1 mi8se Ιουλ 21st 2019, 8:18pm καλησπερα μου κολλησε σε fastboot μετα απο προσπαθεια αλλαγης σε ελληνικη ρομ εχετε καμια ιδεα????
2 Ιουλ 21st 2019, 8:59pm Πάτησε το power, αν και δεν κατάλαβα ακριβώς τι έκανες ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ/ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗΣ xiaomi & MIUI Θεσσαλίας Ξεκλειδώστε με VPN και εγκατάσταση Google Installer
4 Ιουλ 21st 2019, 9:25pm Πάτησε το Power συνεχόμενα για διάστημα 8 έως 10 +plus sec να νιώσεις την δόνηση και να κάνει επανεκκίνηση η συσκευή σου ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ/ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗΣ xiaomi & MIUI Θεσσαλίας Ξεκλειδώστε με VPN και εγκατάσταση Google Installer
6 Ιουλ 21st 2019, 9:49pm Τι προσπάθησες να κάνεις λεγε το ιστορικό ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ/ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗΣ xiaomi & MIUI Θεσσαλίας Ξεκλειδώστε με VPN και εγκατάσταση Google Installer
7 Ιουλ 21st 2019, 10:03pm ειχε κινεζικη ρομ και πηγα να του περασω την ελληνικη με twrp αλλα ξεχασα να του κανω φορματ απο εκει και μετα μου ξεκιναει μονο σε fastboot
8 Ιουλ 21st 2019, 10:20pm Έχεις ξεκλειδώσει ? Σε περιβάλλον twrp σε βάζει ? ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ/ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗΣ xiaomi & MIUI Θεσσαλίας Ξεκλειδώστε με VPN και εγκατάσταση Google Installer
10 Ιουλ 21st 2019, 10:29pm Αφού έχεις ξεκλειδώσει μην φοβάσαι έχεις περάσει το δύσκολο κομμάτι, κάνε έλεγχο αφού είσαι σε fastboot μην τυχόν έχει κλειδώσει και μέσω adb πέρνα πάλι το twrp νομίζω είναι εύκολο πλέον, ενημέρωσε για τυχόν διευκρινήσεις ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ/ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗΣ xiaomi & MIUI Θεσσαλίας Ξεκλειδώστε με VPN και εγκατάσταση Google Installer
12 Ιουλ 21st 2019, 10:35pm Ανέβασε foto να δούμε το λάθος ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ/ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗΣ xiaomi & MIUI Θεσσαλίας Ξεκλειδώστε με VPN και εγκατάσταση Google Installer