Το έκανα και αυτό αλλά δεν γίνεται κάτι. Επίσης όταν επιλέγω από την ενημέρωση συστήματος την λήψη του τελευταίου πακέτου μου βγάζει το παρακάτω. Παράξενο μου φαίνεται όλο αυτό.
Mi mix 2 special edition. Android pie
-
-
Μάλλον ήταν δοκιμαστική αυτή που σου είχε έρθει... υπομονή και θα βγει για όλους ξανά
-
Καλησπέρα,
Παιδιά από χθες όταν ανοίγω την κάμερα της συσκευής κάνει έναν παράξενο μηχανικό θόρυβο αντίστοιχο με τον ήχο του ζουμ στις ψηφιακές φωτογρφικες μηχανές και προσπαθεί να εστιάσει. Αυτό δεν γίνεται πάντα αλλά γίνεται συχνά. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο μια ενημέρωση συστήματος που έλαβα προχθές. Η συσκευή δεν έχει καμία πτώση και την εχω δύο μήνες περίπου. Δεν είχε παρουσιάσει ξανά κάτι τέτοιο παλιότερα -
Αν ξεκίνησε μετά την αναβάθμιση, ίσως να είναι κάποιο bug ή να μην έκατσε καλά η αναβάθμιση...
Αλλά ξεκινά με ένα καθαρισμό δεδομένων της κάμερας.... επανεκκίνηση... έλεγχο εάν συνεχίζει το ίδιο... -
Συνεχίζει το πρόβλημα. Να κάνω κάτι άλλο;
-
Πήγαινε στο σχετικό με το τηλέφωνο, πάτα 5-6 φορές στο έκδοση kernel να μπεις στο CIT και κάνε τα τεστ της κάμερας...αν εκεί είναι ΟΚ... είναι bug
-
Ναι το έκανα. Οκ μου γράφει
-
Δεν άκουγες τον θόρυβο σωστά ?
Οπότε μιλάμε για πρόβλημα του λειτουργικού... ή περιμένεις αναβάθμιση ή δοκιμάζεις ένα factory reset...
-
Όχι δεν ακουγόταν ο θόρυβος.
-
-
-
Δεν έχω προβλήματα, απλά πριν ένα μήνα περίπου μου είχε σταλεί ΟΤΑ για pie. Όμως καθώς κατέβαζε τα αρχεία είχα διακοπή σύνδεσης στο ίντερνετ και έπειτα η αναβάθμιση χάθηκε και δεν μου ήρθε ποτέ πια ξανά.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0