Προσπάθησα να κάνω το αρχικό setup στο καινουργιο Redmi Note 7 κινητό της ανήλικης κόρης μου. Δηλώνοντας την πραγματική της ηλικία μου προτάθηκε η εγκατάσταση της εφαρμογής Family Link. Ωστόσο επειδή ζητούσε την ενεργοποίηση του λογαριασμού mi-account η αρχική εγκατάσταση δεν ολοκληρωνόταν. Παράλληλα η εγκατάσταση της εφαρμογής Family Link ενώ ολοκληρώθηκε στο δικό μου κινητό, δεν ολοκληρωνόταν στο κινητό της κόρης μου. Αναγκάστηκα να κάνω εναλλαγή την κάρτα sim του δικό μου αριθμό στο κινητό rn7 για να γίνει η εγκατάσταση του mi-account και ολοκλήρωσα την εγκατάσταση δίνοντας το δικό μου email. Το κινητό λειτουργεί με τον δικό μου google λογαριασμό. Θέλω να γίνει η δήλωση του λογαριασμού της ανήλικης κόρης μου, αλλά αυτό δεν προχωράει καθώς απαιτείται πρώτα η διαγραφή του δικό μου λογαριασμού (κάτι που δεν μπόρεσα να βρω πως γίνεται στο rn7, ενώ στο δικό μου κινητό Honor 6x υπάρχει σχετική επιλογή) και η εγκατάσταση της εφαρμογής family link.
Υπάρχει κάποιος που να εγκατέστησε την εφαρμογή Family Link σε rn7 κινητό του ανήλικου παιδιού του και να λειτουργεί χωρίς προβλήματα;
Διαφορετικά θα πρέπει να δημιουργήσω λογαριασμό google για την κόρη μου δηλώνοντάς την ως ενήλικη.
Υπάρχει κάποιος που να εγκατέστησε την εφαρμογή Family Link σε rn7 κινητό του ανήλικου παιδιού του και να λειτουργεί χωρίς προβλήματα;
Διαφορετικά θα πρέπει να δημιουργήσω λογαριασμό google για την κόρη μου δηλώνοντάς την ως ενήλικη.