Η συσκευή έκανε από μόνη της ξαφνικά reboot. στην αρχή έβγαζε ότι είναι κλειδωμένο το mi account. Το ξεκλείδωσα. Έπειτα μου λέει ότι επειδή έγινε επαναφορά της συσκευής ή να συνδεθώ με κάποιον παλιό λογαριασμό που είχα στο κινητό ή να γίνει έναρξη ως νέα συσκευή . Αλλά δεν μου αφήνει να κάνω τίποτα από τα 2 . Βάζω τον λογαριασμό που χρησιμοποιούσα πριν και δεν τον δέχεται . Αλλά ούτε ως νέα συσκευή . Τι να κάνω ;
Πρόβλημα RedMi note 4
-
-
Το είχες πάρει καινούργιο; Τι σφάλμα σου βγάζει;
-
Ναι το είχα πάρει από τα public για την μητέρα μου . Μου βγάζει αρχικές ρυθμίσεις γλώσσας και μετά λόγω επαναφοράς της συσκευής μου βγάζει 2 επιλογές . 1) να συνδεθώ με κάποιον google λογαριασμό που ήταν πριν στην συσκευή για να βάλει τα αντίγραφα , τον βάζω αλλά με ξανά πετάει στην αρχή για να τον ξανά βάλω . 2) αν πατήσω και ξεκίνημα ως νέα συσκευή πάλι με πετάει να συνδέσω λογαριασμό google , τον οποίο δεν δέχεται
-
Πρέπει να είσαι συνδεδεμένος για να τσεκαρει το Mi Account.
Έχεις κάρτα με δεδομένα ή συνδέθηκε σε wifi; -
Το έκανα και με 4g και με wifi και δεν έγινε κάτι
-
Του έδωσες τα στοιχεία από το Mi Account που είχες πριν στη συσκευή για να κάνει επαλήθευση στοιχείων;
Ανέβασε screenshot από το σφάλμα. -
Ναι ξεκλειδωσα το mi account. Και μετά ξεκινάει η συσκευή να την σεταρεις από την αρχή , να διαλέξεις γλώσσα να διαλέξεις πληκτρολόγιο , να βάλεις WiFi και μετά τις 2 επιλογές ή αντίγραφο από google λογαριασμό ή ως νέα συσκευή ( να χαθούν δεδομένα δηλαδή ) αλλά σε οποίο και αν πάω με πετάει να βάλω λογαριασμό google τον οποίο βάζω και δεν τον παίρνει με ξανά πει στη να αρχή
-
φωτο
-
Φωτογραφίες μου βγάζει ότι είναι πολύ μεγάλες για ανέβουν .
-
Μίκρυνε τη και ανεβάσε τη.
-
Πως την μικραίνω ;
-
Στον υπολογιστή σου υποθέτω...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0