Εκδόσεις και δοκιμές-τεστ Google Camera για το Xiaomi Mi 9
-
-
-
Καλησπέρα σε όλους σας .Όπως θα γνωρίζετε όσοι διαβάζετε το νήμα του mi 9 πριν περίπου μία εβδομάδα απέκτησα το mi9 (blue 6/128) και όπως ανέλυσα λόγω software, κυρίως στις βραδυνές λήψεις αδικείται κατάφορα η κάμερα του κινητού.Υπαρχει όμως λύση και όπως όλοι ξέρουμε έχει το όνομα gcam .
Ανοίγω αυτό το νήμα εδώ προκειμένου να έχουμε ότι καινούργιο κυκλοφορεί σε εκδόσεις Gcam για το Mi 9 αλλά επίσης και οδηγίες που πρέπει να κάνουμε (στις ρυθμίσεις ) προκειμένου να έχουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα.
Σαν αρχή βάζω τον σύνδεσμο με τις εκδόσεις gcam που γνωρίζω ότι είναι κατάλληλες για το mi9
GCam and config files for the Xiaomi Mi 9
Θα ήθελα στο σημείο αυτό να ζητήσω την βοήθεια των πιο έμπειρων ,διότι από μόνη του η εγκατάσταση του apk δεν εγγυάται τα μέγιστα αποτελέσματα που μπορούμε να επιτύχουμε εφόσον ρυθμίσουμε σωστά μερικές παραμέτρους
-
-
Amavroudis ποιο ταυτόχρονη σκέψη νομίζω δεν υπήρξε τις τελευταίες ημέρες
-
Καλημέρα , σχετικά με τα δύο apk, Ornyx ή Xtreme?? Ποιο από τα δύο θεωρείτε ότι αποδίδει καλύτερα ???
-
Μάλλον είναι θέμα γούστου. Και εγώ αυτήν την ερώτηση έχω γιατί έχω μικρό παιδάκι και θέλω να το βγάζω φωτογραφίες μπαμ χωρίς να σκαλίζω ρυθμίσεις η xml. Η διαφορά είναι ότι urmyx είναι plug n play μόνο τα libs αλλάζουν ενώ xcam έχει και xml
Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H lef79 έγραψε:
Μπορείτε να βάλετε κανένα λινκ να το κατεβάσω και εγώ ο ασχετος;
Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Ο/H lef79 έγραψε:
Μπορείτε να βάλετε κανένα λινκ να το κατεβάσω και εγώ ο ασχετος;
Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
ανεβαστε κανα δειγμα ρε παιδια...λογικα θα πρεπει να κανει παπαδες !
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες