Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Ε̶λ̶λ̶η̶ν̶ι̶κ̶ή̶ ̶μ̶ε̶τ̶ά̶φ̶ρ̶α̶σ̶η̶ ̶γ̶ι̶α̶ ̶τ̶ο̶ ̶M̶i̶ ̶B̶a̶n̶d̶ ̶4̶ ̶(̶τ̶ρ̶έ̶χ̶ο̶υ̶σ̶α̶ ̶έ̶κ̶δ̶ο̶σ̶η̶ ̶r̶e̶s̶o̶u̶r̶c̶e̶s̶ ̶v̶6̶8̶)

• Ολοκληρώθηκε
  • Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + Mi Band 3 με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 4.0.7 Stable]

Καλησπέρα. Ερώτηση. Θέλω να έχω μόνιμα αγγλικό μενού στο mi band 4 και ελληνικούς τονισμενους χαρακτήρες ποιο αρχείο κατεβάζω; κατέβασα ένα μου το έκανε ελληνικά και δεν μου αρέσει.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  • Διαφήμιση
  • Ο/H 3ftw έγραψε:

Καλησπέρα. Ερώτηση. Θέλω να έχω μόνιμα αγγλικό μενού στο mi band 4 και ελληνικούς τονισμενους χαρακτήρες ποιο αρχείο κατεβάζω; κατέβασα ένα μου το έκανε ελληνικά και δεν μου αρέσει.

Εγκατέστησε το κανονικό Mi Fit που δίνουμε στο νήμα για τα Mi Band 2 και Mi Band 3 για να απεμπλακεί από τα Ρώσικα και εγκατέστησε τη γραμματοσειρά tahoma (προτεινόμενη) από την πρώτη σελίδα αυτού του νήματος. ΔΕΝ χρειάζεται να αλλάξεις resources... μπορείς να αφήσεις αυτό που έχεις περάσει (αν είναι το δικό μας). Στην επόμενη αναβάθμιση του Mi Band 4, θα αντικατασταθεί μόνο του με το νεότερο επίσημο αρχείο.
  • Ελληνική μετάφραση για το Mi Band 4 (τρέχουσα έκδοση resources v60)

Κατέβασα ένα αρχείο από το πρώτο ποστ που λέει μέσα στο όνομα του αρχείου EN. Έβαλα τον Tahoma που δίνεται παρακάτω και το βραχιόλι είναι στα ελληνικά και τα γράμματα από τις ειδοποιήσεις είναι αρκετά μικρά.

• Ο/H 3ftw έγραψε:

Κατέβασα ένα αρχείο από το πρώτο ποστ που λέει μέσα στο όνομα του αρχείου EN. Έβαλα τον Tahoma που δίνεται παρακάτω και το βραχιόλι είναι στα ελληνικά και τα γράμματα από τις ειδοποιήσεις είναι αρκετά μικρά.

Εγκατέστησε (από πάνω χωρίς απεγκατάσταση) την εφαρμογή Mi Fit που έχουμε εδώ.
  • Κάτι κάνω λάθος 100%. Κατέβασα ένα mifit με τα ελληνικά μέσα. Έβαλα τα resources και μου έγιναν ελληνικά όλα. Μέχρι εκεί όλα καλά. Οι ειδοποιήσεις όμως είναι αρκετά μικρές για τα μάτια μου και έτσι θέλω οι ειδοποιήσεις να είναι εύκολο να τις διαβάσω (έτρεχα ένα Tahoma που είχε βάλει ένα παιδί πριν καιρό και είχα το notify να το γυρνάει αγγλικά για να κάνω την δουλειά μου). Θα ήθελα να είναι μόνιμα αγγλικά (και να μην εξαρτάται η γλώσσα από το notify) και να έχω και τις ειδοποιήσεις με νορμάλ γράμματα για τα μάτια μου.
    Από εκεί και έπειτα έχω μπερδευτεί. Βάζω font, βάζω res πάλι και γυρνάει στα κινέζικα το ρολόι (με το Mi fit από το λινκ που έδωσες τελευταία)
    .
  • Διαφήμιση
  • Ο/H 3ftw έγραψε:

Κάτι κάνω λάθος 100%. Κατέβασα ένα mifit με τα ελληνικά μέσα. Έβαλα τα resources και μου έγιναν ελληνικά όλα. Μέχρι εκεί όλα καλά. Οι ειδοποιήσεις όμως είναι αρκετά μικρές για τα μάτια μου και έτσι θέλω οι ειδοποιήσεις να είναι εύκολο να τις διαβάσω (έτρεχα ένα Tahoma που είχε βάλει ένα παιδί πριν καιρό και είχα το notify να το γυρνάει αγγλικά για να κάνω την δουλειά μου). Θα ήθελα να είναι μόνιμα αγγλικά (και να μην εξαρτάται η γλώσσα από το notify) και να έχω και τις ειδοποιήσεις με νορμάλ γράμματα για τα μάτια μου.
    Από εκεί και έπειτα έχω μπερδευτεί. Βάζω font, βάζω res πάλι και γυρνάει στα κινέζικα το ρολόι (με το Mi fit από το λινκ που έδωσες τελευταία)
    .
    Εγκατέστησε αυτό το Mi Fit.
  • Ο/H 3ftw έγραψε:

Αυτό έχω βάλει και συνεχίζει και είναι κινέζικα. Μήπως πρέπει να φλασαρω το αρχικό res; πραγματικά δεν ξέρω τι κάνω λάθος.
    Άρα έχεις το Κινέζικο Mi Band 4. Ωραία... ρύθμισε τώρα τη γλώσσα στα Αγγλικά με το Notify & Fitness και θα είναι εντάξει η γραμματοσειρά Tahoma ;)
  • Διαφήμιση
  • Ο/H 3ftw έγραψε:

Ναι ξέχασα να το αναφέρω αυτό. Άρα δεν μπορώ με κινέζικο mi band να έχω μόνιμα αγγλικά.
    Σωστα;
    Άρα τζάμπα παιδεύομαι τοση ώρα.
    Θα σας ανεβάσουμε αργότερα στην πρώτη σελίδα "ειδικά" Mi Fit που να το κλειδώνουν στα Αγγλικά έτσι ώστε να μπορείτε να έχετε μόνιμα Αγγλικά ειδικά στα Κινέζικα Mi Band 4 (αλλά και σε όλα τα υπόλοιπα) με τα official firmware και resources και σε συνδυασμό με την γραμματοσειρά tahoma για να βλέπετε σωστά Ελληνικά στις ειδοποιήσεις (στην προκειμένη περίπτωση την θεωρώ καλύτερη σε σχέση με τις άλλες γραμματοσειρές).