Οχι σε ADB δηλαδή απλά το γυρίζεις στο TWRP Recovery και εκτελείς τις εντολές.Ο/H nikfregs έγραψε:
για να φλασαρω με τις εντολες σε τι κατασταση θα πρεπει να ειναι το τηλ? Fastboot?

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟχι σε ADB δηλαδή απλά το γυρίζεις στο TWRP Recovery και εκτελείς τις εντολές.Ο/H nikfregs έγραψε:
για να φλασαρω με τις εντολες σε τι κατασταση θα πρεπει να ειναι το τηλ? Fastboot?
Εμένα σε mix 2s μου βγάζει η 9.8.9 ασφάλεια google 1-7-19Ο/H ipankas έγραψε:
Η 9.8.8 έχει επίπεδο ασφαλείας 2019 08 05 και η 9.8.9 έχει 2019 06 05
Υπάρχει κάποιο λάθος;[scallout][/scallout]
Τι κάνει, μένει στην splash του twrp η τπτ απολύτως ?Ο/H nikfregs έγραψε:
παλι δεν κανει boot στο recovery.
ο εγραψα νομίζω στο πρωτο σχόλιο, απο την ωρα που εβαλα την 9.8.8 δεν μπουταρει στο recovery και δοκιμασα και αυτο απο το xda που μου ειπες, παλι δεν μπουταρει, μαλλον θα πρεπει να περιμενω λειτουργικο twrpΟ/H MIUI_ART έγραψε:
Οχι σε ADB δηλαδή απλά το γυρίζεις στο TWRP Recovery και εκτελείς τις εντολές.Ο/H nikfregs έγραψε:
Τιποτα το σκιπάρει και ανοιγει κανονικα το τηλεφωνο, δοκιμασα και απο fastboot και με power+volumeΟ/H geoanto555 έγραψε:
Τι κάνει, μένει στην splash του twrp η τπτ απολύτως ?Ο/H nikfregs έγραψε:
παλι δεν κανει boot στο recovery.
Και σε εμένα mi 8 (1-7-19)Ο/H thodoris82 έγραψε:
Εμένα σε mix 2s μου βγάζει η 9.8.9 ασφάλεια google 1-7-19Ο/H ipankas έγραψε:
Η 9.8.8 έχει επίπεδο ασφαλείας 2019 08 05 και η 9.8.9 έχει 2019 06 05
Υπάρχει κάποιο λάθος;[scallout][/scallout]
Στάλθηκε από το MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν ανοίγει το λινκ. Μπορείς να το ξαναβάλεις?Ο/H nikfregs έγραψε:
Μετα απο 3η φορα που φλασαρα του mauronofrio bootαρε και εκανα και την ενημερωση, και τις 3 εδειχνε οτι ολοκληρωθηκε με επιυχια, βαζω και το link με το twrp που δουλεψε.
StackPath
Κανονικά flash από updater ή twrpΟ/H Valmans10 έγραψε:
Εμεις που έχουμε την 9.8.8 σε whyred , τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε για να βάλουμε την 9.8.9? Γιατί δεν κατάλαβα τπτ
Οτι ακριβώς έκανες με την 9.8 1 όταν πηγές στην 9.8.8.Ο/H Valmans10 έγραψε:
Εμεις που έχουμε την 9.8.8 σε whyred , τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε για να βάλουμε την 9.8.9? Γιατί δεν κατάλαβα τπτ