Ποιά είναι η αγαπημένη σας εφαρμογή.
-
-
-
Link2SD
-
Navigon με 1000
και από τις free θα πω airdroidArturius79 invite you to Xiaomi MIUI Official Forum
en.miui.com/?fromuid=334298346 -
SwiftKey Keyboard"Τον άρχοντα τριών δει μεμνήσθαι,∙ πρώτον μεν ότι ανθρώπων άρχει,∙ δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει,∙ τρίτον ότι ουκ αεί άρχει’’ (Αγάθων, 450-400 π.Χ.)
-
για αυτά τα πληκτρολόγια υπάρχουν πρόσθετα λεξικά που έτσι να αυξήσουν τη δυνατότητα πρότασης και διόρθωσης λέξεων;
-
Το swiftkey είναι αν όχι το καλύτερο, ένα από τα καλύτερα που κυκλοφορούν συτή την στιγμή.
Δεν έχω ξαναδεί καλύτερο αλγόριθμο στις προβλέψεις για την επόμενη λέξη.
Και έχει πλούσιο λεξικό λέξεων. -
Μπορεί καποιος να μου πει με ποιο τροπο αυτα τα προγράμματα ειναι ενεργά και πότε όχι. Εγώ εχω θέμα πχ με το new remainder στο οποίο βάζω κάποιες υπενθυμίσεις και κτυπά οπότε θέλει. Είμαι σίγουρος οτι δεν φταίει το προγράμμα αλλα εγώ δεν καταφέρνω να ειναι συνέχεια ενεργό. Έχει να κάνει καθόλου με τις πρόσφατες εφαρμογές που εμφανίζονται κρατώντας πατημένο το μέσο κουμπί του τηλεφώνου ? φαντάζομαι όχι αφού μπορεί να βάλω μια υπενθύμιση σε βάθος χρόνου 10 15 20 ημερών. Αν ειναι να πρέπει θα θυμάμαι να το ενεργοποιώ την μέρα που το θέλω να με υπενθυμίσει για κατι δεν έχει νόημα νομίζω.
-
Ο/H cy67 έγραψε:
Μπορεί καποιος να μου πει με ποιο τροπο αυτα τα προγράμματα ειναι ενεργά και πότε όχι. Εγώ εχω θέμα πχ με το new remainder στο οποίο βάζω κάποιες υπενθυμίσεις και κτυπά οπότε θέλει. Είμαι σίγουρος οτι δεν φταίει το προγράμμα αλλα εγώ δεν καταφέρνω να ειναι συνέχεια ενεργό. Έχει να κάνει καθόλου με τις πρόσφατες εφαρμογές που εμφανίζονται κρατώντας πατημένο το μέσο κουμπί του τηλεφώνου ? φαντάζομαι όχι αφού μπορεί να βάλω μια υπενθύμιση σε βάθος χρόνου 10 15 20 ημερών. Αν ειναι να πρέπει θα θυμάμαι να το ενεργοποιώ την μέρα που το θέλω να με υπενθυμίσει για κατι δεν έχει νόημα νομίζω.
Πρέπει να ενεργοποιήσεις την αυτόματη εκκίνηση της εφαρμογής που θέλεις να είναι πάντα ενεργή (Mi2s):
Ασφάλεια / Δικαιώματα / Διαχείριση αυτόματης εκκίνησης / Προσθέστε αυτόματη εκκίνηση εφαρμογών"Τον άρχοντα τριών δει μεμνήσθαι,∙ πρώτον μεν ότι ανθρώπων άρχει,∙ δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει,∙ τρίτον ότι ουκ αεί άρχει’’ (Αγάθων, 450-400 π.Χ.) -
- Android Booster FREE
- Greenify
- Retrica
- Pixlr
- Sketchbook
- Android Booster FREE
-
+1 και απο μενα για greenify (τρομερη εφαρμογη!!!)
και για swift key -
Μόνο εγώ χρησιμοποιώ Swipe? :p
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0