Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Ε̶λ̶λ̶η̶ν̶ι̶κ̶ή̶ ̶μ̶ε̶τ̶ά̶φ̶ρ̶α̶σ̶η̶ ̶γ̶ι̶α̶ ̶τ̶ο̶ ̶M̶i̶ ̶B̶a̶n̶d̶ ̶4̶ ̶(̶τ̶ρ̶έ̶χ̶ο̶υ̶σ̶α̶ ̶έ̶κ̶δ̶ο̶σ̶η̶ ̶r̶e̶s̶o̶u̶r̶c̶e̶s̶ ̶v̶6̶8̶)

• Ολοκληρώθηκε
  • Καλημέρα. Φίλε @dnomikos για μας που έχουμε μείνει με αυτόν τον συνδυασμό 1.7.10 με res v66 μπορείτε να φτιάξετε νέο MiFit-4.0.11-Greek_MB4_no-OTA.apk να βάλουμε και εμείς την νέα έκδοση ??
    Ευχαριστώ. :thumbsup:
    Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

• Ο/H geozn8 έγραψε:

Καλημέρα. Φίλε @dnomikos για μας που έχουμε μείνει με αυτόν τον συνδυασμό 1.7.10 με res v66 μπορείτε να φτιάξετε νέο MiFit-4.0.11-Greek_MB4_no-OTA.apk να βάλουμε και εμείς την νέα έκδοση ??
    Ευχαριστώ. :thumbsup:
    Ανέβηκε στο post 288.
  • Μπορεί κάποιος να μου πει ποιο από τα δύο απ να κρατήσω; και πως να τα χειριστώ; Φτιάχνω τα Font όλα καλά και τα Σμάιλ και σταματάνε οι ειδοποιήσεις από μόνες τους.Μετά διαβάζω θέλει να είναι ανοικτό το mi fit.Το αφήνω ανοικτό χαλάει το φοντ στο άλλο. Με έχει αγανακτήσει :p κλείνω το μι φιτ το κάνω άνισταλ δε μπορώ να κάνω συγχρονισμό με το Notify :P τι γίνεται πχια :P
    You are what you are and what you are is OK!

Pido dido.
  • Διαφήμιση
  • Ελληνική μετάφραση για το Mi Band 4 (τρέχουσα έκδοση resources v65)

Επέλεξες τι ειδοποιήσεις ( ποιες εφαρμογές δηλαδή) θες να λαμβάνεις μέσα από το notify; Έδωσες επίσης στην εφαρμογή τα αντίστοιχα δικαιώματα στις ειδοποιήσεις εφαρμογών;
    Εγώ δεν σου έγραψα να κάνεις απεγκατάσταση το mi fit, να του κλείσεις τις ειδοποιήσεις έγραψα...

Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  • Ο/H sgatz έγραψε:

Επέλεξες τι ειδοποιήσεις ( ποιες εφαρμογές δηλαδή) θες να λαμβάνεις μέσα από το notify; Έδωσες επίσης στην εφαρμογή τα αντίστοιχα δικαιώματα στις ειδοποιήσεις εφαρμογών;
    Εγώ δεν σου έγραψα να κάνεις απεγκατάσταση το mi fit, να του κλείσεις τις ειδοποιήσεις έγραψα...

Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Ναι τ ξερω αλλα μ εβγαζε ειδοποίηση οτι καταναλώνει μπαταρία γ αυτό το εκανα uninstall! Θα τ ψάξω αύριο. Πάντως εδωσα και 3 ευρώ το προ αξίζε.
    You are what you are and what you are is OK!

Pido dido.
  • καλησπέρα παιδιά.

Συγνώμη αλλα εχω μπερδευτει....
    Για εμένα που φοράω την ελληνικη εκδοση του MI fir 4.0.8.και η εκδοση firmaware 1.0.6.12 τι θα πρεπει να περάσω ωστε να εχω τις πιο νεες εκδοσεις?? αυτα που περιγραφει στο post 1 ή στο post 288.

ευχαριστώ εκ το προτέρων...
  • Αναφέρεται στη πρώτη σελίδα

Το Mi Band 4 θα πρέπει να είναι αναβαθμισμένο στο fw 1.0.6.24 μέσω του Mi Fit 4.0.11

Οπότε βάλε official mifit να αναβαθμιστεί και μετά το καταργείς και περνάς τα δύο άλλα αρχεία .
  • Διαφήμιση
  • Καλησπέρα και χρόνια πολλά στην παρέα , είμαι καινούργιο μέλος ενδιαφέρθηκα για να βάλω ελληνικά στο κινεζικό mi band 4 που πήρα πρόσφατα. Τα κατάφερα χάρη στη δικιά σας βοήθεια και δουλειά. Τώρα βλέπω νέα version resources. Έχω ένα mi a1. Προφανώς έχω το τροποποιημένο mi fit και το notify. Ποια πρέπει να είναι η σειρά των ενεργειών μου για να βάλω τα καινούργια resources;
    Από ότι κατάλαβα ηρθε αναβάθμιση για το mi band 4 αλλά αυτή περνάει μέσω του ορίτζιναλ mi fit , σωστά; Άρα τι κάνω ;
    1. Βγάζω το τροποποιημένο και βάζω το μαμίσιο; Κατεβάζω την αναβάθμιση και μετά ξανά από την αρχή πίσω στο τροποποιημένο το καινούργιο;
    2. Εγκαθιστώ το καινούργιο τροποποιημένο και βάζω μέσω του notify τα καινούργια resources;;
    Ευχαριστώ πολύ για όποια βοήθεια...

