Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Ε̶λ̶λ̶η̶ν̶ι̶κ̶ή̶ ̶μ̶ε̶τ̶ά̶φ̶ρ̶α̶σ̶η̶ ̶γ̶ι̶α̶ ̶τ̶ο̶ ̶M̶i̶ ̶B̶a̶n̶d̶ ̶4̶ ̶(̶τ̶ρ̶έ̶χ̶ο̶υ̶σ̶α̶ ̶έ̶κ̶δ̶ο̶σ̶η̶ ̶r̶e̶s̶o̶u̶r̶c̶e̶s̶ ̶v̶6̶8̶)

• Ολοκληρώθηκε
  • Ο/H dnomikos έγραψε:

Για ελαφρά μεγαλύτερη γραμματοσειρά και emoticons, θα πρέπει να περάσεις κάποιο custom font όπως πχ αυτά που έχει βάλει ο @NiTroGen στην πρώτη σελίδα. Μπορείς να φτιάξεις και δικό σου αρχείο font όπως το θέλεις εσύ χρησιμοποιώντας τα εργαλεία που υπάρχουν εδώ => Mi Band 4 - How to modify Font file.
    Οκ. Είναι όλα τα font του Nitrogen της πρώτης σελίδας συμβατά με την επίσημη έκδοση του Mi Fit που εγκατέστησα από το Playstore? Προτείνεται κάποιο συγκεκριμένο font για την κινέζικη έκδοση που είναι το δικό μου? Αν θελήσω να επανεγκαταστήσω το επίσημο αρχικό font του original Mi Fit, ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω? Ευχαριστώ.
  • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ποια εφαρμογή έχεις την επίσημη ή τη δική μας; Δοκίμασε να κάνεις καθαρισμό δεδομένων της εφαρμογής και ξαναδώσε σωστά όλα τα δικαιώματα.
    έχω την δική σας εφαρμογή. Είχα κάνει εκκαθάριση δεδομένων αλλά δεν άλλαξε κάτι.
  • Ο/H lsdpower78 έγραψε:

Οκ. Είναι όλα τα font του Nitrogen της πρώτης σελίδας συμβατά με την επίσημη έκδοση του Mi Fit που εγκατέστησα από το Playstore? Προτείνεται κάποιο συγκεκριμένο font για την κινέζικη έκδοση που είναι το δικό μου? Αν θελήσω να επανεγκαταστήσω το επίσημο αρχικό font του original Mi Fit, ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω? Ευχαριστώ.
    Όσοι είμαστε ακόμα σε font v1, ναι είναι συμβατά. Προτείνω αυτό που έχει φτιάξει με μίξη των Myamazfit_3a και Tahoma. Με τον ίδιο τρόπο που θα βάλεις το custom, έτσι ακριβώς μπαίνει και το original αν θέλεις να επιστρέψεις πίσω.

Ο/H apo.stam έγραψε:

έχω την δική σας εφαρμογή. Είχα κάνει εκκαθάριση δεδομένων αλλά δεν άλλαξε κάτι.
    Έχεις δώσει πρόσβαση στις ειδοποιήσεις;

• Διαφήμιση
  • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H apo.stam έγραψε:

Έχεις δώσει πρόσβαση στις ειδοποιήσεις;

Έχω δώσει στα πάντα. Όλες οι υπόλοιπες ειδοποιήσεις έρχονται κανονικά. Κ στην εισερχόμενη κλήση μου έρχεται κανονικά απλά δεν μου δείχνει το όνομα επαφής
  • Φαντάζομαι και τα δικαιώματα της εφαρμογής σε επαφές κλπ είναι εντάξει... Αν δεν οφείλεται σε conflict με κάτι άλλο πχ Notify & Fitness, τότε κάτι συμβαίνει με την ίδια τη ROM. Δεν υπάρχει κάτι άλλο...
    Τελευταία δοκιμή είναι να αφαιρέσεις τελείως τις άλλες σχετικές εφαρμογές, να ενεργοποιήσεις την αυτόματη έναρξη της εφοαρμογής Mi Fit και ίσως και να κάνεις reset στο ίδιο το Band.
  • Ο/H lsdpower78 έγραψε:

Κατ αρχήν, ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση σας και για όλη την εξαιρετική δουλεία που έχετε κάνει και συνεχίζετε να κάνετε.
    Μόλις πέρασα την επίσημη, ολα καλά. Υπάρχει και αναγνώριση κλήσης στα ελληνικά κομπλέ. Λέω να κρατήσω για λίγο την επίσημη και βλέπουμε. Υπάρχει τρόπος η γραμματοσειρά να είναι λίγο μεγαλύτερη?? Τα emoticons φαίνονται κανονικά στις ειδοποιήσεις?
    Έχω αναφέρει σε προηγούμενο post έναν έμμεσο τρόπο για να έχεις λίγο μεγαλύτερη γραμματοσειρά. Είναι ότι καλύτερο μπορούμε να πετύχουμε!
  • Ο/H NiTroGen έγραψε:

