@NiTroGen μια ερώτηση αν δεν σε ζαλίζω ...έχω το επίσημο mifit και το v78 το δικό σου..όταν με παίρνει κάποιος τηλέφωνο που η επαφή είναι λίγο μεγάλη μου δείχνει τα πρώτα 10-12 γράμματα ενώ παλιά το "έτρεχε" και το έβλεπες όλο το όνομα...είναι θέμα του mifit ή κάποια ρύθμιση που μου διαφεύγει ...ευχαριστώ
Καρφιτσωμένο Ε̶λ̶λ̶η̶ν̶ι̶κ̶ή̶ ̶μ̶ε̶τ̶ά̶φ̶ρ̶α̶σ̶η̶ ̶γ̶ι̶α̶ ̶τ̶ο̶ ̶M̶i̶ ̶B̶a̶n̶d̶ ̶4̶ ̶(̶τ̶ρ̶έ̶χ̶ο̶υ̶σ̶α̶ ̶έ̶κ̶δ̶ο̶σ̶η̶ ̶r̶e̶s̶o̶u̶r̶c̶e̶s̶ ̶v̶6̶8̶)
- Ολοκληρώθηκε
-
-
Μόλις έκανα μια δοκιμή και το κείμενο scrollάρει κανονικά στην οθόνη του band. Άρα δεν είναι θέμα firmware. Εγώ έχω εγκατεστημένο το Mi Fit 4.0.13 από την Magical Unicorn - δες την υπογραφή μου. Δοκίμασέ το, μήπως και είναι θέμα Mi Fit...
-
εγω ακομα ειμαι με το 4.0.12 νο οτα και το κείμενο σκρολάρει κανονικά όπως και με κάθε έκδοση και res απο εδω περα.
-
Ο/H NiTroGen έγραψε:
Μόλις έκανα μια δοκιμή και το κείμενο scrollάρει κανονικά στην οθόνη του band. Άρα δεν είναι θέμα firmware. Εγώ έχω εγκατεστημένο το Mi Fit 4.0.13 από την Magical Unicorn - δες την υπογραφή μου. Δοκίμασέ το, μήπως και είναι θέμα Mi Fit...
-
-
Ο/H NiTroGen έγραψε:
Υποστηρίζει smilies στις ειδοποιήσεις, επιλογή γλώσσας του band και επιλογή για απενεργοποίηση OTA.
-
Καλησπέρα σε όλους. Μi Band 4 με RES V68, σε iphone xs Max, περασμένο με AmazTools, δεν έχω ούτε ελληνικά ούτε ειδοποιήσεις, ούτε μετράει καρδιακούς παλμούς κατά την διάρκεια της άσκησης. Επειδή έχω μπερδευτεί, μπορεί κάποιος να βοηθήσει;
-
Κανείς;
-
Ο/H nikolasgrg έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους. Μi Band 4 με RES V68, σε iphone xs Max, περασμένο με AmazTools, δεν έχω ούτε ελληνικά ούτε ειδοποιήσεις, ούτε μετράει καρδιακούς παλμούς κατά την διάρκεια της άσκησης. Επειδή έχω μπερδευτεί, μπορεί κάποιος να βοηθήσει;
Τα FW - Res και fonts που έχει το Mi band 4 είναι αυτά της κοινότητας ή τα original της Xiaomi ? -
Όλα από εδώ είναι..Από το καλοκαίρι που το πήρα, πέρασα κατευθείαν από εδώ τα πάντα. Και έτσι μου δούλευαν και τα ελληνικά και ειδοποιήσεις και όλα. Μετά την αναβάθμιση σε iOS 13 και το πέρασμα των καινούριων εκδόσεων που βγήκαν εδώ για το ρολόι, χάθηκα. Μια δεν είχα ελληνικά, μια δεν είχα ειδοποιήσεις και τώρα πλέον δεν έχω ούτε το ένα ούτε το άλλο
-
Καλησπέρα παιδιά έχω και γω ένα iphone 6s σε ios 12.3.1 και έχω το mi band 4 με 1.0.6.24 και το mifit στην εκδοσή 4.0.13,θέλω να περάσω ελληνικά άλλα δεν μπορώ, κατέβασα και το amaztools τι πρέπει να κάνω?
-
Καλησπέρα. Πήρα σήμερα ένα mb4 για δώρο στον μικρό ανιψιό, το συνέδεσα στον λογαριασμό μου, έχω την έκδοση mifit 4.0.10 που έχω βάλει από εδώ για να κάνω στα ελληνικά το μβ3 το δικό μου. Το μβ4 τώρα είναι στα αγγλικά Τι πρέπει να κάνω για να γίνει ελληνικό το μβ4? Πως θα δω αν ειναι κινέζικο η global? Το πήρα από σκρουτζομαγαζο.
Το μβ4 γράφει έκδοση v 1.0.6.16 μεσα στο mifit
Ευχαριστώ!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0