Λοιπόν το έκανα και μου έβγαλε αυτό: Μήπως η διαδρομή των αρχείων δεν είναι σωστή;Ο/H NasDriver έγραψε:
Η πρώτη είναι recovery rom, την δεύτερη θες που είναι fastboot
ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ XIAOMI REDMI NOTE 3
-
-
Τον πρώτο φάκελο κάνε τον μετονομασία σε σκέτο xiaomi
-
Είσαι καταπληκτικός, ότι και να πω είναι λίγο, ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους σας που με βοηθήσατε σε αυτό μου το εγχείρημα.Ο/H NasDriver έγραψε:
Τον πρώτο φάκελο κάνε τον μετονομασία σε σκέτο xiaomi
Πράγματι ήθελε μικρότερη διαδρομή στην ονομασία (εγώ τα είχα όλα σε έναν φάκελο), χώρισα λοιπόν μόνο την ROM την νέα σε άλλον φάκελο στο "c" και έγινε αυτό:
Πιστεύω ότι τα κατάφερα, περιμένω να ανοίξει. Και πάλι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ
-
Καλημέρα και μπράβο σου που τα κατάφερες
Λογικά πρέπει να έχει ανοίξει τώρα με την τελευταία ρομ...καλοδούλευτο
-
Καλημέρα και σας ευχαριστώ και πάλι όλους. Πράγματι το τηλέφωνο άνοιξε με την τελευταία ROM. Όμως απ΄ότι βλέπω τώρα το πρωί προέκυψε το εξής πρόβλημα: Το τηλέφωνο δείχνει ότι έχει σήμα του παρόχου (Cosmote), μόνο το σήμα, όχι το λογότυπο, το κινητό δεν δέχεται κλήσεις καθόλου (μου λέει ότι είναι απενεργοποιημένο) και δεν μπορώ να εγκαταστήσω ένα app της Cosmote. γιατί δεν λαμβάνει καθόλου το μήνυμα με τον κωδικό που πρέπει να του βάλω. Έβαλα την κάρτα sim σε άλλο τηλέφωνο και ο πάροχος λειτουργεί μία χαρά. Τι μπορεί να συμβαίνει;;;; Κάποια ιδέα εσείς που γνωρίζετε;;;Ο/H NasDriver έγραψε:
Καλημέρα και μπράβο σου που τα κατάφερες
Λογικά πρέπει να έχει ανοίξει τώρα με την τελευταία ρομ...καλοδούλευτο
-
-
-
Φίλε τώρα μόλις άλλαξα την κάρτα sim (την έβαλα πάλι στο xiaomi) και .... ως δια μαγείας λειτουργεί κανονικά. Τι να πω; Θα το λειτουργήσω και θα το δω. Φαίνεται ότι δουλεύει σωστά (έκανα 2 κλήσεις) ....Ο/H Sakis_nik έγραψε:
Ναι κανονικόταταΟ/H NasDriver έγραψε:
Το pin το δέχεται κανονικά της κάρτας σιμ ?
-
Για μία-δύο μέρες μπορεί να σου κάνει διάφορα τέτοια, από πίσω κάνει συνέχεια ρυθμίσεις...να δοκιμάζεις πάντα μία επανεκκίνηση αν κρατάει πιο πολύ ένα κόλλημα από έναν λογικό Α χρόνο
-
Να ρωτήσω γιατί συνεχίζει αυτο το νήμα, το οποίο αναφέρεται στο REDMI NOTE 3, να υπάρχει στη συλλογή νημάτων για το Mi Note 3 (jason);
Περισσότερο ανησυχώ, οτι μπορεί κάποιος να το διαβάσει διαγώνια ή να ειναι νέος και να προσπαθήσει να φλασαρει ρομ που ειναι για το ενα κινητό σε ενα άλλο.
Ίσως ειναι καλό ενας συντονιστής να το μεταφέρει.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα