Διαφήμιση

Amazfit gtr

• ΟΚ επανέρχομαι γιατί Ελληνικά υπάρχουν τελικά κανονικά (ακόμα και το support της Amazfit ό,τι να'ναι λέει)
      Συνιθισμένος τόσα χρόνια είχα πάντα τα smartphone σε Αγγλική γλώσσα. Μόλις γύρισα το τηλέφωνο στα Ελληνικά και καθάρισα cache στο Amazfit είδε την font 11 και πέρασε το firmware και τις ελληνικές γραμματοσειρές! :thumbsup:

• Τελευταία ενημέρωση...
      Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
      Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
    • Μετά από αρκετούς μήνες καθημερινής χρήσης θα έλεγα τα εξής:
      Θετικά:
      - μεγάλη διάρκεια μπαταρίας (με heart rate monitor κάθε λεπτό, ειδοποιήσεις από εφαρμογές, τηλέφωνο κλπ, πάνω από 23-34 μέρες)
      - Εμφάνιση (υποκειμενικό βέβαια) όπως και προστασία της οθόνης απο εύκολα και συνήθη ατυχήματα που οδηγούν σε γρατσουνιές
      - Μέτρηση βημάτων αρκετά ακριβής (πχ δεν μετράει από κινήσεις χεριών)
      - GPS τους τελευταίους μήνες που το χρησιμοποίησα σε activities δεν είχα τα αρχικά προβλήματα που έχουν αναφερθεί και δεν είχε και υπερβολική χρήση μπαταρίας (πχ 1,5-2 ώρες βόλτα με ποδήλατο)
      - Υποστήριξη ελληνικών
      - παραμετροποίηση πολλών watchfaces
      [scallout][/scallout]

Αρνητικά:
      - Μέτρηση ύπνου (δεν γίνεται να ξυπνάς το βράδυ για να πιείς νερό πχ ή να πας τουαλέτα και να μετράει πως κοιμάσαι ή να μπορεί να μετρήσει ύπνο μόνο το βράδυ)
      - Η απεικόνιση οθόνης σε περιβάλλον με συννεφιά ή με αρκετή ηλιοφάνεια είναι δυσανάγνωστη
      - Μετρήσεις Vo2max, anaerobic, aerobic κλπ σε activities, δεν νομίζω πως ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα (αν και κάποιος που θα επιθυμεί να παρακολουθεί τα στοιχεία αυτά με ποιο "σωστό" τρόπο, δεν χρησιμοποιεί μετρήσεις καρπού)

Επιθυμητό θα ήταν και το NFC, αλλά με την καθολική σχεδόν απουσία υποστήριξης του από της ελληνικές τράπεζες, δεν έχει δυστυχώς νόημα επί του παρόντος. Θα μπορούσε να έχει επίσης αποθηκευτικό χώρο για μουσική αν και προσωπικά μου κάνει για ουδέτερο, μιας και μιλάμε για κατηγορία smartband.
    • Διαφήμιση
    • Συγγνώμη αλλα εσενα σου κραταει 23 μερες??? Πως γινεται αυτο??? Εμενα γιατι μου κραταει 5 μερες χωρις να το εχω συνδεδεμενο στο κινητο κ μετρηση καρδιακου παλμου ανα μισαωρο...
      Εγω βεβαια aod ενεργο κ εχω ρυθμίσει το βραδυ να μην λειτουργει να δειχνει το watchface οταν γυρναω να δω την ωρα κ εχω παρατηρησει οτι κλεινει κιολας...
      Mi 11 pro
    • Ο/H chrisnik έγραψε:

Συγγνώμη αλλα εσενα σου κραταει 23 μερες??? Πως γινεται αυτο??? Εμενα γιατι μου κραταει 5 μερες χωρις να το εχω συνδεδεμενο στο κινητο κ μετρηση καρδιακου παλμου ανα μισαωρο...
      Εγω βεβαια aod ενεργο κ εχω ρυθμίσει το βραδυ να μην λειτουργει να δειχνει το watchface οταν γυρναω να δω την ωρα κ εχω παρατηρησει οτι κλεινει κιολας...
      Κι εμένα 5-6 μέρες μου κρατάει. Aν έχει κανείς μόνιμα το AOD (το βράδυ κλείνει μόνο του) δεν μπορεί να πάει παραπάνω. Εννοείται μόνιμα συνδεδεμένο με το κινητό (εκτός τον ύπνο) και με όλα τα άλλα ανενεργά.Το AOD παίζει καθοριστικό ρόλο. Γενικά τρώει πολύ μπαταρία.
    • Aod ίσον εξάντληση της μπαταρίας...εγώ το απενεργοποίησα και σώθηκαν 53 μέρες το έχω φτάσει....και φουλ χρήση
      Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
      Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
    • Καλημέρα (και περαστικά μας)

ξέρει κανείς αν γυρίσω το κινητό πάλι στα Αγγλικά αν θα προσπαθήσει το Amazfit να περάσει πάλι το font 9 και να χάσω τα Ελληνικά?
    • Διαφήμιση
    • Ο/H chrisnik έγραψε:

Συγγνώμη αλλα εσενα σου κραταει 23 μερες??? Πως γινεται αυτο??? Εμενα γιατι μου κραταει 5 μερες χωρις να το εχω συνδεδεμενο στο κινητο κ μετρηση καρδιακου παλμου ανα μισαωρο...
      Το always on display καταναλώνει αρκετή μπαταρία, απενεργοποίησε το και δες ξανά την διάρκεια ζωής της μπαταρίας του gtr.
      Τελικά μάλλον θα βγάλω απ' τα θετικά που είχα γράψει παραπάνω για το GPS...σε βόλτες πάλι με ποδήλατο έχανε το σήμα και δεν μου μέτρησε έτσι 2-3χλμ....
    • Πολλά νέα χαρακτηριστικά στην εφαρμογή amazfit (bmi, ecg, blood glucose, bone mass, blood pressure, muscle mass, water, protein, basal metabolism, visceral fat, body temperature, etc). Να αναμένουμε βάση αυτών και κάποια νέα συσκευή με σχετικούς sensors λογικά.
    • Καλημέρα. Μόλις που έκανα έναν συγχρονισμό και πήρε το ρολόι μια νέα ενημέρωση.... φάντασμα :lol:

Δεν έχει και δεν λέει πουθενά κάποια περιγραφή για το τι προστέθηκε η βελτιώθηκε. Ούτε οπτικά άλλαξε κάτι.
      Το ρολόι τώρα γράφει στο about V1.3.5.56. Αν κάποιος μάθει κάτι ας σφυρίξει.
    • It handles some issues with the core functions and improves the overall quality of the smartwatch
      Αυτό από εδώ Amazfit GTR & GTS Seeded with New Updates - TizenHelp
      Δε λέει και πολλά..
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα στην παρέα.
      Πήγα σήμερα να ανοίξω την εφαρμογή της Amazfit και άρχισε κατευθείαν να κάνει update το gtr μου. Ωραία λέω. Μετά απο λίγο και ενώ βρισκόταν στην μέση η αναβάθμιση, απλά μου έβγαλε οτι διεκόπει η αναβάθμιση. Πατάω πάλι να γίνει και αυτή τη φορά έγινε κανονικά μόνο που όταν τελείωσε δεν άνοιγε το gtr μου. Δηλαδή άνοιγε αλλά μου εμφάνιζε ένα barcode για να κατεβάσω την εφαρμογή (?). Πατώντας παρατεταμένα το πάνω πλαϊνό κουμπί μου βγάζει να κάνω factory reset. Όπως φαίνεται και στις φώτο παρακάτω. Του έχει τύχει σε κανέναν αυτό? Και αν ναι τι κάνω? Λογικά απ οτι καταλαβαίνω το factory reset είναι μονόδρομος. ;(

pasteboard.co/J1mmosU.jpg
      pasteboard.co/J1mm7QJ.jpg