Α ! Τι καινούργιο φέρνει η αναβάθμιση ; Έχει νόημα. ;

Υ.Γ. είμαι με 1.0.6.16 & 4.0.10 , band & εφαρμογή αντίστοιχα.
  • Ο/H mimoA έγραψε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά στην παρέα , είμαι καινούργιο μέλος ενδιαφέρθηκα για να βάλω ελληνικά στο κινεζικό mi band 4 που πήρα πρόσφατα. Τα κατάφερα χάρη στη δικιά σας βοήθεια και δουλειά. Τώρα βλέπω νέα version resources. Έχω ένα mi a1. Προφανώς έχω το τροποποιημένο mi fit και το notify. Ποια πρέπει να είναι η σειρά των ενεργειών μου για να βάλω τα καινούργια resources;
    Από ότι κατάλαβα ηρθε αναβάθμιση για το mi band 4 αλλά αυτή περνάει μέσω του ορίτζιναλ mi fit , σωστά; Άρα τι κάνω ;
    1. Βγάζω το τροποποιημένο και βάζω το μαμίσιο; Κατεβάζω την αναβάθμιση και μετά ξανά από την αρχή πίσω στο τροποποιημένο το καινούργιο;
    2. Εγκαθιστώ το καινούργιο τροποποιημένο και βάζω μέσω του notify τα καινούργια resources;;
    Ευχαριστώ πολύ για όποια βοήθεια...

Α ! Τι καινούργιο φέρνει η αναβάθμιση ; Έχει νόημα. ;

Υ.Γ. είμαι με 1.0.6.16 & 4.0.10 , band & εφαρμογή αντίστοιχα.
    Βάλε κατευθείαν το MiFit-4.0.11-Greek_MB4-RU-lang.apk που υπάρχει σε αυτό το νήμα στην πρώτη σελίδα και άστο να σου κάνει την αναβάθμιση στο fw 1.0.6.24 και res v65. Η μόνη διαφορά με οποιοδήποτε άλλο Mi Fit 4.0.11 είναι ότι μέχρι να περάσεις το δικό μας αρχείο με την μετάφραση, θα βλέπεις τα μενού στο Mi Band 4 στα Ρώσικα.

Μόλις το Mi Fit κάνει τις αναβαθμίσεις, περνάς χειροκίνητα το δικό μας αρχείο res MB4_v65_GR_res.pack.bin και είσαι έτοιμος.

Ο/H daoxos έγραψε:

καλησπέρα παιδιά.

Συγνώμη αλλα εχω μπερδευτει....
    Για εμένα που φοράω την ελληνικη εκδοση του MI fir 4.0.8.και η εκδοση firmaware 1.0.6.12 τι θα πρεπει να περάσω ωστε να εχω τις πιο νεες εκδοσεις?? αυτα που περιγραφει στο post 1 ή στο post 288.

ευχαριστώ εκ το προτέρων...

Ξέχνα το post 288. Είναι για τη δοκιμή του beta firmware με τα επίσημα Ελληνικά και κακώς ανέβηκε σε αυτό το νήμα έξαρχης.... Τέλος πάντων, εσύ θα κοιτάς και θα συμβουλεύεσαι μόνο το post 1 της πρώτης σελίδας το οποίο αφορά τα επίσημα firmware και όχι τα beta.
  • Μόλις πήρα κι εγώ το mi band 4 και μετά από πολλές προσπάθειες μου έβγαλε αυτό

Όμως, με την καινούργια έκδοση από βιασύνη κατέβασα πρώτα το mi fit και όχι το notify όπου έχει την γλώσσα στα ρώσικα. Θα έχω πάλι πρόβλημα να κατεβάσω τώρα το notify να περάσω τα ελληνικά ή θα πρέπει να τα κάνω απ την αρχή πάλι;
  • @Alexandra_Puma
    Αν έχεις βάλει την επίσημη αναβάθμιση του Mi Band 4 από την xioami-huami θα πρέπει από το playstore να κατεβάσεις και την επίσημη εφαρμογή Mi Fit, ώστε να γυρίσεις την γλώσσα στο κινητό σου στα ελληνικά - να συνδέσεις το Mi Band 4 με την εφαρμογή Mi Fit και θα έχεις κανονικά ελληνικά. ;)
    Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
    Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
  • Διαφήμιση