Καλησπέρα παιδιά,θα ήθελα τη βοήθεια σας με 2 θέματα,πήρα πριν από 3 μήνες ένα note 5,στο μήνα πάνω μου βγάζει πρόβλημα με το wifi,ενώ έβλεπε κανονικά το wifi έκανε σύνδεση,μου έβγαζε το εξής μήνυμα,το wifi που έχετε συνδεθεί δεν έχει σύνδεση στο ιντερνετ,φυσικά δεν υπήρχε τέτοια περίπτωση διότι εκείνη την ώρα είχα άλλα 2 κινητά συνδεδεμένα κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα απολύτως!!! Παίρνω τηλ το μαγαζί που το πήρα και μου λέει να το στείλω,μέχρι εδώ καλα,το στέλνω και μου το ξαναστέλνουν πίσω λέγοντας μου ότι όλα είναι οκ ,έκαναν ένα επαναπρογραμματισμό και πλήρη τεχνικό έλεγχο,όπως μου είπαν,το κινμητό ήταν μια χαρά μια 1 μέρα,μετά πάλι τα ίδια,το ξαναστέλνω πίσω και το παρέλαβα πάλι σήμερα πριν από 2 ώρες,ανοίγω τη συσκευή ανοίγω το wifi μόνο και μόνο για να δω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα,παίρνω τηλ το μαγαζί πάρει,φυσικά φοβερά εκνευρισμένος,και του λέω ότι δεν είναι κατάσταση αυτή και απαιτώ αντικατάσταση συσκευής,φυσικά μου αρνούνται να γίνει αυτό και με παραθέτουν στο τεχνικό τμήμα που είναι ένας εξωτερικός συνεργάτης,τους παίρνω τηλ και τους λέω το θέμα,μου λένε ότι και της 2 φορές που το είχαν στα χέρια τους,δεν είχαν κανένα πρόβλημα με το κινητό,έμπαινε κανονικά στο wifi κτλ κλτ,κλείνω το τηλ και παίρνω τηλ το πάροχο του ιντερνετ που έχω,τους κάνω άνω κάτω,λέγοντας τους ψέμματα ότι έχω θέμα με το wifi του μοντεμ,οι άνθρωποι το έλεγξαν και φυσικά δεν βρήκαν πρόβλημα κανένα,ξαναπαίρνω το τεχνικό τμήμα και τους λέω ότι θέλω να μου βρουν λύση,και μου λένε να το ξαναστείλω,τους λέω ότι θα μου πουν πάλι το ίδιο ακριβώς,ότι στου δικό τους συνδέεται κανονικά και ότι δεν βλέπουν πρόβλημα κανένα!!! Τη με συμβουλευεται να κάνω και αν ξέρετε να μου πείτε πως μπορώ να κινηθώ στο να μου κάνει το μαγαζί αντικατάσταση συσκευής,ευχαριστώ
Υ.Γ δοκίμασα και σε άλλο wifi το κινητό αλλά πάλι το ίδιο έβγαζε,και τώρα θα τους στείλω μέ το κινητό ,ένα βίντεο,που τράβηξα από άλλο κινητό ,έχωντας 2 κινητά δίπλα δίπλα συνδεδεμένα στο ίδιο μόντεμ με το ένα και παίζει κανονικά και με το Note5 να λέει χωρίς σύνδεση στο ιντερνετ
Υ.Γ δοκίμασα και σε άλλο wifi το κινητό αλλά πάλι το ίδιο έβγαζε,και τώρα θα τους στείλω μέ το κινητό ,ένα βίντεο,που τράβηξα από άλλο κινητό ,έχωντας 2 κινητά δίπλα δίπλα συνδεδεμένα στο ίδιο μόντεμ με το ένα και παίζει κανονικά και με το Note5 να λέει χωρίς σύνδεση στο ιντερνετ