Ο/H lsdpower78 έγραψε:

Κατ αρχήν, ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση σας και για όλη την εξαιρετική δουλεία που έχετε κάνει και συνεχίζετε να κάνετε.
    Μόλις πέρασα την επίσημη, ολα καλά. Υπάρχει και αναγνώριση κλήσης στα ελληνικά κομπλέ. Λέω να κρατήσω για λίγο την επίσημη και βλέπουμε. Υπάρχει τρόπος η γραμματοσειρά να είναι λίγο μεγαλύτερη?? Τα emoticons φαίνονται κανονικά στις ειδοποιήσεις?
    Έχω αναφέρει σε προηγούμενο post έναν έμμεσο τρόπο για να έχεις λίγο μεγαλύτερη γραμματοσειρά. Είναι ότι καλύτερο μπορούμε να πετύχουμε!
    Αυτό που θέλω βασικά είναι να διαβάζω τα μνμ του Viber, του Messenger κτλ με μεγαλύτερους χαρακτήρες. Αν βάλω την δική σου γραμματοσειρά (πχ την Tahoma) θα δω διάφορα; Αν θελήσω να επιστρέψω στην original του Playstore, που θα μπορέσω να την βρω;
  • Διαφήμιση
  • Διαφορά θα δεις με το (λίγο) μεγαλύτερο font που χρησιμοποιείται αν έχεις το band στα αγγλικά ή στα κινέζικα. Με το τρικ που αναφέρω, έχοντας βάλει την ελληνική μετάφραση στη θέση των κινέζικων, έχεις ελληνικά με μεγαλύτερους χαρακτήρες. Για font να εγκαταστήσεις το "υβριδικό" MiFont που εμφανίζεται χωρίς προβλήματα σε όλες τις γλώσσες και περιέχει και smilies. Στο ίδιο ποστ δίνεται και το αρχικό font αν θέλεις να επιστρέψεις.

Παρακαλώ να διαβάζετε λίγο καλύτερα τα ποστ. Όλες οι απαντήσεις στις ερωτήσεις σας είναι εκεί. ;)
  • Ο/H dnomikos έγραψε:

Φαντάζομαι και τα δικαιώματα της εφαρμογής σε επαφές κλπ είναι εντάξει... Αν δεν οφείλεται σε conflict με κάτι άλλο πχ Notify & Fitness, τότε κάτι συμβαίνει με την ίδια τη ROM. Δεν υπάρχει κάτι άλλο...
    Τελευταία δοκιμή είναι να αφαιρέσεις τελείως τις άλλες σχετικές εφαρμογές, να ενεργοποιήσεις την αυτόματη έναρξη της εφοαρμογής Mi Fit και ίσως και να κάνεις reset στο ίδιο το Band.
    Τελικά διέγραψα το mi fit, έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο band, κατέβασα το mi fit από play store κ όλα κομπλέ.
  • Παιδιά καλημέρα. Έχω το τελευταίο MI FIT από το Playstore και όλα κομπλέ. Το μόνο θεματάκι είναι οι μικροί χαρακτήρες στις ειδοποιήσεις κτλ. Μου απαντήσατε πιο πάνω κανά δυό τρόπους για το πως μπορώ να τα βλέπω μεγαλύτερα. Εγώ κατέβασα το Notify, άλλαξα την γλώσσα σε αγγλικά και έτσι οι χαρακτήρες στις ειδοποιήσεις φαίνονται μεγαλύτεροι. Το πρόβλημα είναι όμως, όταν κάνω απεγκατάσταση το Notify, χάνεται η ρύθμιση και ξαναγίνονται μικροί. Οπότε είμαι αναγκασμένος να τρέχω και τα δύο προγράμματα, δλδ και το Mi Fit και το Notify. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα σε αυτό? Δλδ μπορεί να προκληθεί δυσλειτουργία στο Mi Fit ή στο Notify? Να τα σβήσω όλα και να ακολουθήσω τις οδηγείες του Nitrogen πιο πάνω σχετικά με άλλο MI Fit κτλ?? Ευχαριστώ!!
  • Διαφήμιση
  • Παιδιά μια ερώτηση παρακαλώ.

Ο/H amavroudis έγραψε:

Αν θυμάμαι καλά σου πρότεινε να περάσεις άλλη γραμματοσειρά...
    Ναι απλά πρότεινε σε παλιότερο νήμα κ αυτόν τον τρόπο που εφάρμοσα τώρα, γι αυτό το έκανα. Μου φάνηκε ευκολότερος.