[Miui 10 9.6.20] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 36 συσκευές
- ROM
- Xiaomi
- MIUI
-
-
-
-
-
-
Η 9.6.20 ειναι καταστροφη για το Mi9.Aπο οταν εκανα ΟΤΑ το update το κινητο ηταν λες και ετρεχαν δεκα λειτουργικα μαζι, τοσο αργο δεν μπορουσα ουτε να το κλεισω ουτε να γραψω.Το πληκτρολογιο ακουγε μετα απο δευτερολεπτα κτλ.Ζεσταινοταν δεν φορτιζε παρα παρα πολυ αργα μεχρι που εκλεισε.Ηρθα σπιτι και του εκανα φορματ.Κατεβαζω την 9.6.20 να την περασω καθαρη.
Εκανα φορματ και δεν εβλεπε το zip αρχειο να το εγκαταστησω.Το ειδα μονο μετα που εκανα wipe app data
Τιποτα!Την εβαλα ξανα την 9.6.20 και εβαλα ξανα καθαρο απο φορματ και το κινητο σερνεται.Επαναφερω την 9.6.13.Ταλαιπωρια σκετη.Αλλα ετσι ειναι αυτα.Οποιος δεν θελει ταλαιπωρια να ειναι σε σταθερη. -
Φλασαρα Χωρίς θέματα το mix3 ...
Όλα καλά προς το παρόν.
Στάλθηκε από το MIX 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkShare the KnowHow: From Qtech (HTC) Alpine to Lumia 950 to Nikel to One+5 (Surface pro 4, Yoga 3 Pro)
Current Device:MI Mix 3 6/128GB
My Windows Phone Blog -
-
-
-
Σε poco ανοίγει πάντα με τον pocolauncher ενώ έχω τον Nova τσεκαρισμένο. Έχει άλλος το ίδιο πρόβλημα?
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H nikfregs έγραψε:
9.6.20 σε Mi9, επανεμφανιστηκε το θέμα εξάντλησης μπαταρίας με τρελό ρυθμό όπως πριν την 9.6.13.
Σέρνεται άσχημα σε παιχνίδια, ακόμα και πολύ καθυστέρηση στη φόρτωση τους.
Λαγκαρισματα σε άκυρες στιγμές σε πληκτρολόγιση, home button κλπ.
Μπορούμε να γυρίσουμε στην 9.6.13 χωρίς πρόβλημα;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0