Απο χθες έβαλα την beta με το mi fit 4.0.7 και δουλεύει καλύτερα από κάθε φορά! Μόλις έβαλα την τελευταία beta και θα πω εντυπώσεις αύριο!
Καρφιτσωμένο Ε̶λ̶λ̶η̶ν̶ι̶κ̶ή̶ ̶μ̶ε̶τ̶ά̶φ̶ρ̶α̶σ̶η̶ ̶γ̶ι̶α̶ ̶τ̶ο̶ ̶M̶i̶ ̶B̶a̶n̶d̶ ̶4̶ ̶(̶τ̶ρ̶έ̶χ̶ο̶υ̶σ̶α̶ ̶έ̶κ̶δ̶ο̶σ̶η̶ ̶r̶e̶s̶o̶u̶r̶c̶e̶s̶ ̶v̶6̶8̶)
- Ολοκληρώθηκε
-
-
ερωτηση απο μενα, οι ειδοποιησεις γιατι δεν μενουν στο band 4 οπως στο band 3?
Εννοω οτι μολις εμφανιστουν κ μετα απο λιγο πας να τις ξαναδιαβασεις στο band 4 δεν τις βρισκεις. Στο band 3 μεχρι να τις διαγραψεις χειροκινητα ηταν εκει.
Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Αν τις διαβάσεις από το τηλέφωνο τότε δεν μένουν στο band.Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
Αν τις σβήσεις απ'το band σβήνονται και απ'την συσκευή και το αντίστροφο!
-
Καλησπέρα παιδιά. Γράφω εδώ γιατί αρκετοί έχουμε και το κινέζικο και το international.. Με 21.50 ευρώ αξίζει το κινέζικο band 4 όχι το international έχω φίλο τώρα που είναι Κίνα να μου το πάρει... Εγώ έχω είδη το international με ελληνικά και θέλω ένα ακόμη για την γυναίκα αλλά εδώ το έχουν 27... Τι να κάνω..Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Πάρε το international από έξω στα 22€ με σημερινό κουπόνι.
-
Τελικά του είπα αν μου βρει global με καλή τιμή οκ αλλιώς από εδώ με 27..Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Μολις έχασα τις ενημερωσεις, κάνει δόνηση αλλά δεν εμφανίζει τα μνμ, mb4. Δούλευε άψογα μέχρι πριν 10'
-
Καλησπέρα σας, να κάνω και εγώ μια χαζή ερώτηση ίσως. Υπάρχει τρόπος να μεγαλώσουμε λίγο τα γράμματα στο mi band 4; Στο 3 ήταν πιο εύκολο να διαβάσω τα γράμματα.
-
Ο/H Sula Diamant έγραψε:
Καλησπέρα σας, να κάνω και εγώ μια χαζή ερώτηση ίσως. Υπάρχει τρόπος να μεγαλώσουμε λίγο τα γράμματα στο mi band 4; Στο 3 ήταν πιο εύκολο να διαβάσω τα γράμματα.
-
-
Ο/H vasdiam έγραψε:
Στην ελληνική έκδοση του mifit 4.0.9 οι θερμίδες μετράνε κανονικά; όλη την μέρα μου βγάζει περίπου 150 θερμίδες στο περπάτημα με 8 χλμ σε βήματα.
Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και οι θερμίδες και τα χιλιόμετρα διαφέρουν.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0