Σίγουρα θέλει προσοχή στο κατέβασμα της ρομ για να μην γίνει λάθος κατά το πέρασμα αλλά εάν δεν υπάρχει άλλος τρόπος από το LRtwrp τι μπορεί να γίνει;
XTRV rom για RedMi 7 & 7A
-
-
-
Γεια σας παιδιά
Αφού σας έγραψα για το πρόβλημα χθες, πήρα την πρωτοβολία και τροποποίησα το updater-script της rom, σβήνοντας
τον έλεγχο που κάνει στις πρώτες γραμμές για το όνομα της συσκευής, και προχώρησα στην εγκατάσταση. Αλλά αφού
ολοκληρώθηκε και έκανα επανεκκίνηση, έπεσα σε restart loop... Δεν κατάλαβα τι έφταιγε οπότε ξαναγύρισα στην stock.
Τώρα θα δοκιμάσω να περάσω την Ελληνική XTRV 10.3.4 που δημοσιεύτηκε, μέσω του TWRP της LRTeam που μου πρότεινε
ο φίλος knight. Θα σας πω εντυπώσεις σύντομα
Edit: (Κατάλαβα γιατί έπεσα σε restart loop, αφηρημένος δεν κοίταξα την κατάσταση του bootloader και έκανα με τη μια επανεκκίνηση...) -
H xiaomi τα έχει κάνει σκ@@τ@ με το redmi 7
Αν δείτε ενώ η fastboot rom έχει όνομα onclite, μέσα στο script εγκατάστασης πλέον το δίνει σαν onc.
Δεν ξέρεις από που να το πιάσεις και που να το αφήσεις. -
Χρόνια πολλά με υγεία σε όλους.
Η αλήθεια είναι ότι δεν λέει και πολλά σαν κινητό εάν το συγκρίνεις με το υπέροχο RedMi Note 7.
Προσωπικά εάν δεν το έβρισκα σε τιμή χώμα θα έπαιρνα το Note με κλειστά μάτια. -
Χρόνια πολλά σε όλους
Η αλήθεια είναι ότι και εγώ το note είχα βάλει στο μάτι, αλλά βρήκα το redmi 7 σε τιμή "κλεψιά", οπότε δεν μπορούσα να κάνω διαφορετικά....
Knight, πως είσαι με την "xiaomi.eu_multi_HM7_V10.3.4.0.PFLCNXM_v10-9"; Εγώ κοιτάζω τώρα την δική μας 10.3.4, που πέρασα χθες, και είναι
σε όλα πολύ καλή, αλλά στο gps αργέι να κλειδώσει και με προβληματίζει. Με την stock κλείδωνε σε 2-3 δευτερόλεπτα και τώρα παίρνει πάνω
από λεπτό. Στη δική σου πως ανταποκρίνεται το gps;
(Με το TWRP της LR Team που μου υποδείξατε δούλεψαν όλα υπέροχα. Ευχαριστώ <3) -
Το ποσό γρήγορα κλειδώνει το ορίζεις εσύ, από άμεσα μέχρι πολλά λεπτά...
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Το ποσό γρήγορα κλειδώνει το ορίζεις εσύ, από άμεσα μέχρι πολλά λεπτά...
-
Το ψάχνω.
-
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0