οτι ενημερωση-ανβαθμιση μου εβγαλε την εχω κανει.
RedMi Note 7-GPS
-
-
Παίξε λίγο με τις ρυθμίσεις που έχει λίγο ποιο κάτω στη δεύτερη φώτο...δοκίμασε να κάνεις και επαναφορά στο ρυθμίσεις A-GPS
-
οκ.θα πειραματιστω αυριο σε ανοιχτο χωρο.ευχαριστω πολυ για τον χρονο και τις συμβουλες σου!
-
-
Δούλεψε!!!Δεν ξέρω αν έκανα κάτι σκαλίζοντας το λίγο αλλά δούλεψε!!!Και πάλι ευχαριστώ για την βοήθεια! Καλημέρα!
-
Ίσως να είχε κολλήσει απλά κατά την αναβάθμιση, καλοδούλευτο
-
ετοιμαζομουν να ανοιξω καινουριο θεμα.εχω και εγω το ιδιο προβλημα.δεν μπορω να βρω δορυφορους.στο gps test app βλεπω οτι πιανει μονο 4-5 και δεν μπορει να λοκαρει.. καμια φορα μετα απο restart της συσκευης ξεκολαει.πιανει καιμια 30 και λοκαρει σφαιρα .τωρα δυστυχως δεν μπορει να δουλεψει.εκανα reset απο recovery αλλα παπαλα.δεν ξερω εαν ειναι hardware h software προβλημα αυτο
-
-
Αν θες βάλε και ποια εφαρμογή κατέβασες...θα βοηθήσει τυχών και άλλα παιδιά που συναντήσουν το ίδιο πρόβλημα
Και φυσικά, μπράβο σου που βρήκες λύση -
-
Καλησπέρα σε όλους,
Πριν απο 1 μήνα αγόρασα το Redmi note 7, με έκδοση MIUI 10.3.5 . Το GPS λειτουργούσε αψογα και έκανε fix σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.
Πρόσφατα έκανα OTA update 10.3.6. Απο τότε το GPS ενώ βλέπει 30+ δορυφόρους δεν κλειδώνει, σχεδόν ποτέ . Ελάχιστες φορές λειτουργεί σωστά.
Έκανα factory reset, αλλα δε λυθηκε το προβλημα.
Android: 9 PKQ1.180904.001
MIUI: 10.3.6.0 (PFGEUXM)
MODEL: M1901F7G
Υπάρχει κάποια λύση , έχει άλλος το ίδιο πρόβλημα? -
Παιδιά δοκίμασα την παραπάνω εφαρμογή αλλά δε βοήθησε ιδιαίτερα.
Αυτό που παρατήρησα είναι ότι κάνοντας power off τη συσκευή ,μόλις ανοίξει κλειδώνει κατευθείαν σφαίρα και κάνει χρήση 12-15 δορυφόρους κάποιες φορες , αλλά μόλις αλλάξω τοποθεσία έστω και λίγα χιλιόμετρα το πρόβλημα εμφανίζεται ξανά και το Power off -on δε βοηθάει...
Το τηλέφωνο βλέπει 40 δορυφόρους και δεν κλειδώνει .
Μπορεί να είναι θέμα hardware?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0