Amazfit gtr
-
-
Πφφφφ. Αύριο κιόλας θα κάνω τηλέφωνο στο phonegallery απ όπου και το αγόρασα για να δω τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Εσένα το πρώτο σου ρολόι που λες στο αλλάξανε στην εγγύηση??
-
Ο/H Ntinos A έγραψε:
Πφφφφ. Αύριο κιόλας θα κάνω τηλέφωνο στο phonegallery απ όπου και το αγόρασα για να δω τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Εσένα το πρώτο σου ρολόι που λες στο αλλάξανε στην εγγύηση??
Έχεις προχωρήσει στις πρόσφατες αναβαθμίσεις του Firmware μέσω της εφαρμογής Amazfit ή Mi fit ? -
Καλημέρα,εγινα κατοχος ενος amazfit gtr και χθες του εκανα την αναβαθμιση για τα ελληνικα.Σημερα το πρωι διαπιστωσα οτι το ρολοι δεν ανοιγει με την κινηση του χεριου (αλλα μονο με το κουμπι).εχει να κανει με το upddate? η ειναι κατι αλλο?
-
Ο/H antoniounik έγραψε:
Καλημέρα,εγινα κατοχος ενος amazfit gtr και χθες του εκανα την αναβαθμιση για τα ελληνικα.Σημερα το πρωι διαπιστωσα οτι το ρολοι δεν ανοιγει με την κινηση του χεριου (αλλα μονο με το κουμπι).εχει να κανει με το upddate? η ειναι κατι αλλο?
Gesendet von meinem MI 9 mit Tapatalk -
ευχαριστω,θα το τσεκαρω να δω εαν φταει αυτο.Απλα μου εκανε εντυπωση οτι πριν κανω την αναβαθμιση δουλευε κανονικα!!
-
Ο/H antoniounik έγραψε:
ευχαριστω,θα το τσεκαρω να δω εαν φταει αυτο.Απλα μου εκανε εντυπωση οτι πριν κανω την αναβαθμιση δουλευε κανονικα!!
Νομίζω είναι στις ρύθμισες του ρολογιού και όχι της εφαρμογής .. Εγώ πάλι το ρυθμίζω από την εφαρμογή notify.Κατεβαζεις την κουρτίνα και πατάς το φεγγαρι.
Gesendet von iPad mit Tapatalk -
Εαν σβήσεις την aod θα είσαι μια χαρά... Η οθόνη όταν παραμένει ανοιχτή τρο1-2%την ώρα ..αρα το το 100% σε 6-7 μέρες θα την τελειώσει...Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Παιδιά διαφωτίστε με για την μπαταρία. Έχω πρόβλημα κι εγώ και ξεφορτίζει μέσα σε μια μέρα. Να πω ότι πέρασα πρόσφατα τα greek fonts. Πρέπει να το στείλω service; Ή θα στρώσει με λίγες φορτίσεις;
Ο/H maximosm έγραψε:
Εγώ είχα πρόβλημα με το πρώτο που πήρα κάτι παρόμοιο. Στο τέλος μόλις το έβγαζα από τον φορτιστή έχανε όλη την μπαταρία σε 2 ώρες. Με την ίδια χρήση και τρελές ειδοποίησης. Είμαι στην δεύτερη φόρτιση. 22 μέρες και έχω 27%. Κάτι δεν πάει καλά.
Gesendet von meinem MI 9 mit Tapatalk
-
Απενεργοποιήσε την aod και θα είσαι μια χαρά...Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Εννοείται ότι δεν έχω το AOD
Καποιος άλλος;
-
Ο/H Anna Lida Petavratzi έγραψε:
Εννοείται ότι δεν έχω το AODΚαποιος άλλος;
Gesendet von meinem MI 9 mit Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0