Καρφιτσωμένο Ε̶λ̶λ̶η̶ν̶ι̶κ̶ή̶ ̶μ̶ε̶τ̶ά̶φ̶ρ̶α̶σ̶η̶ ̶γ̶ι̶α̶ ̶τ̶ο̶ ̶M̶i̶ ̶B̶a̶n̶d̶ ̶4̶ ̶(̶τ̶ρ̶έ̶χ̶ο̶υ̶σ̶α̶ ̶έ̶κ̶δ̶ο̶σ̶η̶ ̶r̶e̶s̶o̶u̶r̶c̶e̶s̶ ̶v̶6̶8̶)
- Ολοκληρώθηκε
-
-
Ενημέρωση:
Με την νέα έκδοση Mi Fit 4.0.13, ενεργοποιήθηκαν επίσημα τα Ελληνικά στο Mi Band 4 με το firmware 1.0.7.44 και resources v78
εκτός (ακόμα) από το μοντέλο με το NFC.
Απεγκαταστήστε λοιπόν τη δική μας εφαρμογή MiFit-4.0.12-Greek_MB4-RU-lang.apk και κατεβάστε
την επίσημη εφαρμογή Mi Fit 4.0.13 από το Google Play.
! ! ! Καλά Updates ! ! !
-
Με την ευκαιρία μιας και πλέον μιλάμε για επίσημα ελληνικά από την xiaomi, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους @lallasgr @dnomikos για τα ατελείωτα ξενύχτια και τα συνεχή update που μας προσέφεραν για να έχουμε ελληνικά τέλεια από την πρώτη στιγμή. Εννοείται φυσικά και ένα ευχαριστώ στο χώρο που μας φιλοξενεί. Άργησε αλλά επιτέλους ήρθε....
Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Τα επίσημα ειναι με συντμήσεις; αν ναι ευχαριστώ xiaomi δεν θα πάρω.
υπάρχουν καλύτερα απο άλλους που πραγματικά γουστάρουν να το κάνουν. -
Τα ελληνικά θα παίζουν κανονικά και στα κινέζικα band;
-
Ο/H xristaras12 έγραψε:
Τα επίσημα ειναι με συντμήσεις; αν ναι ευχαριστώ xiaomi δεν θα πάρω.
υπάρχουν καλύτερα απο άλλους που πραγματικά γουστάρουν να το κάνουν.
-
Συντμήσεις εννοεί ότι δεν είναι ολόκληρες οι λέξεις αλλά κομμένες σε σχέση με τα τροποποιημένα που δίνουν τα παιδιά εδώ που δεν κόβουν λέξεις αλλά είναι ολόκληρες.
Ρωτάει λοιπόν τώρα που επίσημα βγήκαν τα ελληνικά αν εξακολουθεί το φαινόμενο ώστε να προχωρήσεις σε εγκατάσταση του επίσημου mi fit ή να συνεχίσει να χρησιμοποιεί των παιδιώνΓενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
Εξακολουθούν κάποιες λέξεις να είναι κομμένες οπότε αν ενοχλεί, μείνετε με το τελευταίο update που μας έδωσαν τα παιδιά εδώ. Επίσης να τονίσω ότι μιλάει Αγγλικά στη προπόνηση...
Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Αν φτιαξουν της λεξεις να τα δειχνουν κανονικα και να μιλαει και ελληνικα στην προπονηση να τα βαλουμε αλλιως και ετσι μια χαρα ειναι. Εκτος και αν μετα βαλουν κατι πολυ ποιο σουπερ σαν λειοτουργεια !!Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Για τα ελληνικά στην προπόνηση χρησιμοποιήστε αφού έχετε ήδη εγκαταστήσει το νέο firmware, μια non-OTA έκδοση από τα παλιότερα MiFit που έχει δώσει ο @dnomikos εδώ. Μέχρι να μας ετοιμάσει ένα custom MiFit 4.0.13 με ελληνικό audio.
Επίσης από την υπογραφή μου μπορείτε να βρείτε τα custom resources v78 χωρίς συντμήσεις και αλλαγμένα εικονίδια. -
Ο/H NiTroGen έγραψε:
Επίσης από την υπογραφή μου μπορείτε να βρείτε τα custom resources v78 χωρίς συντμήσεις και αλλαγμένα εικονίδια.
-
Φυσικά. Το επίσημο MiFit ελέγχει μόνο τον αριθμό της έκδοσης των resources. Δεν καταλαβαίνει αν είναι "πειραγμένα" ή όχι, οπότε δεν εγκαθιστά ξανά τα επίσημα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0