Το πέρασα τελικά με το Notify. Όλα δουλεύουν οκ, απλώς επειδή θέλω μεγάλη γραμματοσειρά, γύρισα πάλι στο παλιό firmware με την γραμματοσειρά κ φοντ του Nitro.Ο/H lsdpower78 έγραψε:
- Οπότε εμείς που έχουμε την έκδοση 4.0.14 magical unicorn, αυτό το καινούργιο το firmware το παίρναμε μέσω Notify, (τα δύο αρχεία του zip και resources v 88) κ παίζει κανονικά;;
Καρφιτσωμένο Ε̶λ̶λ̶η̶ν̶ι̶κ̶ή̶ ̶μ̶ε̶τ̶ά̶φ̶ρ̶α̶σ̶η̶ ̶γ̶ι̶α̶ ̶τ̶ο̶ ̶M̶i̶ ̶B̶a̶n̶d̶ ̶4̶ ̶(̶τ̶ρ̶έ̶χ̶ο̶υ̶σ̶α̶ ̶έ̶κ̶δ̶ο̶σ̶η̶ ̶r̶e̶s̶o̶u̶r̶c̶e̶s̶ ̶v̶6̶8̶)
- Ολοκληρώθηκε
-
-
Βασικά, δεν αλλάζει η γραμματοσειρά αν εγκαταστήσεις νέο firmware & resources, παρά μόνο νέο αρχείο font!
Αν το είχες στα "κινέζικα" ώστε να βλέπεις μεγαλύτερους χαρακτήρες, τότε μπορείς να εγκαταστήσεις το firmware αυτό με τα τροποποιημένα μου resources v88 (όπως ανέφερα έχουν ήδη αναρτηθεί στο 2ο ποστ), όπου έχω αντικαταστήσει τα κινέζικα με τα ελληνικά. -
-
Εγκαθιστάς με Notify το firmware και τα δικά μου resources - όχι τα επίσημα. Αν είχες εγκαταστήσει παλιότερα το MiFont, τότε δε χρειάζεται πάλι εγκατάσταση, εκτός κι αν ξαναέβαλες το επίσημο.
Και φυσικά για μεγαλύτερους χαρακτήρες πρέπει να έχεις το band στα κινέζικα, όχι στα ελληνικά! -
Οι μεγαλύτεροι χαρακτήρες αφορούν τις ειδοποιήσεις ή και το μενού;
-
Νομίζω μόνο τις ειδοποιήσεις (Notifications), και αυτές είναι που χρειάζονται μεγαλύτερους χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες του μενού μια χαρά είναι, κατά την γνώμη μου.
-
Νέο ΕΠΙΣΗΜΟ firmware v1.0.9.22 με resources v88 (ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν είναι τα ίδια με αυτά του beta firmware v1.0.9.26) που διανέμεται με την νέα έκδοση Mi Fit 4.0.15. Δεν υπάρχει υποστήριξη PAI στο firmware αυτό, η οποία υπάρχει στα beta 1.0.7.74/76 και 1.0.9.26.
Είναι έτοιμα και τα αντίστοιχα custom resources μου. -
Το PAI τι ακριβώς είναι;
-
Ο/H Costas Raitsos έγραψε:
Το PAI τι ακριβώς είναι;
What is PAI and how do you measure it?
PAI is short for Personal Activity Intelligence. You earn PAI points every time your heart rate increases: The higher heart rate, the faster you earn PAI. Our research shows that those who achieve 100 PAI or more every week over time live on average eight years longer than others.
PAI is based on the only thing that reflects the intensity of your activity: your heart rate. Everything you need to do in order to use PAI is to measure your heart rate continuously. Today, PAI can be measured with several of the most common fitness trackers and smart watches, and you will either see you PAI score on you wrist or in an app on your mobile phone. If the score is 100 or higher, you're active enough. If not, you could reduce your health risk by becoming more physically active.
Βέβαια, το PAI αν και υποστηρίζεται στα εν λόγω beta firmware, χρειάζεται και τις αντίστοιχες προσθήκες στο λογισμικό λειτουργίας (Mi Fit), κάτι το οποίο δεν έχει γίνει ακόμη. Οπότε η ενσωμάτωση του PAI στα firmware αυτά δεν έχει καμία πρακτική σημασία αν χρησιμοποιείς το Mi Fit. Απ'όσο ξέρω, το AmazFit (που επικοινωνεί με το Mi Band 4) υποστηρίζει PAI, αλλά δεν ξέρω αν λειτουργεί με το Mi Band 4 . -
-
Λοιπον ύστερα από αρκετές δοκιμές κατάφερα και το έκανα downgrade στην προηγούμενη έκδοση και λειτουργεί κανονικά.
Ξύπνησα το πρωί και το είδα σβηστό οπότε λέω οκ θα έμεινε από μπαταρια, είχε κοντά στο 40 και με ανοιχτή οθόνη όλο το βράδυ μπορεί να την έφαγε.
Το βάζω στον φορτιστή βλέπω δείχνει να φορτίζει, το αφαιρώ και μένει στο watchface και λειτουργεί και το ΒΤ.
Πάω να κινηθώ στο μενού και παγώνει πάλι και σβήνει. Το βάζω πάλι στον φορτιστή δείχνει να φορτίζει και ξεπαγωνει.
Ανοίγω το notify and fitness το βλέπει κανονικά και ξεκινάω να περνάω το προηγούμενο λογισμικό όμως έφτανε πάντα μέχρι ένα σημείο και πάγωνε το μπαντ και έσβηνε
Μετά από πολλές προσπάθειες και έχοντας φτάσει την μπαταρία του στο 17% αποφασίζω να το βάλω στον φόρτιστη και να δοκιμάσω ενημέρωση. Την έκανε επιτυχώς και πέρασα το 1.07.60 και το αντίστοιχο res του nitro.
Όλα κομπλέ -
Χρηστάρα, καλημέρα. Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά. Πραγματικά όμως δεν ξέρω τι δε λειτούργησε σωστά στο ρολόι σου.
Τα resources μου για το 1.0.9.22 τα δοκίμασα πριν τα ανεβάσω και δεν είχα πρόβλημα. Μάλιστα για επανέλεγχο μετά την αναφορά του προβλήματός σου, τα κατέβασα από εδώ και τα ξαναπέρασα, μήπως και κατά λάθος είχα ανεβάσει προβληματικό αρχείο. Κι όμως όλα λειτουργούν σωστά!
Υπάρχει περίπτωση να έχεις κάποιο custom watchface; Μήπως έγιναν πάλι αλλαγές στο firmware που δημιούργησαν ασυμβατότητα με αυτό!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0