Διαφήμιση

Gcam port

• Ο/H varitimos84 έγραψε:

Εγω χρησιμοποιω αυτη

celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/changelog734/
      Ότι και να έχω χρησιμοποιήσει δεν έχει δουλέψει. Η μοναδική που πλησίασε να δουλέψει είναι αυτή που έστειλες. Η μόνη που άνοιξε για λίγο και μετά κράσαρε.

Από χθες είμαι σε Stable MIUI 11 και χρησιμοποιώ magisk 20.0 - Camera 2 API Enabler v1.0.0.
    • Μέτα πολλών βασάνων δούλεψε η version του varitimos84 με την προσθήκη στο vendor/build.prop των ακόλουθων ρυθμίσεων

persist.camera.HAL3.enabled=1
      persist.camera.eis.enable=1
      persist.camera.is_mode=4
      persist.camera.stats.test=5
      persist.vendor.camera.HAL3.enabled=1
      persist.vendor.camera.eis.enable=1
      persist.vendor.camera.is_mode=4
      persist.vendor.camera.stats.test=5
    • κατι ασχετο... εγω εχω flashαρει το camera2api για να λειτουργησει το gcam...
      ανοιγωντας ομως το build.prop, οι εντολες που γραφει πανω ο Σπυρος, δε βλεπω να υπαρχουν μεσα
    • Διαφήμιση
    • Και εγώ το είχα φλασαρει όμως δεν δούλευε. Αυτό που κάνει το api αν έχω καταλάβει ενεργοποιεί αυτό persist.camera.HAL3.enabled=1.
      Για κάποιο λόγο σε εμένα δεν δούλεψε οπότε έκανα edit και τα δύο build.prop. Το ένα είναι στο system και το άλλο στο vendor. Λογικά οι τέσσερις γραμμές πάνω στο system και οι άλλες στο vendor πάνε αλλά αφού δούλεψε δεν το πειράξα. Από το magisk το αφαίρεσα
    • Ο/H Spyros Antonopoulos έγραψε:

Και εγώ το είχα φλασαρει όμως δεν δούλευε. Αυτό που κάνει το api αν έχω καταλάβει ενεργοποιεί αυτό persist.camera.HAL3.enabled=1.
      Για κάποιο λόγο σε εμένα δεν δούλεψε οπότε έκανα edit και τα δύο build.prop. Το ένα είναι στο system και το άλλο στο vendor. Λογικά οι τέσσερις γραμμές πάνω στο system και οι άλλες στο vendor πάνε αλλά αφού δούλεψε δεν το πειράξα. Από το magisk το αφαίρεσα
      Εγώ με την miui 10 και android 9 ήταν μια χαρά τώρα έκανα update σε miui 11 και σταμάτησε να λειτουργεί. Πέρασα μέσω της εφαρμογής build.prop τις 8 γραμμές όπως και στην προηγούμενη έκδοση και μου βγάζει στην εφαρμογή Camera2Probe LEVEL 3 οπότε φαίνεται να λειτουργεί. Ωστόσο, καμία έκδοση (έχω δοκιμάσει καμιά 20αριά) δεν λειτουργεί και είτε κλείνει αμέσως με το άνοιγμα είτε κλείνει μετά από 5-10 δευτερόλεπτα. Όταν έκανες εγκατάσταση στην εφαρμογή έκανες κάποια ρύθμιση ή διαδικασία?
    • καπου αλλου ειναι το προβλημα..
      διοτι εγω οταν καταφερνω κ ενεργοποιω το level_3 και παω να ανοιξω την καμερα μεσω 3ης εφαρμογης (ειτε τον σαρωτη qr code, ειτε πχ την καμερα του google translate) μου λεει αδυναμια συνδεσης με την καμερα.. ενω η εφαρμογη της καμερας δουλευει κανονικα..
      οποτε κατι αλλο φταιει, γιαυτο και ασχετως που ειναι ενεργοποιημενο το level_3 δεν ανοιγει καμμια εφαρμογη gcam και γενικοτερα 3rd party εφαρμογες