Καρφιτσωμένο Ε̶λ̶λ̶η̶ν̶ι̶κ̶ή̶ ̶μ̶ε̶τ̶ά̶φ̶ρ̶α̶σ̶η̶ ̶γ̶ι̶α̶ ̶τ̶ο̶ ̶M̶i̶ ̶B̶a̶n̶d̶ ̶4̶ ̶(̶τ̶ρ̶έ̶χ̶ο̶υ̶σ̶α̶ ̶έ̶κ̶δ̶ο̶σ̶η̶ ̶r̶e̶s̶o̶u̶r̶c̶e̶s̶ ̶v̶6̶8̶)
- Ολοκληρώθηκε
-
-
-
Φίλε @NiTroGen συγχαρητήρια καταρχας πες μας για τα smiles που στο notify and fitness ενεργοποιουνται γιατί δεν το βρίσκω.. Στο μενού γιατί είναι κεφάλαια δεν μπορούν να γίνουν ναι μεν ποιο μεγαλα αλλά όχι κεφαλαία?? ΕυχαριστούμεΗ ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Ο/H geozn8 έγραψε:
Φίλε @NiTroGen συγχαρητήρια καταρχας πες μας για τα smiles που στο notify and fitness ενεργοποιουνται γιατί δεν το βρίσκω.. Στο μενού γιατί είναι κεφάλαια δεν μπορούν να γίνουν ναι μεν ποιο μεγαλα αλλά όχι κεφαλαία?? Ευχαριστούμε
Στην κινέζικη γλώσσα τα κείμενα είναι στην ουσία εικόνες που εμφανίζονται κάτω από τα εικονίδια, οπότε αναγκαστικά με περιορίζει η ανάλυση της εικόνας. Τα έκανα κεφάλαια για να φαίνονται καλύτερα, αλλά αν τα θέλεις μικρά ...υπάρχει ένας νέος οδηγός τροποποίησης resources για να πειραματιστείς! -
Και αφού πήρα φόρα σήμερα με custom font, οδηγό για custom resources, ορίστε και η έκδοση v62 για τα custom resources που είχα ετοιμάσει παλιότερα στην έκδοση v66:
Περιέχει νέα εικονίδια και την ελληνική μετάφραση με ολόκληρες τις ημέρες. Η ελληνική μετάφραση είναι στη ρώσικη γλώσσα, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί το MiFit-RUS από το 1ο ποστ, αλλά και στην κινέζικη γλώσσα για χρήση του official MiFit σε κινέζικο band ή με αλλαγή της γλώσσας σε κινέζικα για μεγαλύτερους χαρακτήρες.
Συστήνεται η χρήση της παραπάνω τροποποιημένης γραμματοσειράς.
Σημείωση: Δοκιμασμένο σε ρώσικα και κινέζικα. ;) -
Την πέρασα και δεν μου αλλάζει κάτι. Κάνω κάτι λάθος; Με notify το έκανα και πέρασα της v66, δε θα έπρεπε να είχα μενού με κεφαλαία και άλλα εικονίδια;
Edit τώρα είδα ότι αφορά μόνο τις ειδοποιήσεις και ότι το μενού δεν γίνεται να αλλάξει
Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H sgatz έγραψε:
Την πέρασα και δεν μου αλλάζει κάτι. Κάνω κάτι λάθος; Με notify το έκανα και πέρασα της v66, δε θα έπρεπε να είχα μενού με κεφαλαία και άλλα εικονίδια;
Edit τώρα είδα ότι αφορά μόνο τις ειδοποιήσεις και ότι το μενού δεν γίνεται να αλλάξει
Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τα resources v62 δουλεύουν μια χαρά - μόλις τα εγκατέστησα για να τα δοκιμάσω. Σε κινέζικο band έχει ελληνικά με το original MiFit, ενώ σε international θα πρέπει να εγκαταστήσεις την RU έκδοση από το 2ο ποστ.
Αν πέρασες όμως εσύ τα resources v66, όπως ανέφερες, και όχι τα v62 στο τελευταίο stable firmware v1.0.6.16, τότε το MiFit σου ξαναεγκαθιστά από την αρχή τα v62, οπότε επιστρέφεις στο μηδέν! Τι ακριβώς έκανες εσύ; -
Ο/H NiTroGen έγραψε:
Ο/H sgatz έγραψε:
Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τα resources v62 δουλεύουν μια χαρά - μόλις τα εγκατέστησα για να τα δοκιμάσω. Σε κινέζικο band έχει ελληνικά με το original MiFit, ενώ σε international θα πρέπει να εγκαταστήσεις την RU έκδοση από το 2ο ποστ.
Αν πέρασες όμως εσύ τα resources v66, όπως ανέφερες, και όχι τα v62 στο τελευταίο stable firmware v1.0.6.16, τότε το MiFit σου ξαναεγκαθιστά από την αρχή τα v62, οπότε επιστρέφεις στο μηδέν! Τι ακριβώς έκανες εσύ;
Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Δεν χρειάζονται οι παραθέσεις!
Αν απαντάτε κάτω από το μήνυμα που αναφέρεστε μη κάνετε παράθεση. Απλά κουράζετε τα υπόλοιπα μέλη που διαβάζουν χωρίς λόγο! -
@NiTroGen
Καλημέρα φίλε μου και μπράβο σου που συνεχώς ασχολείσαι και προσφέρεις καινούργια πράγματα για το Mi Band.
Η σωστή διαδικασία για πέρασμα των δικών σου fonts (Custom font MiFont by me) και της custom resources (NiTroGen's Custom Resources v62) ποια είναι για εμένα που έχω ήδη την custom ελληνική με το Mi Fit Rus No OTA;
Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων. -
-
Δεν με κατάλαβες.
Στην 1.0.6.16 είμαι και ξέρω ότι την 66 πρέπει να βάλω.
Έχει σημασία όμως ποιο θα περάσω πρώτο ή μπορώ να τα βάλω με οποιαδήποτε σειρά;
π.χ. πρώτα resources και μετά το font ή το αντίστροφο;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0