Το πρώτο στη σειρά κ τα resources v88 του Nitro. Τα πέρασα με το Notify και όλα κομπλέ.
Καρφιτσωμένο Ε̶λ̶λ̶η̶ν̶ι̶κ̶ή̶ ̶μ̶ε̶τ̶ά̶φ̶ρ̶α̶σ̶η̶ ̶γ̶ι̶α̶ ̶τ̶ο̶ ̶M̶i̶ ̶B̶a̶n̶d̶ ̶4̶ ̶(̶τ̶ρ̶έ̶χ̶ο̶υ̶σ̶α̶ ̶έ̶κ̶δ̶ο̶σ̶η̶ ̶r̶e̶s̶o̶u̶r̶c̶e̶s̶ ̶v̶6̶8̶)
- Ολοκληρώθηκε
-
-
καλησπέρα και απο εμένα, μου φερανε πρόσφατα δωρο το συγκεκριμένο ρολοι!
Ερωτηση, πως βλέπω εαν ειναι κινεζικο ή international που εχει αναφερθει στις πρωτες σελιδες? -
Στο κουτί του το γράψει.
-
πισω που ειναι το αυτοκόλλητο του barcode?
-
Ο/H Hyper82 έγραψε:
καλησπέρα και απο εμένα, μου φερανε πρόσφατα δωρο το συγκεκριμένο ρολοι!
Ερωτηση, πως βλέπω εαν ειναι κινεζικο ή international που εχει αναφερθει στις πρωτες σελιδες?
-
-
Με αυτή την επιλογή, όσο είναι ανοιχτή η οθόνη στο κινητό σου, δεν θα έρχονται ειδοποιήσεις στο Band.
-
αυτο ηθελα και εγώ, αλλα δεν μου έρχονται καθόλου στο ρολόι...
κλειδωμένο το κινητό στην ακρη μου ηρθε μήνυμα στο βαιμπερ, και το ρολόι τίποτα.
τωρα δεν ξερω αν παίζει ρολο η ρύθμιση ειδοποίηση μηνυμάτων στο κινητό όπου "ξυπναει" η οθόνη του κινητού να σου δειξει ότι έχεις μήνυμα? -
Στο "ειδοποιήσεις εφαρμογής" έχεις προσθέσει αυτά που θες να σου έρχονται;
αρχικά θα πρέπει να ενεργοποιήσεις την δυνατότητα αυτή και μετά να ορίσεις ποιες εφαρμογές θες να σε ειδοποιούν και στο ρολοι. -
Ο/H Hyper82 έγραψε:
τωρα δεν ξερω αν παίζει ρολο η ρύθμιση ειδοποίηση μηνυμάτων στο κινητό όπου "ξυπναει" η οθόνη του κινητού να σου δειξει ότι έχεις μήνυμα?
-
Είχα το mi band 3. Στο ίδιο ακαουντ έβαλα το 4. Αφαίρεσα το 3.μεχρι εδώ όλα καλά. Κατέβασα το επίσημο mi fit όλα οκ. Τώρα τι το έχει πιάσει το νέο ρολόι και δε δέχετε σκουντηγματα. Ούτε στο ρολόι ούτε καν φτάνουν στο mi fit σαν ειδοποίηση. Ξέρεις κανείς τι μπορεί να γίνει να φτιάξει; να στέλνει σκουντηγματα μπορεί. Δε δέχετε όμως
-
καλημέρα,
το αρχειο του nitro για μργαλυτερη γραμματοσειρά και εμφάνιση εικονιδίων σε συνομιλίες, που το βαζω με βαση το βιντεο στην αρχικη?
κανω οτι λεει το βίντεο και τω εγκαθιστούμε μετα και πως?
ή αντικαθιστω καποιο απο τα δυο αρχεια στο βιντεο?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0