Εμένα είναι απενεργοποιημένο και έχω τα προβλήματα με την μαύρη οθόνη . Δεν ξέρω τι να κάνω , ίσως κάνω υπομονή και περιμένω μέχρι το νέο updateΟ/H ilmas έγραψε:
Ρυθμίσεις/Προβολή/Λειτουργία anti flickerΟ/H intheend έγραψε:
Που υπάρχει αυτή η ρύθμιση γνωρίζουμε? @MIUI_ARTΟ/H hajis έγραψε:
Που είναι αυτό ; Συγνώμη που ρωτάω απλά για να μην ψάχνω μια ώρα να το βρω.Ο/H Germak έγραψε:
όσοι έχετε πρόβλημα με τη μαύρη οθόνη απενεργοποιήστε το anti flicker mode.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
[Miui 10 9.7.4] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 34 συσκευές
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Επιτέλους, μπήκε η επιλογή να μην ανοίγει η οθόνη με το άγγιγμα του αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
πιστος και εγω στις αναφορες προβληματων παρουσιαζω 1.οταν βλεπω βιντεο και το μικραινω στην οθονη γιανα δω κατι αλλο ,PinP, μετα δεν επανερχεται στην αρχικη διασταση,πρεπει να ξαναμπω στην εφαρμογη.2. οταν εχω τηλεφωνικη εισερχομενη κληση η οθονη αργει μεχρι να φωτιστη 3-4 κουδουνισματα,πραγμα ευκνευριστικο..ελπιζω να διαβαζει καποιος απο τους προγραμματιστες και να δωσει τα φωτα του.ευχαριστω.
-
Ο/H ilmas έγραψε:
Επιτέλους, μπήκε η επιλογή να μην ανοίγει η οθόνη με το άγγιγμα του αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
Πρέπει να συνδεθείς και να διαγράψεις το λογαριασμό από τη συσκευή και τη συσκευή από το λογαριασμό.
-
-
Πάντα προηγούνται ο πολλαπλασιασμός και η διαίρεση από τη πρόσθεση και την αφαίρεση.
Αν το κάνεις με τη μία όπως γράφεις κάνει πρώτα 87/2 και προσθέτει το 89.
Για να κάνεις αυτό που θέλεις θέλει παρένθεση στη προσθεση, δηλαδή (89+87)/2 -
-
Ετσι γίνεται σε όλα τα κομπιουτεράκια.
Πρέπει να κάνεις πράξεις με συντελεστές ίδιας προτεραιότητας, διαφορετικά θα βγάζεις λάθος αποτέλεσμα.
είναι σα να έκανες 89 + (87 : 2) που είναι σωστό. -
-
Μπήκε η προηγούμενη γιατί αυτή είχε τρελά θέματα σε mi 8.
Κολουσε ο chrome το GUI random επανεκκίνησεις και αλλα πολλα.Java Developer
Android Developer
DDOS Scripting
SQL Administrator
Networking
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0