Καλησπερα..σε MI8 γιατι με την gcam οι φωτο βγαινουν με την μπροστα καμερα στα 5mb ενω εχει 20?
Mi8 Gcam
-
-
Θα πας εδώ και θα σε απαντήσουν
Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
Δεν έχω ψάξει εκεί γιατί είμαι ξενερωμενος που το δικό μου έχει σταματήσει να παίρνει ενημερώσεις ενώ το global παίρνει κανονικά. Όσο για το xtrv με φοβισαν εδώ μέσα ότι υπάρχει περίπτωση να το brickαρω επειδή είναι unlock ήδη από την αγορά. Δεν έχω βγάλει άκρη με αυτό το θέμα και θα με ενδιέφερε αν μπορούσα να αλλάξω την ρομ.
-
Σίγουρα μπορείς να την αλλάξεις.
Μπορείς να αναφέρεις λίγο ιστορικό;
Τι έκδοση είναι; global;
Ανέβασε και ένα screenshot από το σχετικά με το τηλέφωνο.
Ξεκλειδωτο από όσο κατάλαβα και όχι από εσένα. Αυτό πρέπει να το διορθώσουμε... Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης το έχει βγάλει από το Mi Account του; Τον ξέρεις; Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί του σε περίπτωση που χρειαστεί; -
Απο την αγορά του κανονικά από κατάστημα ήταν με την κινεζική ρομ.
-
Οπότε ακολούθησε τον οδηγό εδώ
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
Πέρασε china rom και κλείδωσε. Ξεκλείδωσε με δικό σου mi account και μετά περνάς πάλι από εδώ twrp και την xtrv.
TWRP 3.3.X.X για συσκευές XIAOMI -
Ο/H pafsas έγραψε:
Δεν έχω ψάξει εκεί γιατί είμαι ξενερωμενος που το δικό μου έχει σταματήσει να παίρνει ενημερώσεις ενώ το global παίρνει κανονικά. Όσο για το xtrv με φοβισαν εδώ μέσα ότι υπάρχει περίπτωση να το brickαρω επειδή είναι unlock ήδη από την αγορά. Δεν έχω βγάλει άκρη με αυτό το θέμα και θα με ενδιέφερε αν μπορούσα να αλλάξω την ρομ.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες