Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Ε̶λ̶λ̶η̶ν̶ι̶κ̶ή̶ ̶μ̶ε̶τ̶ά̶φ̶ρ̶α̶σ̶η̶ ̶γ̶ι̶α̶ ̶τ̶ο̶ ̶M̶i̶ ̶B̶a̶n̶d̶ ̶4̶ ̶(̶τ̶ρ̶έ̶χ̶ο̶υ̶σ̶α̶ ̶έ̶κ̶δ̶ο̶σ̶η̶ ̶r̶e̶s̶o̶u̶r̶c̶e̶s̶ ̶v̶6̶8̶)

• Ολοκληρώθηκε
  • Ενημέρωση:

Είναι έτοιμο και ανέβηκε στην πρώτη σελίδα το νέο αρχείο MB4_v62_GR_res.pack.bin με την Ελληνική μετάφραση.

Το Mi Band 4 θα πρέπει να είναι αναβαθμισμένο στο fw 1.0.6.12 μέσω του Mi Fit 4.0.8
    >>Μην ξαναβάλετε οποιαδήποτε έκδοση Mi Fit μικρότερη της 4.0.8 γιατί το Mi Band 4 θα κάνει downgrade στην έκδοση fw 1.0.5.66<<

Μην ξεχάσετε να εγκαταστήσετε μια από τις δύο ειδικές εκδόσεις Mi Fit που βρίσκονται στην πρώτη σελίδα αυτού του νήματος
    για να ρυθμίζεται η γλώσσα του Mi Band 4 στα Ρώσικα

χωρίς να χρειάζεται να το κάνετε εσείς από το Notify & Fitness ή οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή.

Οι εφαρμογές είναι ίδιες όπως ξέρετε μέχρι τώρα και η μόνη τους διαφορά είναι το firmware για το Mi Band 3 που περιέχουν
    (Ελληνικό ή Αγγλικό).

Αν έχετε και Mi Band 3 και τα εναλλάσετε, αυτό θα πρέπει να έχει περασμένο ένα από τα custom firmware που έχουμε εδώ (Ελληνικό / Αγγλικό UTF8) και όχι το official αλλιώς θα τα βλέπετε όλα στα Ρώσικα (στο Mi Band 3).

Η εγκατάσταση γίνεται έτσι όπως είστε (χωρίς απεγκατάσταση) δηλαδή πάνω από τις κλασικές εκδόσεις Mi Fit 4.0.8 που δίνουμε εδώ.

Αν στο μέλλον το Mi Band 4 αναβαθμιστεί, με το ίδιο τρόπο (από πάνω) περνάτε πάλι την κλασική μας έκδοση 4.0.8 για να απεμπλακεί
    από τα Ρώσικα και να βλέπετε τουλάχιστον Αγγλικά μέχρι να ετοιμάσουμε το νεότερο resources.

Για να κατεβάσετε το νέο αρχείο resources v62 και την εφαρμογή που προτιμάτε, πηγαίνετε στην πρώτη σελίδα αυτού του νήματος.

! ! ! Καλά Updates ! ! !

• Εντάξει... Είπαμε για άμεση απάντηση, αλλά εσύ το ... τερμάτισες!!! :D 8o :D :thumbsup:
  • Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. Έβαλα τα νέα ελληνικά με τόνους από την 1η σελίδα τα ελληνικά όλα μια χαρά αλλά μακάρι να κάνω λάθος αλλά η νέα mifit 4.0.8 έχει bug με τα watchfaces. Ούτε αυτά που είχα κατεβασμένα δεν τα διαβάζει παρολλο που είναι μέσα στο Android - data - files - watch skins ουτε αν παω σε ένα μαμά online το κατεβάζει το φορτώνει στο ρολόι αλλά μέσα δεξιά στην προσαρμογή έχει μόνο τα 3 μπλε μαμά τα άλλα όχι.. Κάνω εγώ κάτι λάθος?? Φτιάχνει αυτό η όχι?? :S
    Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

• Διαφήμιση
  • Ο/H geozn8 έγραψε:

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. Έβαλα τα νέα ελληνικά με τόνους από την 1η σελίδα τα ελληνικά όλα μια χαρά αλλά μακάρι να κάνω λάθος αλλά η νέα mifit 4.0.8 έχει bug με τα watchfaces. Ούτε αυτά που είχα κατεβασμένα δεν τα διαβάζει παρολλο που είναι μέσα στο Android - data - files - watch skins ουτε αν παω σε ένα μαμά online το κατεβάζει το φορτώνει στο ρολόι αλλά μέσα δεξιά στην προσαρμογή έχει μόνο τα 3 μπλε μαμά τα άλλα όχι.. Κάνω εγώ κάτι λάθος?? Φτιάχνει αυτό η όχι??
    Έχουν μπλοκάρει την εγκατάσταση Custom Watchfaces από το νέο Mi Fit και το ψάχνουμε. :D

Με το Notify & Fitness μπορείς να φορτώσεις Custom WatchFaces. ;)
    Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
    Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
  • Κάτι κουλό παίζει αφού και τα δικά τους που κατεβάζεις δεν τα αποθηκεύει το έχουν πάρει χαμπάρι.. Άλλο και τούτο πάλι.. :/

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

• Ο/H geozn8 έγραψε:

Κάτι κουλό παίζει το έχουν πάρει χαμπάρι.. Άλλο και τούτο πάλι.. :/
    Τα watchfaces στα Mi Band 4 είχαν τεράστια απήχηση και φαίνεται ότι πάνε να το κάνουν μονοπώλειο.... θα δούμε. Ήδη πέφτει πολύ κράξιμο :)

Υπάρχει τρόπος να βάλεις αυτά που κατέβασες. Δες και το post του @MagicalUnicorn που έχει αναρτήσει εδώ. Μπορεί να είναι λίγο μπελαλίδικο αλλά δουλεύει. Έτσι επανέφερα ένα συγκεκριμένο που χρησιμοποιώ για να βλέπω την ώρα χωρίς τα γυαλιά πρεσβυωπίας ;)
  • Ο/H dnomikos έγραψε:

Τα watchfaces στα Mi Band 4 είχαν τεράστια απήχηση και φαίνεται ότι πάνε να το κάνουν μονοπώλειο.... θα δούμε. Ήδη πέφτει πολύ κράξιμο :)
    Υπάρχει τρόπος να βάλεις αυτά που κατέβασες. Δες και το post του @MagicalUnicorn που έχει αναρτήσει εδώ. Μπορεί να είναι λίγο μπελαλίδικο αλλά δουλεύει. Έτσι επανέφερα ένα συγκεκριμένο που χρησιμοποιώ για να βλέπω την ώρα χωρίς τα γυαλιά πρεσβυωπίας ;)
    Καλημέρα. Καλά έκαναν και έπεσε πολύ κράξιμο και αν μπορούμε και εμείς εδώ από την ελληνική μεριά με ένα poll η κάποιον άλλο τρόπο να πιέσουμε να το κάνουμε δεν έχει λογική !! :wacko:
    Στα της ουσίας δεν φτάνει που στο νέο update δεν έδωσαν ακόμη ελεύθερα όλες της γλώσσες (με ελληνικά) επίσημα μας κάνουν την ζωή δύσκολη με τα watchfaces έλεος !! :thumbdown:
    Έκανα αυτόν τον τρόπο της @MagicalUnicorn πιάνει όντως αλλά είναι μέσο Λαμίας ... Αν είναι έτσι χίλιες φορές μέσο notify and fitness έχω όλον τον φάκελο που είχα με τα 38 costum watcfaces τον έβαλα μέσα σε έναν άλλο φάκελο με όνομα band 4 watchfaces και τα βάζω από εκεί αλλά έτσι δεν έχεις προεπισκόπηση όπως είχες και τα έβλεπες στο mifit και δουλεύεις άλλη εφαρμογή !!
    Α και κάτι ακόμη όσο αφορά την μετάφραση στον καιρό στης ήμερες πρόγνωσης κλπ λεει clear αντι καθαρός κλπ γιατί ..??

• Διαφήμιση
  • Ο/H geozn8 έγραψε:

Α και κάτι ακόμη όσο αφορά την μετάφραση στον καιρό στης ήμερες πρόγνωσης κλπ λεει clear αντι καθαρός κλπ γιατί ..??
    Η εφαρμογή Mi Fit ανέβηκε εκ νέου (re-upload) χθες κάποια στιγμή όσο ακόμα είχε πολύ λίγες λήψεις. Πιθανόν πρόλαβες και την κατέβασες πριν ανεβάσουμε τη διορθωμένη έκδοση :) Ξανακατέβασέ την πάλι και θα είναι όλα εντάξει ;)
  • Ελληνική μετάφραση για το Mi Band 4 (τρέχουσα έκδοση resources v62)

Η γραμματοσειρά στις ειδοποιήσεις παραμένει εκείνη η μικρή ακόμα ε; μιλάω για την τελευταία ενημέρωση με τα ελληνικά του μι φιτ.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  • Ο/H 3ftw έγραψε:

Η γραμματοσειρά στις ειδοποιήσεις παραμένει εκείνη η μικρή ακόμα ε; μιλάω για την τελευταία ενημέρωση με τα ελληνικά του μι φιτ.

Ναι η γραμματοσειρά είναι ακόμα η V1 για εμάς.
  • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H 3ftw έγραψε:

Ναι η γραμματοσειρά είναι ακόμα η V1 για εμάς.
    Κλαψ Κλαψ

• Διαφήμιση
  • Έβαλα το τελευταιο mi fit apk το δικο σας και μου το γυρισε στα αγγλικα. Επισης δοκιμασα να αλλαξω watchface απο το mi fit και να βαλω δικια μου φωτογραφια και τωρα δε βρισκω το παλιο που ειχα το κλασικο....

Edit: Άκυρο μέσα απο το Band το βρήκα