Ναι Αποστόλη απο εκει το πήρα κοιτούσα ολη μερα στα κινεζομαγαζα και το τσίμπησα
Mi Band 4
-
-
-
Το αποσυνεδεσες από το παλιό κινητό;
Είναι discoverable; -
Ο/H amavroudis έγραψε:
Το αποσυνεδεσες από το παλιό κινητό;
Είναι discoverable;
1) Πώς κάνω αποσύνδεση? Μπαίνω Mifit στο παλιό κινητό και κάνω αποσύνδεση από τον λογαριασμό μου mi account? Συγνώμη, δεν ξέρω πως να το αποσυνδέσω..
2) Αν εννοείς discoverable από το νέο κινητό, όχι, δεν το ανιχνεύει..
Τελικά το ανιχνεύει το BT του νέου κινητού, σύζευξη όμως δεν έχω -
Απο το mifit δε μπορείς να κάνεις σύζευξη εκ νέου;
-
Το βλέπει το BT, μπαίνω mifit και πατάω σύζευξη, μου βγάζει μνμ "αδυναμία σύζευξης, κάντε επαναφορά του band και προσπαθήστε ξανά"...
-
-
Το έκανα, όλα καλά. Απόστολε σ' ευχαριστώ για το χρόνο σου φίλε..
-
Πάλι μετά την αλλαγή της ώρας δεν έχω καιρό στο band. Το έχετε και σεις το πρόβλημα;
Στάλθηκε από το Redmi Note 9S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H sgatz έγραψε:
Πάλι μετά την αλλαγή της ώρας δεν έχω καιρό στο band. Το έχετε και σεις το πρόβλημα;
Στάλθηκε από το Redmi Note 9S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H antouaa έγραψε:
Ο/H sgatz έγραψε:
Στάλθηκε από το Redmi Note 9S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλησπέρα!!
Εδώ και αρκετό καιρό αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Όταν βγαίνω για περπάτημα/τρέξιμο/ποδήλατο, το mi band 4 αποσυνδέεται και πρέπει να το ξανά συνδέσω χειροκίνητα στην εφαρμογή για να συνεχίσει να μετράει βήματα κ.α. Μάλιστα μέχρι προχθές δεν μου μετρούσε και σφυγμούς κατά τη διάρκεια της άσκησης αλλά για κάποιο λόγο έστρωσε τώρα. Το έχω κάνει και reset αλλά το πρόβλημα παραμένει. Σήμερα για παράδειγμα μέσα σε 1 ώρα αποσυνδέθηκε 3-4 φορές. Σε iphone το έχω συνδεδεμένο με το τελευταίο iOS. Υπάρχει κάποια λύση ή να το στείλω πίσω;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0