XTRV rom για RedMi 7 & 7A
-
-
Ο/H knight666 έγραψε:
Εδώ φαντάσου πως θα υπάρξει πρόβλημα με το Poco F1 μόλις σταματήσουν οι Global Developer ROM. -
-
-
-
Το είδα σήμερα και εγώ φίλε μου.
Για το 7Α όμως το βλέπω δύσκολο να βγει ρομ γιατί είναι πολύ απλή συσκευή και δεν έχει απήχηση. -
-
Είχα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα φίλε μου.
Φταίει η έκδοση του twrp που χρησιμοποιείς.
Εγώ έβαλα αρχικά το 3.3.1_04-06 από εδώ και δεν περνούσε με τίποτα την ρομ.
Μετά διάβασα ότι προς το παρόν μονάχα μια έκδοση του twrp δουλεύει, την έβαλα και όλα κομπλέ.
Σου δίνω σύνδεσμο για να διαβάσεις και να την κατεβάσεις.
[REDMI7] [ONCLITE] LR.Team TWRP-3.3.0-REDMI7… | Xiaomi Redmi 7
TWRP Flasher Tool for Redmi 7 (LR.Team + Stock Mi Recovery)
Το μόνο κακό είναι ότι έχει μονάχα Κινέζικη και Αγγλική γλώσσα, αλλά δεν νομίζω να δυσκολευτείς.
Εγώ έχω περάσει την ρομ από την xiaomi.eu και συγκεκριμένα την "xiaomi.eu_multi_HM7_V10.3.4.0.PFLCNXM_v10-9" που δουλεύει άψογα αλλά με λίγη παραπάνω κατανάλωση στη μπαταρία.
Την ελληνική δεν ξέρω αν θα την περάσω.
Θα περιμένω να δω σχόλια πρώτα.
Εάν χρειαστείς βοήθεια φίλε μου στείλε μου μήνυμα ή γράψε εδώ και με χαρά θα σε βοηθήσω σε ότι μπορώ και ξέρω.
Καλά φλασαρίσματα... -
-
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
@SoNik+ δουλεύει σε εσένα;
Αν ρωτας για την ρομ ειχα βαλει πιο πριν την 10.3.4.0 απο .eu οποτε δεν εβαλα τωρα την xtrv τωρα επειδη ειναι 10.3.3.0 -
το twrp από την lrteam
ro.bootimage.build.fingerprint=xiaomi/omni_redmi7/redmi7:9/PQ2A.190305.002/wzsx15004201739:eng/test-keys
δεν εχει την κωδική ονομασία της συσκευής αλλά το μοντέλο γι αυτό περνάει την ρομ.
Δεν ξέρω αν πας να βάλεις μια αλλη ρομ , πχ για lavender αν περνάει και εκεινη.
Προσοχή σε αυτό.
@SoNik+ αν θυμασαι καποια στιγμη μου είχες παραπονεθει οτι το πρώτο twrp δεν περνούσε την ρομ γιατί έλεγε onc Και όχι onclite.
Ετσι πέρασες το νεο που λέμε ότι ειναι το σωστό.
Αν δειτε μια fastboot rom εχει κωδική ονομασία.
onclite_images_V10.3.2.0.PFLCNXM_20190521.0000.00_9.0_cn_0f475a9be4.tgz
Το δικο μου λοιπόν twrp εχει περασμένο αυτό.
ro.bootimage.build.fingerprint=Xiaomi/omni_onclite/onclite:9/PQ3A.190505.002/pc06042042:eng/test-keys
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0