Ναι αυτό το γνωρίζω. Το θέμα είναι ότι στην πληρωμή το pos δεν περνάει την πληρωμή. Δεν είναι σε ένα συγκεκριμένο είναι γενικό το πρόβλημα.Ο/H Octaviastikos έγραψε:
Εάν έχεις κάνει ροοτ τότε παει αλλιώς...Ο/H hajis έγραψε:
Κατεβάζεις την εφαρμογή...
Πας στο magisk hide το ενεργοποιεις...και τότε παίζει η εφαρμογή...
[Miui 10 9.8.1] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 31 συσκευές
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Στις ρυθμίσεις- περισσότερα δες εκεί που λέει ασφάλιση θέση στοιχείου - τι πορτοφόλι έχεις. Εγώ στο mi8 είχα HCE και στις τελευταίες ROM δεν δεχόταν την πληρωμή. Τώρα στο mi9 μόλις έβαλα την xtrv το πορτοφόλι άλλαξε από default σε SIM και το άφησα έτσι και είναι οκ. Τώρα τι διαφορά έχουν αυτά δεν ξέρω.
Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H komatoza έγραψε:
Στις ρυθμίσεις- περισσότερα δες εκεί που λέει ασφάλιση θέση στοιχείου - τι πορτοφόλι έχεις. Εγώ στο mi8 είχα HCE και στις τελευταίες ROM δεν δεχόταν την πληρωμή. Τώρα στο mi9 μόλις έβαλα την xtrv το πορτοφόλι άλλαξε από default σε SIM και το άφησα έτσι και είναι οκ. Τώρα τι διαφορά έχουν αυτά δεν ξέρω.
Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
Αν διαλέξεις άλλο πλήκτρο δουλεύει;
-
Καλησπέρα στο φόρουμ! επειδη εχω να ασχοληθώ καιρο ποια ειναι rom προτιμότερο να βάλω σε MI5 SPLUS την XTRV η την AROMA? Ποιες οι διαφορές τους? Απο οτι είδα εχω την τελευταία TWRP την 3.2.3.0 και δεν χρειαζεται να βαλω πιο καινούργια και εχω κάνεi ήδη format στο κινητό. Και επίσης ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος να περάσω τη νέα rom? Ευχαριστώ πολύ!
-
Επειδή είναι android 8 πήγαινε για την xtrv.
Μπες twrp, συνέδεσε.το τηλέφωνο σου στον υπολογιστή σου, πέρασε τη rom στη μνήμη και κάνε εγκατάσταση.
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi -
οκ φίλε μου θα το προσπαθήσω και ελπίζω να τα καταφέρω. ευχαριστώ πολύ!
-
-
-
Όσοι έχετε προβλήματα με το Patch, θα κατεβάσετε την ROM αυτή την φορά από το mail που σας στείλαμε και θα την κάνετε Flash.
Θα είστε έτοιμοι για το επόμενο Update.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0