κ παρατηρώ ότι όταν με παίρνουν τηλ στο band φαίνεται μόνο το όνομα που έχω στην επαφή κ όχι το επίθετο (δεν κυλάει δλδ). Έχω την εντύπωση ότι κ στην προηγούμενη έκδοση μου έκανε τα ίδια!
-
Καλησπέρα σας,έχω ένα θέμα με την σύνδεση του band 4 έκανα αποσυνδεση και όταν πήγα να το σύνδεσο δεν τον βρίσκει και μου λέει να κανω επανεκκίνηση και δν ξέρω τν τρόπο!!!
Είναι σαν μην το βρίσκει σαν να είναι κλειδωμένο -
Ο/H Karelas98 έγραψε:
Καλησπέρα σας,έχω ένα θέμα με την σύνδεση του band 4 έκανα αποσυνδεση και όταν πήγα να το σύνδεσο δεν τον βρίσκει και μου λέει να κανω επανεκκίνηση και δν ξέρω τν τρόπο!!!
Είναι σαν μην το βρίσκει σαν να είναι κλειδωμένο
Μετά θα ανοίξεις πάλι την εφαρμογή Mi Fit και θα πρέπει να κάνει κανονικά σύνδεση μόλις τελειώσεις με το Setup του λογαριασμού σου. -
Καλημέρα σε όλους.
Ερώτηση:
Το Miband 4 έχει Ελληνικά από μαμά;
Δεν χρειάζεται δηλαδή να κάνεις τις αλχημίες με το app και να εγκαθιστούμε apk (όπως το 3)?
Εγκαθιστάς την μαμά εφαρμογή από Play store και έχεις Ελληνικά κατευθείαν στο ρολόι;Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Ναι.
Και τα μενού είναι στα ελληνικά αν έχεις σαν βασική γλώσσα τα ελληνικά στο κινητό σου. -
Καλημέρα σε ολους..
Πριν μερικές μέρες έγινα κ εγώ κατοχος ενός mi band 4 κ μπορώ να πω οτι ειμαι ευχαριστημένος '' απλα''... Και αυτο γιατί δεν κανει μέτρηση ύπνου..στις δεκα μερες που το εχω εχει κανει μονο δυο φορές κ αυτές λάθος καθως ειχα κοιμηθεί περίπου 9 ωρες κ μου εγραψε για 1 ωρα κ 53 λεπτα συνολο ύπνου ενω την δεύτερη για τρεις ώρες..ενω η αυτόματη καταγραφή καρδιακων παλμων γινεται σωστα. Τις δυο μοναδικές φορές καταγραφής ύπνου τις εκανε αφού επέλεξα να υπάρχει μονο ο βοηθος ύπνου...ενω οταν επιλεγω κ υπνου κ παλμων δεν κανει κάποια καταγραφή..γνωριζει κάποιος αν κανω κατι λαθος η αν ειναι ελαττωματικο να το γυρίσω πισω.Στου κουφού την πόρτα....παρ την πόρτα και φύγε.... -
Ο/H pelemponis έγραψε:
Καλημέρα σε ολους..
Πριν μερικές μέρες έγινα κ εγώ κατοχος ενός mi band 4 κ μπορώ να πω οτι ειμαι ευχαριστημένος '' απλα''... Και αυτο γιατί δεν κανει μέτρηση ύπνου..στις δεκα μερες που το εχω εχει κανει μονο δυο φορές κ αυτές λάθος καθως ειχα κοιμηθεί περίπου 9 ωρες κ μου εγραψε για 1 ωρα κ 53 λεπτα συνολο ύπνου ενω την δεύτερη για τρεις ώρες..ενω η αυτόματη καταγραφή καρδιακων παλμων γινεται σωστα. Τις δυο μοναδικές φορές καταγραφής ύπνου τις εκανε αφού επέλεξα να υπάρχει μονο ο βοηθος ύπνου...ενω οταν επιλεγω κ υπνου κ παλμων δεν κανει κάποια καταγραφή..γνωριζει κάποιος αν κανω κατι λαθος η αν ειναι ελαττωματικο να το γυρίσω πισω.
-
Mi φυσική κατάσταση
4.2.0Στου κουφού την πόρτα....παρ την πόρτα και φύγε.... -
Ο/H pelemponis έγραψε:
Mi φυσική κατάσταση
4.2.0
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0