Τους έστειλε κανείς παράπονα;
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΕγώ όπως είχα γράψει, είμαι με αυτό το firmware και με modded εφαρμογή και δεν έχω κάποιο πρόβλημα από αυτά που αναφέρει ο συμφορουμίτης. Λογικά λόγω της modded εφαρμογής.Ο/H NikosChandolias έγραψε:
Εγώ είμαι στην 1.3.5.79 στο ρολόι.
Sent from my G8341 using Tapatalk
Εγώ έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα παραμένει αδρανές σε κλίση ΤΦΟ/H JohnPhone έγραψε:
Για ακούστε αυτό.....
Είμαι στην 1.3.5.79 στο ρολόι και στην 4.9.1 στην εφαρμογή. Μετά την τελευταία αναβάθμιση της εφαρμογής (που έγινε πριν μερικές μέρες αν θυμάστε) σταμάτησα να βλέπω ποιος με καλεί στο ρολόι. Όχι δεν βλέπω το όνομα της επαφής (που πριν το έβλεπα) αλλά ούτε καν τον αριθμό. Παρότι το ρολόι είναι κανονικά συνδεδεμένο με το κινητό, απλά όταν με παίρνουν δεν κάνει τίποτα.
Όλα είναι σωστά στις ρυθμίσεις και όπως ήταν πριν. Ο μόνος τρόπος να δονηθεί το ρολόι και να δω ότι κάποιος με παίρνει είναι να έχω ανοιχτή την εφαρμογή στο κινητό (να βλέπω βήματα, ύπνο κλπ εννοώ) . Αλλά και τότε μόνο τον αριθμό μου δείχνει χωρίς το όνομα της επαφής. Το αστείο είναι πως μόλις σταματήσει η κλίση μου έρχεται κανονικά ειδοποίηση αναπάντητης και εκεί μου δείχνει κανονικά το όνομα της επαφής. Ότι να ναι δηλαδή.
Όλες οι άλλες ειδοποιήσεις δουλεύουν κανονικά (και όνομα εφαρμογής και περιεχόμενο με ελληνικούς χαρακτήρες όπως πάντα) . Δεν έχω εγκατεστημένη τρίτη εφαρμογή ούτε έχω κάνει κανενός είδους mod στο κινητό η στο ρολόι. Όλα είναι μαμίσια και μέχρι χθες δούλευαν.
Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα;
Είσαι με τελευταίο firmware και την επίσημη εφαρμογή;Ο/H Achilleas1956 έγραψε:
Εγώ έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα παραμένει αδρανές σε κλίση ΤΦΟ/H JohnPhone έγραψε:
Για ακούστε αυτό.....
Είμαι στην 1.3.5.79 στο ρολόι και στην 4.9.1 στην εφαρμογή. Μετά την τελευταία αναβάθμιση της εφαρμογής (που έγινε πριν μερικές μέρες αν θυμάστε) σταμάτησα να βλέπω ποιος με καλεί στο ρολόι. Όχι δεν βλέπω το όνομα της επαφής (που πριν το έβλεπα) αλλά ούτε καν τον αριθμό. Παρότι το ρολόι είναι κανονικά συνδεδεμένο με το κινητό, απλά όταν με παίρνουν δεν κάνει τίποτα.
Όλα είναι σωστά στις ρυθμίσεις και όπως ήταν πριν. Ο μόνος τρόπος να δονηθεί το ρολόι και να δω ότι κάποιος με παίρνει είναι να έχω ανοιχτή την εφαρμογή στο κινητό (να βλέπω βήματα, ύπνο κλπ εννοώ) . Αλλά και τότε μόνο τον αριθμό μου δείχνει χωρίς το όνομα της επαφής. Το αστείο είναι πως μόλις σταματήσει η κλίση μου έρχεται κανονικά ειδοποίηση αναπάντητης και εκεί μου δείχνει κανονικά το όνομα της επαφής. Ότι να ναι δηλαδή.
Όλες οι άλλες ειδοποιήσεις δουλεύουν κανονικά (και όνομα εφαρμογής και περιεχόμενο με ελληνικούς χαρακτήρες όπως πάντα) . Δεν έχω εγκατεστημένη τρίτη εφαρμογή ούτε έχω κάνει κανενός είδους mod στο κινητό η στο ρολόι. Όλα είναι μαμίσια και μέχρι χθες δούλευαν.
Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΝΑΙ 1.3.5.79 και 4.91Ο/H NikosChandolias έγραψε:
Είσαι με τελευταίο firmware και την επίσημη εφαρμογή;Ο/H Achilleas1956 έγραψε:
Για ακούστε αυτό.....
Sent from my G8341 using Tapatalk
Ο/H Achilleas1956 έγραψε:
Για ακούστε αυτό.....
Έκανα factory reset και θα δούμε τι θα κάνειΟ/H JohnPhone έγραψε:
Ο/H Achilleas1956 έγραψε:
Για ακούστε αυτό.....
Δεν θα το κρύψω..... λυπάμαι που έχεις αυτό το πρόβλημα αλλά χαίρομαι που δεν είμαι ο μόνος. Και πιστεύω πως είναι αμοιβαίο![]()
Το μόνο που μένει είναι να βρούμε τη λύση του. Αν υπάρχει βέβαια, γιατί υποπτεύομαι πως είναι bug της εφαρμογής και θέλει update. Το διαπίστωσες κι εσύ μετά την τελευταία της αναβάθμιση;