Μια ερώτηση έχω το redmi note 7 δεν το έχω ούτε μηνα και έχω ένα μικρό πρόβλημα με τν μπαταρία μου πέφτει πολύ γρήγορα τι μπορεί να φταίει
Ερωτησεις περι redmi note 7
-
-
Ο/H ail31ou έγραψε:
Η stable rom ειναι δημιουργία της ελληνικης κοινότητας?
Μπορω να εχω το link για stable και xtrv roms του redmi note 7?
Επισης, θαθελα κ τον οδηγo για εγκατάσταση της stable rom.
Γενικό ευρετήριο βοηθητικών οδηγών
Κυρίως αυτό
Ένας περιεκτικός οδηγός: Κατανόηση των MIUI εκδόσεων!
Τα χαρακτηριστικά της XTRV rom που ΔΕΝ έχει η Global rom
Τις rom θα τις βρεις εδώ
Ελληνικές Stable MIUI ROMs
Ελληνικές Developer MIUI ROMs
Γενικά η εγκατάσταση γίνεται με ξεκλειδωμα bootloader, πέρασμα twrp (custom recovery) και
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi -
Ο/H Mpampis299 έγραψε:
Μια ερώτηση έχω το redmi note 7 δεν το έχω ούτε μηνα και έχω ένα μικρό πρόβλημα με τν μπαταρία μου πέφτει πολύ γρήγορα τι μπορεί να φταίει
nokia 3210→nokia 3310→nokia 6310i→nokia 6600→hp messager→pda Qtek→pda O2→Htc hd→Samsung s3 mini→Lenovo a536→ xiaomi redmi note 2→ redmi note 7 -
Ανέβασε screenshot από τα στατιστικά της μπαταρίας και το software, hardware να δούμε.
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Εκτός και αν βάλεις stable rom και παίρνεις αναβαθμίσεις σχετικά καλές και δοκιμασμένες μια φορά το μήνα, δίμηνο...
Οι stable roms υπερτερουν ακριβως οπως και οι xtrv, εναντι των οfficial roms ? -
Σε νεο redmi note 7 με global rom για να φλασαρω arwma κανω τα εξης:
a) Ξεκλειδωμα bootloader
b)Eγκατασταση drivers στο pc
c)Eγκατασταση του twrp απο pc
1)Mετα το βημα c,ειναι uποχρεωτικο το να κανουμε format data? ...ή προχωρω προς εγκατασταση της νεας stable rom?(oπως περιγραφω παρακατω)
2)Μετα το βημα c πρεπει να εγκαταστησω το magisk ή ειναι περιττη ενεργεια και τελικα το magisk το εγκαθιστω μετα την εγκατασταση της νεας ρομ?
δ)Tην νεα stable rom την εχω σε φλασακι, το οποιο κουμπωνω στο κινητο.
Aπο recovery επιλεγω wipe>advanced wipe>dalvik-cache-data
Ξαναγυριζω πισω κ πατω install...βρισκω το zip αρχειο και κανω την εγκατασταση της νεας ρομ.
3)Τωρα κανω εγκατασταση και το magisk ,μεσα απο το twrp?
ε)Βοοtαρω κανονικα και πλεον ειμαι στην νεα ρομ
Παρακαλω απαντηστε μου στα ερωτηματα 1,2 και 3
Ευχαριστω -
Ο/H ail31ou έγραψε:
1 - Ναι θα πρέπει να κάνεις Format Data για να μην έχεις προβλήματα
2 - OXI to Magisk δεν είναι υποχρεωτικό και αν το θέλεις θα πρέπει να γίνει εγκατάσταση μετά από το Flash της ROM και όχι μετά το Flash του ΤWRP Recovery.
3 - Ναι όπως είπα παραπάνω μπορείς μετά το Flash της ROM να βάλεις και το Magisk από το Recovery (Flash)
Όσο για τα ΟΤΑ, και στις Developer και στις Stable ROM υπάρχουν αυτόματα ΟΤΑ για όλους, απλά οι VIP λαμβάνουν τις αναβαθμίσεις 12-24 ώρες νωρίτερα από τα απλά μέλη. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H ail31ou έγραψε:
1 - Ναι θα πρέπει να κάνεις Format Data για να μην έχεις προβλήματα
2 - OXI to Magisk δεν είναι υποχρεωτικό και αν το θέλεις θα πρέπει να γίνει εγκατάσταση μετά από το Flash της ROM και όχι μετά το Flash του ΤWRP Recovery.
3 - Ναι όπως είπα παραπάνω μπορείς μετά το Flash της ROM να βάλεις και το Magisk από το Recovery (Flash)
Όσο για τα ΟΤΑ, και στις Developer και στις Stable ROM υπάρχουν αυτόματα ΟΤΑ για όλους, απλά οι VIP λαμβάνουν τις αναβαθμίσεις 12-24 ώρες νωρίτερα από τα απλ
-
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
oι xtrv ειναι stable ή developer?
oι arwma τι ειναι? -
Ο/H ail31ou έγραψε:
Οι ROM όμως χωρίζονται σε δύο βασικές κατηγορίες ( Stable και Developer - εβδομαδιαίες).
Σου απάντησα πως δεν υπάρχει Aroma ROM (ούτε Developer ούτε Stable) για το Redmi Note 7 γιατί εσύ ανέφερες την AROMA.
XTRV Stable και Developer ROM για το RedMi Note 7 υπάρχει διαθέσιμη....
Ελπίζω αν διαβάσεις τον σύνδεσμο που σου έδωσα παραπάνω να καταλάβεις τις διαφορές της AROMA ROM σε σχέση με την απλή XTRV... -
Για ελεγχο κλειδωμενου ή μη bootloader σε νεο κινητο, ειναι απαραιτητος ο έλεγχος με command shell απο pc... ή..... αρκεί να μπούμε στα developer settings του κινητου, οπου θα ελέγξουμε και θα δούμε την αντίστοιχη επιλογή για το αν είναι κλειδωμένο ή όχι?
Ευχαριστώ
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα