Amazfit gtr
-
-
Ο/H lsdpower78 έγραψε:
Το ίδιο έχουμε. Το δικό σου firmware του Gtr ποιο είναι;;
Sent from my G8341 using Tapatalk -
-
Τελικά το κατάφερα. Πήγα στο custom Zepp στις ρυθμίσεις mod κ τσέκαρα την "ενημέρωση από on line πηγές". Και πήρε την 1.3.7.17. Ευχαριστώ πολύ όλους για το χρόνο σας!!
-
Μια ερώτηση ακόμη παιδιά, τρόπος να βάλουμε Nfc στο amazefit gtr, υπάρχει;; Κάπου διάβασα ότι υπάρχει αλλά μόνο στην Κίνα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις.
-
@lsdpower78
Κίνα μόνο...(και τα ίδια ισχύουν και για την νέα έκδοση GTR 2):
-- Amazfit GTR Global Version VS Chinese Version: What’s the difference between them? | GearBest Blog -
Εχει κανει καποιος την μεταβαση σε gtr 2 απο το απλο ? ? Αξιζει τον κοπο ?
-
Προσωπικά δεν με έπεισε η νέα έκδοση:
- η ανακρίβεια μετρήσεων συνεχίζεται
- το gps δεν δείχνει μέχρι στιγμής να έχει διορθωθεί ούτε στο GTR2
- ανακρίβεια και στη νέα μέτρηση SPo2
- Η alexa δεν πρόκειται να παίξει Ελλάδα (να μην ψάξουμε για πιθανά workaround)
- Δεν έχει υποστήριξη NFC
- Μικρότερη διάρκεια μπαταρίας
Στα θετικά ο αποθηκευτικός χώρος για μουσική, η λειτουργία απάντησης κλήσεων. Η νέα σχεδίαση είναι υποκειμενικό θέμα, σε άλλους αρέσει, άλλοι προτιμούν το GTR 1. Ουδέτερη επίσης μου κάνει και η προσθήκη λειτουργίας φωνητικών εντολών.
Όλα αυτά σε πακέτο με πιο τσιμπιμένη τιμή προς τα πάνω (στον banggood το έχει σε preorder στα 147€ BTW).
Υπάρχουν αρκετά links και σε youtube με σχετικές παρουσιάσεις όπως και άρθρα για να πάρει κανείς κάποιες αρχικές γνώμες. -
Ο/H ios46 έγραψε:
Προσωπικά δεν με έπεισε η νέα έκδοση:
- η ανακρίβεια μετρήσεων συνεχίζεται
- το gps δεν δείχνει μέχρι στιγμής να έχει διορθωθεί ούτε στο GTR2
- ανακρίβεια και στη νέα μέτρηση SPo2
- Η alexa δεν πρόκειται να παίξει Ελλάδα (να μην ψάξουμε για πιθανά workaround)
- Δεν έχει υποστήριξη NFC
- Μικρότερη διάρκεια μπαταρίας
Στα θετικά ο αποθηκευτικός χώρος για μουσική, η λειτουργία απάντησης κλήσεων. Η νέα σχεδίαση είναι υποκειμενικό θέμα, σε άλλους αρέσει, άλλοι προτιμούν το GTR 1. Ουδέτερη επίσης μου κάνει και η προσθήκη λειτουργίας φωνητικών εντολών.
Όλα αυτά σε πακέτο με πιο τσιμπιμένη τιμή προς τα πάνω (στον banggood το έχει σε preorder στα 147€ BTW).
Υπάρχουν αρκετά links και σε youtube με σχετικές παρουσιάσεις όπως και άρθρα για να πάρει κανείς κάποιες αρχικές γνώμες.
Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Δεν ξέρω αν έχει γραφτεί κάπου, έχει σταματήσει η περαιτέρω ανάπτυξη της modded έκδοσςη της Zepp (του Ρώσου). 5.8.1 είναι η τελευταία έκδοση.
Sent from my G8341 using Tapatalk -
Καλημέρα σε όλους,
Ξαφνικά κόλλησε το watchface από το GTR μου (δεν δείχνει καμία ένδειξη, μόνο το background) και κάνει συνεχόμενα restart. Εννοείται ότι δεν μπαίνει στο menu και δεν συνδέεται με το κινητό.
Εχει κανείς κάποια ιδέα; -
Ο/H coskarl έγραψε:
Καλημέρα σε όλους,
Ξαφνικά κόλλησε το watchface από το GTR μου (δεν δείχνει καμία ένδειξη, μόνο το background) και κάνει συνεχόμενα restart. Εννοείται ότι δεν μπαίνει στο menu και δεν συνδέεται με το κινητό.
Εχει κανείς κάποια ιδέα;
Το άφησα κλειστό για καμιά ώρα και μετά το έβαλα να φορτίσει (ενώ ήταν στο 90%), άναψε μόνο του και όλα καλά...
Τι να πω...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα