Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pro

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΝαι τ ξερω αλλα μ εβγαζε ειδοποίηση οτι καταναλώνει μπαταρία γ αυτό το εκανα uninstall! Θα τ ψάξω αύριο. Πάντως εδωσα και 3 ευρώ το προ αξίζε.Ο/H sgatz έγραψε:
Επέλεξες τι ειδοποιήσεις ( ποιες εφαρμογές δηλαδή) θες να λαμβάνεις μέσα από το notify; Έδωσες επίσης στην εφαρμογή τα αντίστοιχα δικαιώματα στις ειδοποιήσεις εφαρμογών;
Εγώ δεν σου έγραψα να κάνεις απεγκατάσταση το mi fit, να του κλείσεις τις ειδοποιήσεις έγραψα...
Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βάλε κατευθείαν το MiFit-4.0.11-Greek_MB4-RU-lang.apk που υπάρχει σε αυτό το νήμα στην πρώτη σελίδα και άστο να σου κάνει την αναβάθμιση στο fw 1.0.6.24 και res v65. Η μόνη διαφορά με οποιοδήποτε άλλο Mi Fit 4.0.11 είναι ότι μέχρι να περάσεις το δικό μας αρχείο με την μετάφραση, θα βλέπεις τα μενού στο Mi Band 4 στα Ρώσικα.Ο/H mimoA έγραψε:
Καλησπέρα και χρόνια πολλά στην παρέα , είμαι καινούργιο μέλος ενδιαφέρθηκα για να βάλω ελληνικά στο κινεζικό mi band 4 που πήρα πρόσφατα. Τα κατάφερα χάρη στη δικιά σας βοήθεια και δουλειά. Τώρα βλέπω νέα version resources. Έχω ένα mi a1. Προφανώς έχω το τροποποιημένο mi fit και το notify. Ποια πρέπει να είναι η σειρά των ενεργειών μου για να βάλω τα καινούργια resources;
Από ότι κατάλαβα ηρθε αναβάθμιση για το mi band 4 αλλά αυτή περνάει μέσω του ορίτζιναλ mi fit , σωστά; Άρα τι κάνω ;
1. Βγάζω το τροποποιημένο και βάζω το μαμίσιο; Κατεβάζω την αναβάθμιση και μετά ξανά από την αρχή πίσω στο τροποποιημένο το καινούργιο;
2. Εγκαθιστώ το καινούργιο τροποποιημένο και βάζω μέσω του notify τα καινούργια resources;;
Ευχαριστώ πολύ για όποια βοήθεια...
Α ! Τι καινούργιο φέρνει η αναβάθμιση ; Έχει νόημα. ;
Υ.Γ. είμαι με 1.0.6.16 & 4.0.10 , band & εφαρμογή αντίστοιχα.
Ο/H daoxos έγραψε:
καλησπέρα παιδιά.
Συγνώμη αλλα εχω μπερδευτει....
Για εμένα που φοράω την ελληνικη εκδοση του MI fir 4.0.8.και η εκδοση firmaware 1.0.6.12 τι θα πρεπει να περάσω ωστε να εχω τις πιο νεες εκδοσεις?? αυτα που περιγραφει στο post 1 ή στο post 288.
ευχαριστώ εκ το προτέρων...