Καλημέρα! Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει με την περίπτωση μου....;
Καρφιτσωμένο Ε̶λ̶λ̶η̶ν̶ι̶κ̶ή̶ ̶μ̶ε̶τ̶ά̶φ̶ρ̶α̶σ̶η̶ ̶γ̶ι̶α̶ ̶τ̶ο̶ ̶M̶i̶ ̶B̶a̶n̶d̶ ̶4̶ ̶(̶τ̶ρ̶έ̶χ̶ο̶υ̶σ̶α̶ ̶έ̶κ̶δ̶ο̶σ̶η̶ ̶r̶e̶s̶o̶u̶r̶c̶e̶s̶ ̶v̶6̶8̶)
- Ολοκληρώθηκε
-
-
Δοκίμασες να βάλεις το custom της πρώτης σελίδας με τις οδηγίες που έχουν δοθεί ?
-
-
-
Δοκίμασε κατάργηση σύζευξης από το official > απεγκατάσταση > εγκατάσταση του custom > σύνδεση, αν δεν το έχεις δοκιμάσει...
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Δοκίμασε κατάργηση σύζευξης από το official > απεγκατάσταση > εγκατάσταση του custom > σύνδεση, αν δεν το έχεις δοκιμάσει...
Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Δεν δοκιμάζεις να του κάνεις ένα factory reset...
Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H felias έγραψε:
Καλησπέρα κι από μένα! Μπόρεσα και έβαλα τα ελληνικά στο mi band 4 global αλλά έχω δύο θεματακια..:
1ον: έρχεται μόνο ειδοποίηση για κάποιο μήνυμα στο band (Viber, Gmail, κ.α ) χωρίς να μπορώ το διαβάσω.. και
2ον: δεν μου κάνει update στον καιρό...
Επίσης δεν συγχρονίζεται με την μουσική που έχω, γράφει: αδυναμία
2. Δώσε στο Mi Fit τα απαραίτητα δικαιώματα και πρόσβαση στις ειδοποιήσεις.
Οι εικόνες είναι από παλαιότερες αναρτήσεις πχ δεν φαίνεται στα δικαιώματα το Μικρόφωνο κλπ, αλλά θα πάρεις μια ιδέα για το τι πρέπει να κάνεις:
Επίσης καλό θα είναι να ενεργοποιήσεις την αυτόματη έναρξη της εφαρμογής και να την εξαιρέσεις (Χωρίς περιορισμούς) από την "Εξοικονόμιση μπαταρίας".
Ο/H Nnoutas έγραψε:
Δε μπορώ να συνδεθώ με τίποτα με το δικό σας mifit ούτε με Google account ούτε με mi account. Με το official συνδέεται άμεσα. Τι γίνεται;
Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κανένα custom Mi Fit δεν μπορεί να συνδεθεί με Google account. Διάβασε εδώ πως μπορείς να το ξεπεράσεις από την ανάρτηση του μέλους μας @paylos mavroeidis. -
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H felias έγραψε:
Ο/H Nnoutas έγραψε:
Δε μπορώ να συνδεθώ με τίποτα με το δικό σας mifit ούτε με Google account ούτε με mi account. Με το official συνδέεται άμεσα. Τι γίνεται;
Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και με το Mi λογαριασμό δε μπορώ να συνδεθώ
-
Λοιπόν είμαι με το official Mifit (μέχρι να βρώ τρόπο να συνδεθώ με το custom) και την εφαρμογή Notify & fitness. Όλα καλά με τα ελληνικά. Μου έρχονται οι ειδοποιήσεις από viber, mail, instagram και μπορώ να τις διαβάσω κιόλας, αλλά όταν έχω κλήση δε μου εμφανίζει ποιός με καλεί παρά μόνο το μήνυμα "εισερχόμενη κλήση"
-
Ο/H Nnoutas έγραψε:
Και με το Mi λογαριασμό δε μπορώ να συνδεθώ
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0